Sus, in Scandinavia! (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

eu pot sa fac precum pisica
sau ca (ala din Playboy)
meeey,am vazut un documentar despre nenea ala care e proprietarul la playboy..are 77 de ani si 5 neveste,toate una si una
Cica le cheama pe rind in dormitor..or avea nummerlapp?(adica biletelu ala cind stai la coada)

Cuget
Adinc

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilanda, Grand Marnier e un lichior, se fac multe cocteiluri cu el dar se pune si in clatite (crêpes) si ies....mmm
Uite aci www.grandmarnier.com/gmv2/fr/grand-marnier.htm" target="_blank">Grand Marnier Rouge
Pai pisicile e normal sa-l scuipe pe Ilie la inceput da' daca el nu le mârâie si nu le hàpàie pana la urma se imprietenesc.. sau nu? Hai invata-l cu piscile si veniti incoa' cu el sa-l vad si io ca tare mi-a placut de el in poze!
Alba, am inteles, sticla e pusa deoprte, te asteapta. Si am mai pus si un Saint Emillion ca ala e vinu' meu preferat. In Corsica mergem destul de des ca-i mama soacra care acolo s-a nascut si acolo locuieste... + o intreaga "la famiglia"! Consortu' meu e nascut si el in Corsica dar e corcitura mai ciudata din mama corsicana si tata basc (hihi, combinatia "detonanta" )

Adela, pricepui ca nu-s maruntaie d'alea, da' de ce ii zice "supa neagra"?

Mai fetele nordice, vaz ca subiectu' a devenit cosmopolit, se vede treaba ca sunteti prea primitoare si calduroase ca ne-am aciuiat si noi pe aici de prin alte parti ale lumii. daca deranjam sa spuneti ca degajam terenu' rapid

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
meeey,am vazut un documentar despre nenea ala care e proprietarul la playboy..are 77 de ani si 5 neveste,toate una si una

Da, da, am citit si io undeva despre nenea asta. Zicea ca el vrea sa moara când , ca cica nu-si imagineaza moarte mai frumoasa. dealtfel nici io nu-mi imaginez

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

uf .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Pai pisicile e normal sa-l scuipe pe Ilie la inceput da' daca el nu le mârâie si nu le hàpàie pana la urma se imprietenesc.. sau nu? Hai invata-l cu piscile si veniti incoa' cu el sa-l vad si io ca tare mi-a placut de el in poze!

Nu, nu le miirie si nici nu da semne c-ar vrea sa le inhate....e doar curios...numai ca n-a reusit sa se apropie de nici una...
Si zici ca ccc consortul ti-e bascorsican (mama ce cuvint mi-a iesit!!)...huh...valeau...cum te-mpaci cu el ca nici tu nu esti neam de nordici???!!!

pozulici

Mergi la inceput

When Joseph with his wife Mary
came to Bethlehem that night
dem find no place for to born she child
not a single room was in sight.

Mergi la inceput

Den bye and bye dem find a little nook
in a stable all forlorn
and in a manger cold and dark
Mary little boy was born.

good night girls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

narancea esti la domisoldo, bre???
Fetili va pupez, ca ma duc sa (re)vaz un film. "A Life Less Ordinary"!!
Somn usor!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by doruletz

Adela, pricepui ca nu-s maruntaie d'alea, da' de ce ii zice "supa neagra"?

pentru ca se adauga si sange de porc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Adeluta draga ia-ne usurel ca lesinam,

si de unde se cumpara ma rog frumos "sange de porc"?

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput