Vecinii mei -problema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

De acord cu Adela.
Craciunitza, super povestea

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Am reusit de curand sa ma mut in apartamentul meu personal, dupa cativa ani de stat in chirie. Bucuria a fost foarte mare astfel incat am facut un chef cu prietenii, motiv sa-l cunosc pe vecinul de deasupra. Un barbat mic de statura si slabut dar cu privirea destul de dura. A venit la mijlocul noptii, suparat ca nu putea dormi din cauza muzicii.
Eu incep munca dimineata devreme si ajung acasa seara tarziu astfel ca nu cunosteam vecinii dar pe vecinul de deasupra il intalneam destul de des, mai ales cand se afisa lista cu intretinerea, ne intalneam seara la avizier si ne salutam. In felul acesta am inceput sa vorbim mai mult si nu dupa mult timp am inceput sa ne vizitam. Om gospodar, cu o nevasta frumoasa si o casa ca o bijuterie, asa era vecinul. Duminica ne uitam impreuna la meciurile de fotbal in timp ce nevasta-sa ne facea clatite cu branza. Si mi se parea ca nu exista familie mai fericita ca a lor.
Un singur necaz avea vecinul, pleca des in provincie, la diverse contracte. Si nu stia ca in lipsa lui nevasta-sa aducea in casa pe altul, un barbat inalt si solid, care o mai si batea de rasuna blocul.
Si intr-o seara, cand doamna Matei, nevasta vecinului meu prieten, o incasa iarasi de la amant, m-am hotarat sa sun la usa. Nu mai suportam faptul ca prietenul meu este inselat in asemenea hal iar eu sunt martor si nu fac nimic. M-am dus la usa si am sunat insistent, pana matahala mi-a deschis usa si i-am spus:
- Mai, nesimtitule, dupa ce ca vii in casa prietenului meu in lipsa lui, ii mai si bati nevasta? Animalule!
Animalul m-a privit fix, cu ochii rosii, si mi-a spus:
- Mai, idiotule, domnul Matei sunt eu. Celalalt e amantul!

(Asta este o intamplare adevarata)

Nu certati copiii cand viseaza!

Asta-i prea de tot ca sa fie adevarata, dar te cred pe cuvant. Super faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

craciunitza ... sa mor de ras nu alta...

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

craciunita chiar ca super poveste!!!

Aschiutza cred ca cel mai bine ar fi sa spui proprietarului sau sa il chemi cand e cearta in toi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aschiutza mi-e mila de tine ca stai cu frica si in stres din cauza la asa vecini, dar MI SE RUPE INIMA de copilul ala nevinovat.....! Mititelul de el.... Iti dai seama daca tu din alt apt auzi asa de puternic cearta lor, iti poti inchipui ce trebuie sa treaca si sa simta un copilas mic..... De dragul lui, de dragul unui sufletel mic suna la politie! Ca de gura ta sau chiar si a proprietarului poate nu le pasa, dar daca vine politia si daca exista probabilitatea ca el sa nu aiba actele ok, atunci sigur i se va face teama si poate se va potoli. Macar in scandal sa nu mai stea copilul. Nu cred ca li se ia copilul de linga parinti asa de repede, dar daca ar fi un semnal de avertisment pt protectia copilului si politie, sa fie vizitati cit mai des, sa fie observati ca isi cresc bine copilul, poate se mai potolesc.Ce pot sa-ti faca tie? De ce sa-ti fie frica? Ce-ti pasa ca nu or sa te mai salute, oricum cu asa oamnei nu cred ca ai avea chef de dulcegarii ca intre vecini.Vikinga& Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Ce pot sa-ti faca tie? De ce sa-ti fie frica? Ce-ti pasa ca nu or sa te mai salute, oricum cu asa oamnei nu cred ca ai avea chef de dulcegarii ca intre vecini.

Vikinga& Aldo(15noi2003)
http://community.webshots.com/user/vikinga109

Apoi frica sa-mi tot fie ...ca stau la parter si usa zboara dintr-o lovitura daca anumite persoane impulsive vor sa se razbune ca le aduc politia pe cap.... La ce nebuni sunt si pe aici...

Deocamdata vad ca nu s-au mai certat, intradevar mie imi e de copil si nu de mine, ca eu foarte frumos pot sa ma car de acasa cind ei se cearta si tinind cont ca vecinul de deasupra cind mi-e lumea mai draga da drumul la muzica tare si cel de linga mine primeste vizite la 2 noaptea (soneria lui cred ca se aude mai tare la mine decit la el ) ei merg cu peisajul obisnuit. Voi incepe insa cu proprietarul ,ca nu am nici o dovada ca ei se bat, ca sa chem politia. In plus sotul meu vede totul in alta lumina si nu e de acord sa chem politia . Sper sa fii fost mai mult stresul mutatului la ei...

Eu nu am nici o relatie cu vecinii aici, asa ca mi-e intr-adevar ce gindesc ei. Eu incerc sa ma port cu respect fata de ei, nu dau muzica tare (cu fffff rare exceptii), nu consum excesiv apa (care e la comun) etc.etc. In afara de buna ziua nu schimb nimic cu ei.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput