Bebelusi de martie-aprilie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Mickyyy, o sa ne lipsesti (cel putzin mie - pot sa te mai deranjez pe YM?).Itzi doresc multa liniste...sufleteasca, noi suntem aici cind vei dori sa te intorci.

Pai daca-i Sf. Claudiu, LA MULTI ANI! Clau'!

Irina, felicitari pentru performantza Ilincai! Tinetzi-o tot asa!Cu alaptatul n-am probleme, sinii sunt f. moi, dar totusi au lapte sa-i stinga setea de noapte a lu' fi-miu si sa-i satisfac si desertul de dupa masa.

HAI PA.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Anca(alona), LA MULTI ANI sotzului tau CLAUDIU!
Ce mai fac copiii vostri frumosi?

Ela, am o conexiune - viteza luminii mama! "cea mai tare de la facerea lumii incoace - precum reclama"
Roby a petrecut f. bine, multzumim de urare si de intrebare.A primit si multe cadouri, de care m-am bucurat eu mai tare decit el.,normal.Il invat de mic cu petrecerile(simbata facem 7 luni!, dar am zis ca, gata, fara tort!

HAI PA.
Afara ploua si e tare urit.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Multumesc pentru urari, sa de Dumnezeu la toata lumea tot binele din lume.
Katalina, numele meu e Paula Gabriela
Nedda, multumesc pentru urari.
Claudelu, iata si cura de slabire:
1zi - dim.-cafea fara zahar si fara lapte(poti folosi indulcitor)
-prinz-2oua fierte tari+400gr spanac fiert
-seara-gratar de vita+salata verde
2zi - dim- cafea fara zahar
-prinz-gratar vita+salata verde+fructe(de oricare vrei)
-sunca de Praga cit vrei(sunca slaba de pui, curcan)
3zi - dim-cafea fara zahar+50gr piine neagra
-prinz-2 oua tari+salata+rosii
-sunca de praga cit vrei
4zi - dim-cafea fara zahar+50g piine neagra
-prinz-1 ou fiert+morcov (crud sau fiert)+svaiter cit vrei
-seara-fructe cu iaurt cit vrei
5zi - dim-cafea+morcovi cruzi+lamiie
-prinz-peste fiert+rosii cit vrei
-seara-gratar de vita + salata verde
6zi - dim-cafea+50g piine neagra
-prinz-pui la gratar cit poti
-seara-un gratar de vita+salata verde
7zi - dim.-ceai cu lamiie, fara zahar
-prinz-un gratar de vita+fructe
-seara-ce vrei(nu dulciuri si alcool), bea mult ceai si apa
Se repeta cura inca o saptamina. Ai voie sa slabesti cel putin 5kg.
Nu inlocui nimic, nu scoate numic, nu minca intre mese

Kulta si BB Daniela (15,04,2004)

"Lucrurile bune li se intimpla celor ce stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

TUDOR
sa fii cuminte si sa cresti mare!

Claudel,unde pleci???Chiar vrei sa ?
Pai noi de ce sintem aici???
Ela,bine mesajul
mickyyy
katalina,bine ai revenit,chiar ma intrebam pe unde umbli!
irina,cred ca esti tare dulce cind te bagi in patutzul de copil.Si eu alaptez,dar am scapat de tricouri patate.
Corina,bine ai venit!
Neddatinem pumnii cu papica!
pupici tuturor

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Multumesc la toate ptr cuvintele frumoase vis-a-vis de pozici. Aseara tati i-a facut pozici in baie (bietul copil e terorizat de cate poze ii facem ). Ne intrebam amandoi daca la urmatorul bebe vom fi la fel de maniaci ca acum.

Ela - daca ai probleme cu tastatura - de ce nu iti iei alta? Si eu tot laptop am (-toape ca am doua, cate unu de caciula), dar am pus tastatura si mouse. Daca nu ai destule porturi USB, vezi ca poti cumpara o chestie cu mai multe porturi. Noi avem o groaza de chestii legate la laptopul (care sta pe post de desk-top): mouse, tastatura, graveur de CD, graveur de DVD, hard-ul extern, web-cam-ul..doar cu USB-urile laptopului nu ne-am fi descurcat (cred ca si imprimanta tot la fel e legata + cablul de transfer al pozelor de pe camera digitala )

Kulta - imi place mult regimu' tau pana ajung la "morcovi cruzi" ..cred ca mama imi dadea multi cnd eram mica iar acu' nu-i mai suport . Salata de salata verde chiar imi place!

