Sus, in Scandinavia! (18)
Raspunsuri - Pagina 6
doruletz spune:
bonsoir les princesses du nord!
Rayuela, nu fi suparata, uite iti trimit pe www.tcdesign.net/Desktops/olivier.jpg" target="_blank">cineva de pe aici ca sa te impace
Adela merci de primire...si pentru reteta de elan (saracu' elan !). Nu stiu daca gasesc asa carnitza pe aici, poate pe la IKEA ca au un magazin de unde mai iau cateodata peste d'ala cu zahar si cu marar (dill sill).mmm, o bunatate
Maine la noi e libeeer ca e sarbatoare! nu ma intrebati care sarbatoare ca nu stiu, au si astia o gramada. Da 'ma interesez si va spun daca nu cumva e aceeasi si pe la voi
Pe la voi a venit iarna? aia cu zapada si cu reni? ce frumos trebe sa fie....
imagini
lilanda spune:
Salut din nou nordicii si pe doruletz...Alba Iulia, tu esti la nordici!! Chiar mai sus
Iuuhhh, Rayu, siguuuur te simti mai bine!! :-)
Mai, da' zau ca m-ati facut curioasa cu dill sill-ul ala..io n-am incercat niciodata...si sigur se ia de la IKEA???
pozulici
Adela99 spune:
lilanda, io nu ma prea impac cu sill-ul de nici un fel, da' lui Radu ii place ... si anu' trecut am facut io sosurile la el si taaaree mi-a mai placut ... cred ca repet figura si anu asta de Craciun
AlbaIulia spune:
O fii IKEA fetele,
ca aici e nus'ce concurs si au pus astia elani de lemn vopsiti in fata la magazine, si la IKEA...acu' io sincer n-am auzit sa fi taiat elanii astia si sa-i friga, da' nu stii niciodata ce-i in stare omu' pentru bani...
Eu una cand ma uit la asa o uraciune imi vine sa fug, ca ma doare capu' mai rau ca pe Rayuela, si nici nu am!
Hai pupici
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
AlbaIulia spune:
Merci Lilanda,
Io's intr-adevar la nordici si ar trebui sa fie de fapt nordici la patrat cat ii de frig aicea, habar n'aveti voi! Cum or fi trait astia acu' 400 de ani numai ei stiu!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Rayuela spune:
doruletz
ma frumos l-a facut muma-sa pe Olivier!!
lilutzo,mi-am revenit,in plus doarme si cupilu
mai fetile,ce dreak va place pestele ala??io nu prea il inghit
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
Alba Iulia,sa vezi aici cind vin frigu..eu am simtit o data ca-mi ingheatza lentilele de contact pe oki
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
doruletz spune:
nu, nu, io am zis bine IKEA, celebru magazin de mobila. E unu' langa mine aci, maaare de tot si la parter este un mic supermarket cu produse suedeze. sunt si tot felul de sill-uri (ca parca "dill" e de la marar, sau invers?) si bombitze d'alea de martipan (la cutie, Delikat scrie pe ea...maaai ce memorie am!). Ma sunt si chiftele d'alea rotunde congelate... tare bune si alea! D'aia ma gandeam ca poate or avea si elan, o sa merg sa verific. cand am fost la stockholm era magazine si carne de ren si de elan (saracele dobitoace )de sarbatori mai au si "grog" d'ala dulce sau cum ii zice.
imagini