Tia are nevoie de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

mmag am scris haine pe colet pt ca nu pot trimite mancare. Iar scotchul... se desface... asta e. Cutia era intreaga? produsele erau in cutie? coincide cu lista postat de ancutza?

Daca da, nu e vina nimanui (poate doar a fabricantului de scotch si a mea ca am scris haine ca sa ajunga coletul la destinatie )

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Draga Freia,
multumim mult, nu vroiam sa te necajesti.
Produsele erau in cutie si Daniela spune ca sunt intregi.

Mergi la inceput

Draga Anca,
produsele trimise de tine au ajuns intregi la destinatie.
Daniela spunea ca a pastrat dulciurile sa i le dea Tiei de Craciun.
Multumiri, inca o data.

Mergi la inceput

Madalina, si tu imi esti draga
Am vorbit in dimineata asta cu Daniela, la telefon, dar zicea ca ar vrea sa vorbeasca ceva cu mine, asa ca ne vom intalni pe la ora 11.
Din cate am tras-o eu de limba, am aflat ca Tia nu prea are caciulitze, ciorapei grosi si nici pijamalutze (doarme in trening).

Iti mai scriu dupa ce ma intalnesc cu ea.
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Magda, am scris pe pagina cealalta ca am pus in pachet o caciula si un fular, acum adaug ca are si 2 perechi de ciorapi de iarna. Azi am pus pachetul, cam de luni poate fi ajuns.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Magda, sper sa gasesc transport saptamana viitoare, va anunt si trimit o pijama groasa, manusi, dress bbc,sosete, caciulita si..???Mai zi daca mai e ceva te rog, luni fac pachetul.

Madalina

Mergi la inceput

Dragelor, am vorbit ieri cu Daniela.
Mi-a spus ca joi, Tia are serbare la gradinita; a invatat deja poezia de trei strofe si este foarte mandra.
Dana i-a pregatit hainutele festive: o rochita alba "umflata" de la Astrid, ciorapei albi de la Madalina si niste ghetute frumoase dar nu mai stiu de la cine.
Am sa incerc sa ma duc si eu la serbare sa-i fac poze.

In rest, tot ajutorul vostru a ajutat-o pe Daniela sa fie mai increzatoare si mai vesela.

Magda & Daniela

Mergi la inceput

Madalina,
cred ca alimentele raman acum principala nevoie.
Spunea Dana de niste turtite din orez expandat care i s-au terminat.
Eu i-am dat lapte praf Bebelac, Amelia mea nu-l agreaza si-l aveam cumparat de la "bazar pentru Paul" - chiar scrie pe el "fara gluten".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ma fetelor... n-am apucat sa iau de la inceput tot subiectul, dar imi ziceti si mei masurile copilei? sa luam ceva din hainele care le avem stranse? Facem colet si gata.

pupacim

p.s. am lapte LACTOVIT, 4 cutii.. ii sunt bune?

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Draga Cristina,
hainutele au ajuns la Daniela, sunt tare dragalase. Si sticla cu sirop - mamaaaa ce sticla!
Multe multumiri si multi pupici
Dana&Magda

P.S. Despre banuti, i-am spus Gabrielei sa-i mai tina ca sigur va fi nevoie de ei in lunile urmatoare pentru mancare.
Acum, datorita ajutorului vostru, al tuturor fetelor , Tia are si hainute, si ghetute, si pijamalte, si ciorapei, si caciulite ....

Mergi la inceput