Tia are nevoie de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Draga Cristina, Sanostol este un produs nou, pe care medicul caruia i-am cerut sfatul nu l-a mai recomandatat pana acum la copii. A ramas sa consulte si el Agenda medicala.

A intrebat cineva daca Tia are voie ciocolata.
De obicei, ciocolata nu contine fainuri si deci, nici gluten, totusi medicul nu recomanda Tiei ciocolata pentru ca bolnavii de celiachie, in general, au intestinul iritabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Draga Magda,
imi pare rau ca nu am apucat sa trimit pachetul pentru Tia, inca. Bebelusul meu s-a imbolnavit de cand am ajuns in Romania, asa ca acum stam acasa cu febra si tratament. Sper sa fie mai bine saptamana viitoare, dar oricum, pana plec tot il trimit.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Multa sanatate lui Martijn si
LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Astazi am dus Danielei fructele trimise de Madalina.
Tia se invartea in jurul ei si-i spunea: "Mami, hai sa-i aratam clatitele, hai sa-i aratam biscuitii, hai sa-i aratam ghetutele!"
Dana i-a facut clatite special pentru ea, o punga de biscuiti o terminase deja. Pentru ca a venit frigul, Dana i-a cumparat o pereche de ghetute superbe de care Tia este foarte mandra; spune
ca-s "de domnisoara".
Dana va multumeste inca o data pentru ajutor, i-a facut foarte bine discutia cu Madalina.

O RUGAMINTE:
Persoanele care vor sa o ajute, sa nu mai mediatizeze cazul in mas-media, respectiv, ziare, radio sau televiziune.
Copilul are dreptul la discretie.
Dana a avut probleme din aceasta cauza.

ROG INSISTENT ADMINISTRATORUL DC SAU MODERATORII SA STEARGA DE LA SUBIECT MESAJUL IN CARE APARE NUMELE COMPLET SI ADRESA DANIELEI - cand am postat subiectul nu am avut in intentie sa le fac necazuri, dimpotriva.

de la Dana
Magda

Mergi la inceput

Draga Cristina, multumesc pentru raspuns.

Sanostol - DA
Ciocolata - Daniela mi-a spus ca ii da in cantitati moderate si nu are probleme
La dimensiunile Tiei - 30cm lungime de la umar pana in talie

- la mine in album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Magda, ti-am vazut fetele, sunt superbe, sa-ti traiasca!
Am 25 euro pana acum si mai astept sa vina o tura. Vikinga, Roxanak si Liv sunt mamicile inimoase care au pus banuti.

Cristina

Mergi la inceput

Draga Simona,
pana am reusit eu sa-i transmit mesajul de la tine, Daniela primise deja pachetul.

Mergi la inceput

Draga Madalina,
masina a ajuns in Iasi pe la ora 22, iar dimineata pleca inapoi pe la ora 6-7, asa ca am luat pachetul in seara asta.
Hainutele sunt dulci foc, maine dimineata i le duc Danielei. Cred ca o sa-i puna deoparte din ele si pentru

Am trimis spre Bucuresti:
- o cutie cu hainute pentru un copil de 2-3 ani si
- o cutie cu cateva jocuri si jucarii pentru "Copiii care nu-l cunosc pe Mos Craciun" - vroiam sa trimit mai multe, dar le bagasem deja la masina de spalat.

Multumim pentru tot ajutorul pe care-l oferi.
Multi
Magda & Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

magda, as vrea ca si Tia sa intre pe listuta copiilor la care va veni anula acesta Mos Craciun; in functie de cati bani vom avea, voi incerca sa iau produse fara gluten si hainute pentru 5 ani, de iarna. E bine asa?

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Magda,
m-am intalnit cu Freia si i-am dat ei sa trimita pachetul catre Tia. Cred ca l-a trimis deja.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput