Jocul cu filmele (20)
Raspunsuri - Pagina 11
buli spune:
asa ma gindeam si eu iileana, ala era parca filmat la casa poprului, nu mai stiu daca era pe etaje
si eu zic ca-i Dan Pita ... ar putea fi second hand, dar nu l-am vazut ..
Anca si
Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
iileana spune:
quote:
Originally posted by sfarsitoarea
E Hotel de lux.
Filmat la Ascensorul.Stiu ca am facut figuratie
Wow. Fain. Si cum a fost?
Schimbind virsta si conditia sociala (ii trebuiesc bani de insuratoare), isi pierde sufletul si pe cei dragi (incepind cu (,) curcanul...)
--------------------------------------
Si uite-asa, din nepotul preferat al bunicii, adolescentul cu ochelari, curcan si oaresce puteri paranormale, el devine membru si, mai apoi, sef al unei bande de marunti infractori ce-si fac veacul prin Italia...
sfarsitoarea spune:
quote:
Wow. Fain. Si cum a fost?
Obositor, am stat in frig de dimineata pana seara,dar jumatatea stanga a fetei mele apare in marele film.

Sanatate
iileana spune:
quote:
Originally posted by sfarsitoarea
Obositor, am stat in frig de dimineata pana seara,dar jumatatea stanga a fetei mele apare in marele film.
Oameni buni, nu va mai zic nimic despre povestea in sine, si asta pentru ca, de fapt, filmul este de neuitat prin modul de realizare (tipic pentru acest regizor): este halucinant, fascinant, suprarealist, plin de personaje histrionice care te fac sa zimbesti desi este vorba de o drama... Iar muzica, Dumnezeule, ce muzica...
iileana spune:
Vad ca ma joc singura pe-aici...
Si nu va spun nimic nici despre etnia de care apartin personajele, ca atunci chiar ar fi mura-n gura...![]()
ticka spune:
daca e cu etnie s-ar putea sa fie Vremea Tziganilor. Tot dau tarcoale pe-aici dar jur ca nu stiam ce film e. Pana n-ai zis de etnie. Asta e?
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
ticka spune:
Filmul e in 3 parti si se termina cum un puradeu fura banu de pe ochii mortului? Nu mai sunt sigura cum se numea, dar muzica era super!
iileana spune:
Sigur ca da, Ticka, "Vremea tiganilor" de Kusturica era!!!! (mie-mi pare cu 5oo de clase peste Pisica alba...)
ticka spune:
este! dar pisica alba o "pastrez" pe post de comedie cu niscaiva umor negru, or la vremea tiganilor imi venea sa plang. Pana si sotzul meu a stat lipit de tv.
Un film ushurel, mi-e ca se face 5 si tre sa ma car acasa:
Politzist in divortz, milos si cu intentzii bune devine fortzat de imprejurari - principalul suspect. Lipseste o suma importanta de bani, 2 cadavre si e cu numai "5 minute" inaintea politzistilor, cercul se strange si ... happy end in stil american