Mamici de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Felicitari Androix.
Ti-a spus 100% ca e baiat? Mie mi-a spus ca nu e chiar sigur, dar drept e ca eu aveam atunci 12sapt si 6 zile dupa eco so 13 sapt si 3 zile cronologic.

la tine ce diferenta a iesit intre varsta cronologica si cea ecografica?

Cat de mare e bebe?

Cam multe intrebari, nu-i asa?

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Androix- ce fel de eco ai facut? ma gandesc ca o fi mai performant avand in vedere ca ti s-a spus sexul bebe-ului in sapt. 14.
Esti fericita ca e baiat? ce va doreati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Felicitari. Cum de stii asa repede ca e baiat! Mie mi s-a spus ca mai trebuie sa astept cel putin 1 luna pana sa aflu.
Cum il cheama pe ecograful acela? Ca sa caut si eu in Cluj asa ceva.
Si eu vreau sa stiu!!!!
M-am ingrasat 4 kg-supersincer-cu greturi si voma cat incape-fara ciocolata, dulciuri, tigari, cafea. Probabil ca lasatul de fumat m-a dus la kg astea in plus. Mananc fructe, legume, carne de pui si lapte si iaurt si cresc vazand cu ochii.
Ieri dupa-amiaza am avut niste dureri de parca aveam hernie -asa imi inchipui eu hernia- nu puteam nici sa stau in fund. Mi-a trecut dupa 4 No Spa.

14 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

noi ce-i drept suntem mai mici. avem 10 sapt+ poate din aceasta cauza m-am ingrasat doar 1 kg amarat. acum nu prea am pofta de mancare iar seara am senzatia de greata.
si eu as dori sa stiu la ce echo sa merg sa vad asa de repede sexul lui bb.
androix felicitari mami pentru baietel! sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, multumesc pentru felicitari. Sa va raspund la intrebari nu pot pentru ca tolomaca cum sunt nu am luat rezultatul ecografiei la mine si se pare ca nu l-am prins pe Iosup in cele mai bune toane pentru ca nu s-a obosit sa-mi explice cine stie ce. Numai ce am prins eu din ce i-a dictat asistentei si ce am mai citit pe foaie apoi. Nu mi-a vorbit de nici o diferenta de varsta, mi-a zis ca am un bebe de 13 saptamani si 5 zile. S-o fi referit la varsta cronologica, nu stiu ca ar fi prea de tot pentru ca altfel nu ar fi nici o diferenta...Habar n-am. Maine merg la dr. Tutunaru cu rezultatul si pe el nu-l slabesc pana nu imi explica tot.
Ecografia a fost normala, pentru fetele din Bucuresti am facut-o la CMU din bd. Unirii, morfologica 2d. In ce priveste sexul nu mi-a zis nici un procentaj si din cauza ca nu prea avea chef de vorba mi-a fost rusine sa-l intreb cat de sigur este, dar el parea suta la suta sigur. Acum nu-mi ramane decat sa cred ca dr Iosup este intr-adevar foarte bun. Oricum sa dea Dumnezeu sa fie sanatos bebe ca si o fetita ar fi la fel de iubita.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, tu ai avut vreo trimitere, ceva? De unde a stiut ca trebuie sa-ti faca morfologica?
Eu mi-am facut programare la Iosup, saptamina viitoare, dar nu pentru ca m-a trimis vreun medic, ci pentru ca stiam ca trebuie.
Si acum nu stiu...intru la el si ii zic "faceti-mi si mie o ecografie morfologica"? Mai ales ca zici ca e cam ciufut.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Neata !
Voi sunteti slabute feteleor, eu am luat 5 kg pana acum. Azi in sfarsit am nimerit si eu sa-mi cumpar dres gros bun de mine, dupa ce mi-am mai cumparat 3 mici pana acum.

Mari14+ saptamani DPN 14.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna dimineata burticilor

Andreea, felicitari pentru baietila sa fie sanatos si sa aiba mult noroc.

eu am avut o zi libera ieri si am tropait multe ore prin oras prin frig si ploaia aia infernala, si m-a durut foarte rau burta aseara; vad eu ca si azi m-a luat din nou. nici macar nu am rezolvat tot ce era de rezolvat si m-am si enervat.
am ajuns si eu la medicul de familie in sfarsit, sa-mi dea trimitere pentru analize, si vroiam sa va intreb: cele cu plata cat v-au costat (si unde le-ati facut?) si care au fost acelea ca mie mi-a dat vreo 9 si mi-a zis ca ar fi cele strict necesare, ca mai bine las ginecologul sa mi le prescrie, ca cine stie el ce pretentii are! iar ginecologul meu a zis de-abia la sfarsitul primului trimestru, nu ar fi cam tarziu? m-a speriat si in ceea ce priveste durerile de burta, mi-a spus ca nu-i firesc, asta imi spusese si ginecologul, si sa stau cat pot in pat intinsa. aseara insa dupa 10 am aterizat la orizontala. sper ca nu va fi nevoie sa stau la pat din cauza colului deschis, si-asa sunt nervoasa si deprimata. voua vi s-a intamplat sa va sara tandara din orice? si apoi sa dati in plans si sa nu va mai opriti? vad ca voi sunteti foarte optimiste sper sa ajunga si la mine starea voastra de spirit, dar... la mine-acasa e inca santier, si pare ca va mai fii cine stie pana cand, si cred ca mi-a ajuns. de-abia m-am mutat, iar acomodarea e mai grea decat mi-as fi imaginat, toate sunt alandala, pline de praf, inca lucruri in saci, ca valizele le-am despachetat, of..... iar eu cu nervii pe moatze. noroc ca ne lipseste sefu' cateva saptamani si nu e agitatie la serviciu.

eu nici macar nu stiu greutatea de inceput, si nici cat m-as fi ingrasat, vad eu ca as fi pus ceva pernute, putin, dupa haine, dar e nerelevant ca sunt si balonata. la dr. m-a intrebat de ce iau prenatale? ca sa ma fac grasa si frumoasa? mi-a recomandat sa iau magnezu, si dupa sapt. 24 sa fac cura de fier. prin ianuarie m-a sfatuit sa fac si eu eco morfo-fetala, cine-a facut, rog frumos, spuneti-mi si mie cat costa.

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Felicitari Androix!

Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

sperantza si eu m-am programat la ecografia morfo-fetala pe 7 ianuarie, o sa am atunci in jur de 22 de spatmani, la Giulesti la dr. Albu , costa 1.700.000 lei si mi-a zis sa aduc si o caseta video sa-l inregistreze pe bebe. Am vazut multe fete ca se duc la dr. Iosup, acolo am auzit ca ar costa mai mult.

Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput