Copilasi de Aug-Sept 2003 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la copilasi!

Lau10; bine ai venit si sa-ti traiasca puiuta;

freia: este incredibil ce povestesti, dar cu rabdarea treci si marea, parca asa se spunea asa ca tinem pumnii pentru mai tirziu si multi pupici pentru Alexa;

craluca: multa tarie pentru momentele acestea grele;

danat: tinem pumnii sa iasa bine analizele astea si multa sanatate;

Multi pupici pentru mamicile burtoase, care sunt super super tari si imi amintesc de momentele atit de frumoase de gravidenie.

Cit despre nazdravanul meu David, ce sa va spun , ca s-a cam plictisit si de jucarii (cam repede) si incearca fel de fel de nazbitii precum trintul in pat, niste pasi mai acrobatici si trintitul cartilor din raft- asta e ultima pasiune sa vad cit il tine.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Danat Sper ca totul sa fie bine. Imi pare rau ca ai o perioada mai dificila, dar incearca sa gandesti pozitiv. Nasol cu chestia cu serviciul. Offf , de ce trebuie sa avem atatea necazuri intr-o viata asa scurta.

Craluca iti inteleg perfect starea prin care treci pentru ca in februarie a murit bunica mea din partea tatalui, o femeie puternica de la care am invatat multe lucruri, sa gatesc, sa fiu ordonata, sa fac curat si multe alte lucruri. Cand stau singura in bucatarie imi vin in gand multe amintiri legate de timpul petrecut cu ea si incep sa plang. Am visat-o de cateva ori. M-am culcat cu gandul la ea si cu lacrimi in ochi si am visat-o. Mi-e f dor de ea si cel mai mult ma doare ca nu am apucat sa-i spun ce mult am iubit-o, dar stiu ca ea stia acest lucru.
Cand a murit am fost langa ea, am tinut-o de mana si a fost f fericita. I-a parut rau ca nu l-a vazut pe Andrei decat la botez, exact acum un an. Incepuse sa stranga bani penru a-i lua bicicleta lui Andrei. Nu a apucat decat sa puna de-o parte 500.000. Era prima pensie marita si nu vroia sa faca altceva cu banii decat sa-i stranga pentru Andrei. De pasti, anul trecut, ii promisesem ca mergem cu Andrei si stam la ea. Nu a mai fost sa fie cum ne planificasem. Cu doua saptamani inainte sa moara a venit tata sa mergem sa o vedem, dar a fost f rece afara si Andrei avea rosu in gat. Mamaie a zis ca poate sa mai incalzeste vremea si mergem in martie la tara. In ultima zi a lunii februarie 2003 s-a stins. Ce pacat... Ma rog sa fie intr-un loc bun. Nu pot sa o uit niciodata.
Poate cu timpul, momentul despartirii se va mai estompa, dar cu siguranta va ramane in sufletele noastre pana in ultima clipa.

Gata ca nu vreau sa va intristez, dar si aceste intamplari fac parte inevitabil din existenta noastra.

irinuca
felicitari pentru reusitele lui Raducu.

Mihaela-s Dar chiar nu se poate rezolva? Si no pe partea franceza vrem sa plecam. Cum stai cu franceza? Eu nu am facu in scoala franceza si mi-e f greu, dar invat singura.

Danoanabine ai revenit.

Laura Bine ai venit printre noi. Cu siguranta ne vom imprieteni si vom vorbi despre puii nostri.

Andrei este mai marait, cred ca de la dinti. In rest e vioi, mananca bine si se joaca mult.

Intrebari pentru mamici?

Copilasii vostri cate ore se joaca dimineata pana la somnul de dupa amiaza? Andre se trezeste la 10.30-11.00 si apoi mai doarme la 14.30-15.00.

Ati facut copiilor salate de cruditati? As vrea sa fac o salata de telina cu mar , lamaie si smantana (in loc de maioneza). Poate pun si pui.

Va pup si sa auzim numai de bine!

Nicoleta si Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

dane-ene haioasa Oana cu faza cu ouale. sa spun si la al meu sot ca nu numai Andrei arunca tot ce prinde.
Astazi mergem in vizita la o familie care are un pusti mai mic cu o luna decat Andrei, sa vedem ce fac impreuna. Abia astept.

Sanatate la fetele

Nicoleta si Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Na ca mi-am adus aminte ce vroiam sa zic ieri:).

Tati si Emmma:

Eu adormisem pe canapea si deodata ma trezesc in tipetele (de fapt, vorbea rastit) lui tati. Ma scol speriata, tati spala copilul de zor pe gura. ce se intimplase: cum el, cind se uita la tv , nu poate fi atent la altceva, copilul si-a facut de cap, adica a deschis usa de la dulapul de sub chiuveta si a luat tix-ul, l-a imprastiat pe jos si isi inmuia de zor bucuroasa suzeta in tix. Sa innebunesc cind am auzit. Nu cred ca bagase nimic in gura, dar oricum i-am zis sa ii dea lapte sa bea.

Vin ieri de la scoala si ma intimpina copilul plin tot de faina. Tati, din nou, o pierde din ochi si fata ia faina dupa care o imprastie pe canapea si pe jos. In momentul in care am intrat pe usa el stringea de zor cu aspiratorul faina. Nu mai zic ca m-a umplut toata si pe mine, ca...deh...a vrut in brate si nu am avut de ales.

Eu dorm sus si aud deodata "baga-mi-as ...in ea de viata" ...tati hranea copilul si la un moment dat ii da Emma cu mina peste mincare si se uda tati tot de lapte pina la chiloti...si, bineinteles, face dezastru si in jur:))).

Asa ca il inteleg tare bine cind mai spune chestii din astea, ca de obicei el e calm si nu tipa la copil. Si cica ea nu avea nici o treaba, ridea la el nevoie mare:)).

As' nopate mi se scoala plodul in urlete la 4.15. Luam copilul in pat cu noi, ea o tine numai in zimbete si rasuflari din alea ca ale unui ciine cu limmba scoasa de bucurie ca e cu noi. era toata numai fericire. Ce sa ii fac, spuneti si voi!!!!!!!

Cind se trezeste din somn si are suzeta in gura ii zic "cih, scoate suzeta din gura", o arunca, zice si ea cih sau caca (stie ca e ceva nasol:)). Apoi daca o mai vede pe masa imi arata din nou "cih", dar de multe ori tot o vrea. Singura solutie e sa le ascund si asta si fac, numai ca mai gaseste cite vre-una bagata prin nu stiu ce gauri de la jucarii si vine si imi arata cu ea in gura ce a gasit:)).

Ne uitam la cartea cu alba ca zapada si mama vitrega. Desenele sint identice cu cele din desene animate, asa ca stiti si voi cum arata vrajitoarea cind vine cu marul la alba ca zapada. Ei, e fascinata pur si simplu de vrajitoare. Ii zic ca e rea, urita, ma strimb si eu, ii arat ce ochi si nas uriti are si incepe sa se strimbe si ea si sa faca un fel de "cih" gutural (nu cel normal) si daca inchid cartea, cauta ce cauta si deschide tot la vrajitoare si iar incepe cih-ul:)). Cind ajungem la faza cind printul o pupa pe alba, pune minuta la gurita si da pupicel zgomotos...bezele...stie ca e pup.

Apropos de pup. Vine Leslie cu Megan la noi. Emma nu o loveste niciodata, ii face mai-mai, ii da jucarele si i-am spus sa ii dea pupicel. Ma asteptam sa trimita bezele, ca asa face mai nou, dar nu, s-a aplecat pina la fetisoara lui Megan si i-a dat pupicel pe obraz. Am ramas amindoua masca:)). Ca am verificat dupa aia urma de saliva de pe fata lui Megan.

Si sa ma laud ca Emma bea lapte din sticla fara biberon:)).

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

UFFFF, s-a terminat petrecerea la noi acasa! Nu acum, ci pe la ora 20. Copiii au venit pe la 16, a fost si nitel scandal, au trompetit, s-au batut cu baloane, le-au spart, s-a imprastiat confetti pe jos, s-au jucat, au cantat...ce mai chef in toata regula! Ei, dar a fost bine pana la urma. Iar Diana tare incantata!

Nicoleta, nu mi-a raspuns nimeni aici pe forum cum as putea rezolva problema, cred ca trebuie sa iau legatura cu un avocat, insa nu stiu daca sunt sanse sa se poata face ceva. Si cum eu nu plec fara Diana, cred ca va trebui sa ne luam gandul. Inca nu ne-am pierdut speranta, dar ne-am descurajat oarecum.
Franceza eu am facut 11 ani la scoala, dar de atunci a trecut mult timp si am uitat...sotul meu n-a facut defel.

Danaoana, bine ai revenit!

Danat, iti doresc sanatate!

Sa vedeti azi ce haioasa a fost Silvia, cum voia ea sa stea numai cu smecherii aceia mari si sa faca ordine intre ei!
Mai nou ne da pupice singura, fara sa cerem si apoi ne impinge capul unul spre celalalt sa ne pupam si noi(eu cu tati, sau Diana cu tati). E tare scumpa! Se ascunde sub masa din bucatarie cand face ceva prostioara(de ex. imi fura portmoneul din poseta si umbla cu cardurile sau cu banii). Si tace chitic, incat toti ne intrebam unde e copilul...iar ea ne pandeste de sub fata de masa si rade cand o descoperim. E . Nu va spun ca azi cum toti eram in agitatie continua pana au sosit copiii, sa terminam mancarea, tortul, impodobitul casei, etc., Silvia mai scapa si nesupravegheta si mai umbla prin locuri interzise si ce fericire pe capul ei...

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

asa cum va ziceam, am fost in vizita si Andrei la inceput se uita prin toata casa, apoi s-a obisnuit, mai putin cu pustiul care era tare egoist. Ii lua jucariile lui Andrei si mai si tipa la el/ Andrei incepea sa planga, parca era o fetita

Andrei vroia sa se joace cu tipul, dar Martin era tare neastamparat. Mergea f bine in picioare si vroia sa se joace cu mine.
Cand am ajuns acasa, dupa un pui de somn , Andreiutu a inceput sa alerge prin casa. Probabil ca l-a vazut pe Martin... Lui Andrei ii lace sa se joace cu alti copii si sa imparta jucariile cu ei. Sper sa nu se schimbe prea mult.
Cand am plecat de acasa, Anddrei mancase. Cand am ajuns in vizita, Andrei a mai mancat si o portie de branza cu fructe. Martin abia daca deschidea gura. Mama lui il lauda pe Andreiutu meu ca e f cuminte si mancacios si este copilul pe care si l-ar fi dorit si ea. Va dati seama ce bine m-am simtit.

Mihaela-s Poate vei reusi.

Va pup,

Nicoleta si andrei Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

noi, in album 3, sunt si de la petrecerea Dianei, si Silvia e acolo. Vizionare placuta!

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

mihaela_s, referitor la problema ta cu plecarea si cu Diana: eu am incercat sa plec intr-o simpla excursie dar nu am reusit sa il iau pe Alex cu mine din aceleasi motive si crede-ma, am fost la o gramada de avocati, care de care mai tare ... imi pare rau sa iti dau vesti proaste. Poate tu reusesti cumva, si daca da, sa-mi spui si mie cum ai facut;

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

daca va uitati la ora mesajului o sa ziceti ca nu-s zdravana la cap.... dar sunt, si chiar chiauna de somn... dar fi-miu nu vrea sa doarma. plange si geme daca il pun in patut. asa ca e in mijlocul casei, butoneaza de zor la un tf, vorbeste- el stie cu cine.... mi-a desirat un ghem prin toata casa, si nu ma lasa sa-l strang... habar n-am de la ce face asa... caldura... poate.... sunt 28'C, dar e in pampers si in maieu... dinti... si asta, dar tocmai i-am dat paracetamol.... sau poate ca s-a culcat la 9 si s-a trezit pe la 12,30.... ca a adormit nemancat.... nu stiu, oricum sunt moarta de somn!

laura bine ai venit! la puiuta!

danaoana chiar ma intrebam ce faci, ca ieri aranjam de zor pozele de pe site.... si ma uitam la ralucuta....

craluca o sa treaca.... o sa vezi ca in curand o sa-ti amintesti momentele frumoase petrecute impreuna si o sa zambesti. atunci iti vei da seama ca nu a plecat, e langa tine, si se bucura sa te vada zambind. cel putin asta simt eu de cate ori imi aduc aminte de cineva drag, care s-a stins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

raluca si mihaela, tot ce pot sa va doresc e ca taticii lui alex si diana sa-si dea seama ca gresesc. cel putin pt diana, parerea mea e ca, daca tine cu adevarat la ea, o sa o lase sa plece...
vecina mea e exact in aceeasi situatie, numai ca ex-ul a fost de acord, cu conditia ca vacanta de vara sa o faca la el. nu stiu ce sa zic, mai discutati, caci numai cu negocieri o sa reusiti...
la alex parerea mea e ca exagereaza, ca doar era o excursie.... ma rog, nu mai zic nimic.

Mergi la inceput