Tia are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 3
mmag spune:
Draga Cristina,
cea mai mare nevoie este de alimente; din cate am inteles, in strainatate sunt ceva mai scumpe decat in Romania. La Bucuresti am gasit Institutul de Bioresurse Alimentare care trimite la comanda si cu plata ramburs: faina, paste, biscuiti si alte produse fara gluten.
Daniela a primit deja de la Simona astfel de produse, iar Anca urmeaza sa ii mai trimita. In plus, Anca s-a angajat sa participe cu o suma lunara pentru achizitionarea acestor produse pentru Tia .
Astazi a nins la Iasi si s-a cam lasat frigul. Tia are ceva hainute, dar i-au cam ramas mici. Daca gasiti prin dulapioare hainute de iarna, care nu le mai vin copiilor, cred ca le-ar fi de mare ajutor.
S-au mai oferit cateva fete sa-i trimita hainute pentru Tia, asa ca nu faceti cheltuieli suplimentare.
Dimensiunile Tiei sunt:
inaltime - 1,15
talie - 55cm
lungime mana - 40cm
lungime picior - 65cm (din talie pana la talpa)
lungime talpa - 17cm
Eu am incercat sa o mai intreb pe Daniela ce ar mai avea nevoie dar a inceput sa planga, primise pachetul de la Simona si mi-a spus, printre lacrimi, ca nu mai credea ca mai exista oameni carora sa le pese de situatia ei si a copiilor. Acum, baietelul ei, Rares, este bolnav, cu febra mare de doua zile si cred ca-i este tare greu.
tinatache spune:
magda, in conditiile astea mai bine trimit banutii la cineva in Iasi care sa comande si sa le duca la Daniela. Am sa incerc sa gasesc si niste hainute dar cum asta nu depinde de mine (copiii mei sunt inca muuuult mai mici:)), nu pot spune nimic dinainte. Am sa vad ce pot face si te anunt. Sanatate multa si la ai tai (stiu ca ai o fetita, dar nu stiu de ce am ramas cu senzatia ca nu e singurul copilas:)) si la toti copilasii mucosi si mofturosi din iarna asta!
Cristina
roxanak spune:
quote:
Originally posted by tinatache
magda, e posibil sa pot trimite si eu ceva. Am vorbit cu mamicile din Germ. si astept banutii ca sa merg sa cumpar. Daca este ceva ce i-ar trebui in mod special, te rog sa-mi spui. Inca nu m-am documentat asupra ofertei de produse fara gluten de aici dar cred ca se gasesc. Ce ar fi mai important?
Cristina
Cristina draga, trimite-mi pe mail adresa de acasa ca sa-ti trimit un plic cu banuti ptr. Tia.
Pupici
mmag spune:
Draga Cristina,
am doua fetite: Andreea - 12 ani (pe 5 decembrie)
si Amelia - 10 luni (12 ianuarie); am reusit si eu sa pun poze in album, le poti vedea pe amandoua (eu nu sunt in poze).
M-am intalnit astazi cu Gabriela Gasner si mi-a spus ca ai luat deja legatura cu ea.
Iti multumesc inca o data in numele Danielei
Magda
tinatache spune:
magda, sa-ti traiasca comorile, aia mica e cam de varsta piticului meu :) Din pacate nu pot vedea pozele acuma dar mai revin:) Am vb si eu cu Gabi si ma bucur ca am la cine apela. Iti dau de veste de cum inchei stransul banutilor. Poate vedem si noi pozici cu Tia, daca merge cineva pe acolo.
Cristina
tinatache spune:
ar fi bine sa stiu pt ca o mamica s-a oferit sa-i dea un Sanostol si nu stiu daca sa il accept sau nu. Astept raspunsul vostru.
Cristina