Cum se albeste argintul????
Raspunsuri - Pagina 2
Adela spune:
`nteles sa traiti domn` derektor! Acuma fuguta ma iexecut numa bicarbonatul sa-l gasesc
(joxanu cum le stii tu pe toate: ia sopteste aici cum ai invatat sa scoti petele de ruj- care ie grasime )
~~Adela, mamica de Julia
lu.more spune:
Pui pe fundul cratitei folie de aluminiu, o mana de sare (mare), apa (bineinteles), pui argintaria inauntru si lasi sa dea cateva clocote dupa ce s-a dizolvat sarea.
Rezultat la fel de garantat, ca si bicarbonatul lui joxy.
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
saphir spune:
Incearca cu lamaie .
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
liliprejbeanu spune:
De obicei eu curat verigheta sau cerceii cu fond de ten sau ruj. Pe o cârpa moale pun o picatura de fond de ten sau un pic de ruj. Apoi frec bine bijuteria cu cârpulita pana straluceste. Ca sa indepatezi grasimea care ramane niste apa calduta si pun pic de sapun sunt suficiente. De fapt rujul si fondul de ten contin niste particule fine care joaca rol de "abraziv". Tehnica am preluat-o de la o persoana care aducea "aur din Turcia" cum se spune pe vremuri la noi in RO.
Liliana
paula2003 spune:
In apa cu sare si otet si apoi frecate cu periuta. Cu fiertul nu mi-a esit decat aurul.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
qsar spune:
Priceputilor (care sunteti)
Eu am o problema fix pe dos
Stie cineva cum se patineaza argintul? Stiu ca se poate obtine aspectul de obiect vechi dar habar n-am prin ce metoda. Ma puteti ajuta?
Q
joxy spune:
Stiu ca grasimea matuia argintul, eventual o solutie usor salina ce oxideaza mai repede suprafatza.
Cu respect,
Florin
Choose life