Claudelu nu fugi draga de noi! UIte pupici de la 2000km. Si La Multi Ani! ptr onomastica (sincer nu stiam de sf Caludiu)

Mikyyy unde fugi? Nu-mi spune ca si tu iti schimbi furnizorul de internet si nu vei mai avea o perioada. Ca noi ne gandim serios sa-l schimbam! Pai spuneti si voi: la astia undem suntem avem 1MB si platim 25eu (+13eu abonamentul la tf); la cei la care vrem sa fugim vom avea: 2MB, vreo 10canale TV + convorbiri NELIMITATE in local (deci renuntam la abonamentul de tf prin Francetelecom) - toate la 30eu! Pai sa nu la astia din urma?

Malina mie mi-e frica sa-l invelesc pe David cu paturica. Mi-a bagat frica in oase asistenta, cand mi-a zis ca pana la 2 ani nu sunt capabili sa iasa de sub patura daca aluneca sub ea .Asa ca cu sacul de dormit nu-mi fac probleme.
Nu spun ca mie mi-e teama si cu iepurila cu care doarme David in brate, si fara de care nu ar putea sta.. ca ma gandesc numai la situatii de cosmar

Katalina felicitari ptr conexiune! Esti o adevarata

Nedda pupici la papusa. Eu nu as putea sa dorm cu David in pat.Nu as dormi..ca la cat de imprastiati dormim si eu si tati, cu el in pat am dormi , si numai somn nu ar fi!

Corina bine ai revenit! Cum a fost? Cum s-a comportat Stephi? Asteptam pozici!

Elena draga (Rayuela) - iti trimit cantecelele in franceza pe adresa de YM? sau imi dai o alta adresa pe PM?..oricum trebuie sa le caut pe hard ca nu stiu pe unde le-am "inghesuit"

la toate!

Luminita si DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

spic de grau danutz iase f bine de sub paturica, cearceaf sau chair palpuma, sa vezi ce da din picioare. ne-am juacat si ii place. oricum ii prind paturica intre patutz si saltea ca sa nu si-o traga pe cap.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Tudor! Sa cresti mare si cuminte si sa ai o viata plina de bucurii alaturi de parintii tai.
Codritu, tot am vrut sa te intreb, unde ai stat in Baia Mare? Eu am stat pe Oituz la intersectia Traian cu Transilvaniei.

La multi ani Claudia si Claudiu(sotul Claudiei)!

Kata mersi de urarea pt sotul meu, io habar n-aveam ca este Sf. Claudiu.

Luminita eu nu pot sa vad pozele voastre ,unde sint? La semnatura ta apare doar povestea nasterii, nici un album cu poze.

Clau cum adik pleci? vrei ?

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Anca - gata! Am pus link la semnatura cu lui David . Am invatat sa fac url si acu' nu ma mai opresc

Fetele ce liniste pe aici! Ati cu toatele? ECOOOOOO?

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, am intrat sa va multumim pentru urari, atat eu cat si Claudiu!

Claudiu(sotul Alonei)
Adriana Claudia

Din pacate eu stau foarte prost la capitolul moral, azi am plans ca nebuna toata ziua, acum parca m-am mai linistit...Claudiu saracu' si-a luat concediu ca sa stea cu noi, sa reusesc sa-mi revin, ba mai mult am liber de la el sa merg la coafor, cosmetica si sambata noaptea am intalnire cu prietenele mele, mergem la beute..aaaaaaa, sper sa pot sa plec, ca nu prea imi vine sa-l las singur
Va pup si sper sa am puterea sa intru mai pe sara!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Claudelu,,habar-nu -aveam ca azi e sfintul Claudiu!
dar lasa ca ma ierti tu,chiar daca va felicit cu intirziere!!
CLAUDIA&CLAUDIU
Sa va traiasca feciorul!!
Clau,sper ca esti mai bine,capsorul sus!!!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput