Copilasi de Aug-Sept 2003 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Raluca, io stiam ca e o chestie cu decaderea din drepturi a aparintelui daca nu plateste pensie timp de 5 sau 10 ani si nu vede de copil de nici un fel. L-ai intrebat pe Marius sau pe Liviu?

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Iuliana, chiar nu stiu ce sa spun... e greu de dat sfaturi in cazuri din astea...tu ai zis ca nici nu astepti sfaturi. Eu am citit cu atentie si imi pare rau ca iar a inceput cosmarul "socrii". Mai ales ca bebe2 e pe drum si ar trebui sa stai linistita fara stres si griji. Sunt de ajuns scoala si Emma.
Cum nu veri sfaturi, n-am sa spun mai multe, decat ca va doresc sa le rezolvati cu bine si sa incercati sa mai treceti cu vederea unele lucruri.

La noi e geeeeer, dar e soare si frumos. A nins putin, nu e zapada pe jos, nu s-a prins inca. Abia astpet sa iesim afara sa ne inghete putin nasucurile.

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Buna, fetelor! Nici eu nu am mai scris cam de multisor, insa v-am citit aproape zilnic. Sunt tare obosita... tare de tot... Nu stiu, poate ca ar trebui sa-mi fac niste analize. Programul meu ma innebuneste. Ma trezesc la 6 si pana seara la 12, unu, fac tot timpul cate ceva, fara sa am vreun minut timp pentru mine... Si sunt cam terminata. Noroc cu mandra mea, care ma binedispune! face tot felul de nazbatii si taica-saui zice ca eu o cam rasfat, ca de-aia face... Dar eu nu pot sa-i spun nu, put si simplu nu pot, ca e un copil asa de ascultatator (pe bune, si cred ca are si ea nevoie de clipe rebele, nu?) si ma iubeste asa de mult! Ma pupa intruna, e o piupacioasa, ca mine...
De jucat, nici ea nu se joaca mult cu o jucarie, se plictiseste imediat! Poate si pentru ca are prea multe... cineva mi-a spus sa-i mai ascund din ele si, dupa cateva zile, sa i le arat (una cate una). cica sa vezi ce o sa se joace atunci cu ele! N-am incercat, inca, dar o sa va spun daca merge. In plus, un prieten de familie, medic de copii, ne-a spus si el ca un copil de un an nu trebuie sa aiba atatea jucarii pe langa el, ca nu stie pe care sa - aleaga si, atunci, se uita la toate, le studiaza putin, si le arunca... Mai nou, noi avem preocuparea de baza (dupa cea de sortat hainutele din dulapuri si sifoniere) de cara5t craticioare prin casa. Daca ar fi asa, uscate, nu ar fi nimic, insa ea le vrea cu putina apa pe fund, ca sa-si inmoaie degetele... Sa vedeti ce simpatica e cand ia vreo craticioara din dulap si vine la mine si mi-o intinde, ca sa-i pun apa, fireste, apoi, fericita, o ia de tortite si o plimba prin toata casa, pentru ca, in final, sa o aseze jos, langa frigider. Urmeaza alta, si alta, pana cand epuizeaza craticioarele de pe raft. KLa urma, incepe cheful! Le varsa pe gresie, pentru ca le intoarce, razand:))))
Sare in sus si, cum eu sunt o dansatoare, de felul meu, avem si figuri noi la dans!
Papa bine, sunt multumita, dar cred ca ar trebui sa fie mai grasuta, dupa cum infuleca (de la inceput, nu am avut probleme, insa nu pune nimic pe ea...). V-as scrie o gramada de chestii despre ea, in fiecare zi are ceva nou, dar ma cam omoara timpul. Vreau sa eu un sfat de la voi: ce le mai dati papusilor si papuseilor sa pape dimineata? Eu vreau sa-i mai schimb meniul de dimineata si fac cam asa: o data cereale, o data gris, o data orez, o data panita cu unt... Altceva? Astea, cu cerealele , grisul si orezul sunt dulci, nu ar fi bine sa pape mai sarat? Hai, o data, de doua ori, merge, dar mereu... Va rog sa-mi dati idei...
Georgiana si Elena-Teodora

PS Ati vazut saniute pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Saniuta eu am luat din Carefour. Poate gasesti si in Cora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

of, of Iuliano, mare pacat cu scarbele alea de socrii! Nu stiu ce sa iti spun, poate sa faci un compromis cu Alex: tu le dai telefon la socrii si le spui La multi ani, iar el ii anunta de ca banii sunt pentru tot anul! Poate doar sa te consolezi cu ideea ca nu sunt matusalemici! Te pup dulce si pe tine si pe Emma si uite si un cu balute de la Erik!

Craluca-imi pare rau pentru pierderea ta, si eu ma gandesc cu mare drag la bunicile mele, amandoua m-au iubit foarte mult, dar eram copil cand s-au dus si nu am realizat asa de mult ca s-au dus!
Elena-teodora- incearca sa te odihnesti si tu, ca si servici si casa e destul de mult si din pacate, nu sunt de fier si nici roboti! fetita ta e o dulceata si o mancacioasa!

Mihaela-La multi ani pentru frumoasa ta Diana! Aum dau o fuga si ma uit pe pozici!
Danateu-sanatate multa maica si sa stii ca stressul e cuiul! Rilex maica! Asta e valabil si pentru mandea ca toata ziua imi fac de lucru, zici ca-s nebuna, peste tot vad numai pete de cate ceva, praf si alte mizeriute, m-am saturat!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Buna fetelor, va multumesc pentru urari de bun venit, imi crestea inima sa va citesc. Imi cer scuze ca nu am scris in weekend dar de obicei stau tot weekendul cu fetita mea si sotul pentru ca nu prea am ocazia sa o fac in timpul saptamanii. Noi locium in Anglia, sotul meu e spaniol, ne-am casatorit acum aproape 3 ani si o avem pe Melissa de un an si 3 luni. Eu lucrez full time de cateva luni, caci viata e atat de scumpa in aceasta tara incat nu ne-am putut permite. Am adus pe cineva din Romania ( o cunostinta) care sta cu Melissa pana la anul in vara cand o voi da la gradinita.
Ce sa va zic de comoara mea.....nu am decat cuvinte de lauda, pentru ca intr-adevar am avut un noroc fantastic cu ea, nu a fost niciodata bolnavioara decat poate constipatie si alta data diaree , insa nimic grav. E un copil care cred ca nu stie sa planga, rade mereu, si cand ma priveste cu ochii ei verzi, ma topesc de cata dragoste pot simti pentru o creatura asa mica. Ce sa mai....e rasfatata familiei, bunicii vor veni de Craciun la ea si sunt sigura ca atunci se va duce pe apa Sambetei toata educatia care o primeste de la mine sau taica-su, pentru ca stiti cum sunt buniceii....nu au limite la rasfat.
In sfarsit, nu vreau sa va plictisesc, ma bucur ca v-am gasit si am cu cine sa ma intretin in putinul timp liber pe care il am.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Raluca, Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta.
Danat, multa sanatate.
Mihaela, La multi ani pentru Diana. Sa fie sanatoasa si frumoasa!
Iuliana, sa te ajute Dumnezeu sa iei atitudinea cea mai potrivita. Nu vreau sa sune ca un sfat, doar ca o parere, iti spun sa ajungi la un compromis cu Alex in privina banilor, a vizitelor, a atitudinii lui fata de tine mai ales in fata lor iar tu sa iti iei inima in dinti si de sarbatori sa le poti spune "La multi ani", doar din dragoste si respect fata de Alex. Va urez multa intelegere.
Dana_Ene, frumoase nazbatiile Oanei. Concediu placut!
Elena_Teodora, mai lasa si tu treburile zilnice de-o parte, mai odihneste-te. Trebuie sa fi sanatoasa sa poti avea grija
Nicoleta, am postat interviul. Bafta in luarea unei decizii cat mai bune.
Oana_Noemi, actele le-am trimis la Viena pe 24 mai 2004.

Multa sanatate tuturor.
Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Iuliana 76-vad ca s-au miscat foarte repede lucrurile cu Canada! Am impresia ca au scurtat mult timpul pentru interviu.
Laura-bine ai venit- poate pui si niste poze cu fetita ta! Ce lucrezi in Anglia? eu am citit postul tau referitor la sora ta geamana! Sper sa se rezolve cat mai bine!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Buna fetele, vreau doar sa va spun ca imi e tare dor de voi dar nu am timp nici sa scriu ...ce sa mai zic de citit. Imi pare tare rau si sper sa nu ma apuce Craciunul in halul asta, muncesc ca o nebuna...

va pup pe toate!

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Oana-Noemi, promit ca am sa pun poze cat de curand, sunt la servici acum si nu pot insa zilele astea imi fac timp.
Iti multumesc pentru gandurile tale bune pentru sora mea, acum totul s-a mai calmat, au hotarat sa discute mai mult si sa vada unde gresesc si ce nu merge. Eu tot raman la ideea ca ar fi trebuit sa se desparta pana nu e prea tarziu, dar e viata ei, nu vreau sa ma bag prea mult.
In Anglia lucrez intr-o televiziune, in departamentul de IT, suna pompos, dar nu e chiar asa, nu sunt extrem de multumita, insa pentru inceput e foarte bine. La anul sper sa gasesc altceva, mai bine platit. Oricum nu vreau sa ma plang, sunt altii care nu au nici un sfert decat mine, si nu vreau sa par nerecunoscatoare.

Fug acum ca trebuie sa termin niste rapoarte si vreau sa plec acasa la printesa mea care nu mai are rabdare pana vine mami si papi ( asa ii spune ea lui taica-su).

Va pup pe toate.

Mergi la inceput