Jocul cu filmele (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Caraibi? (titlu din imdb, ca-n romaneste nu mai stiu cum ii zicea)
Cu baiatu' ala frumusel foc de era ala raul in Fantaghiro...Nicholas Rogers.
(ce-mi plac mie filmele astea pentru copii...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:

Hint 3: www.imdb.com/title/tt0325980/" target="_blank">http://www.imdb.com/title/tt0325980/
(dar nu e asta filmul)

misto hintul (te-ai referit cumva la titlul in germana?)
0167554

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Da, ileana .
Caraibi e titlul original, iar la noi la televizor a fost tradus chiar "Piratii din Caraibe" - de aici hintul meu, foarte evident de altfel

Mergi la inceput

Apropo Ileana te-a ajutat hintul meu cu titlul sau pur si simplu ti-ai adus aminte filmul?

Mergi la inceput

Hi, hi, nu, nu mi-a ajutat hint-ul cu pricina ca oricum nu cred ca am stiut vreodata titlul filmului asta. Declicul s-a produs la cuvintul "pirati", si-apoi mi-am amintit fata actorului, si-apoi de Fantaghiro...si tot asa.

Blocat in SoHo timp de o noapte.
(O noapte absolut dementa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:

Caraibi e titlul original, iar la noi la televizor a fost tradus chiar "Piratii din Caraibe" - de aici hintul meu, foarte evident de altfel

pai daca filmul e italo-german, Piraten der Karibik ar fi si el un titlu semi-oficial; presupun ca Caraibi e denumirea in italiana a Caraibe-lor

Pt cine a intrebat mai inainte cum se scrie mic: se foloseste size-ul 1 la font: [size =1][/size =1] (fara spatii)

Mergi la inceput

Eu l-am vazut in italiana... si chiar si pe IMDb titlul e trecut in italiana.. ala maaare

Cu jocul nostru le facem trafic astora pe IMDb...

Mergi la inceput

Si incepuse atit de frumos...El si ea s-au intilnit intr-o cafenea, si-au facut ochi dulci, au schimbat numere de telefon...
Asaaa, si
Seara el o viziteaza in apartamentul ei din Soho, o locuinta ciudatica (lucru explicabil prin faptul ca ccc colega fetei e o sculptorita punkista)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

"After hours"??

pozulici

Mergi la inceput

Sigur ca da, Lilanda!
Comedie mai nebuna si mai macabra ca asta eu n-am vazut...

Mergi la inceput