Bebelusi de martie-aprilie 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
Nedda spune:
TUDOR, LA MULTI ANI! Sa ai o viata minunata si plina de impliniri! Codritu, sa-ti traiasca voinicelul!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
ruprich spune:
La multi ani Tudor!
Sa cresti mare sanatos si plin de noroc, sa ai numai bucurii in viata.
Ela76 spune:
La multi ani, Tudor! Codritule, sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii impreuna!
na, gata, atat a fst, n ma mg tastl ]
ma vbm!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
katalina spune:
Neatza!
LA MULTI ANI TUDOR!Codritu, sa-ti traiasca voinicul!
KULTA, multi ani fericiti inainte si sa va iubiti mult!
Corina, bine-ati venit, abia asteptam pozici sa ne mai clatim si noi ochii!
Ela, macar prin semne putem comunica, schimba repede tastatura aia.
Clau, de-aia axista forumu' asta sa ne vaitam, fiecare cu ce-l doare cred io, te-ascultam si te intzelegem si nu ne parasi bre'!
p.s multumim pentru urarile de Sf. Mihai.Va pupam si noi.
Revin.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
malina_mircu spune:
TUDOR sa fi sanatos,cuminte si norocos.
Cbhiar stiti ca dupa zodiacul chinezesc copii nostri sunt nascuti in an cu doua noroace? Pot fi 0, 1 sau 2, deci ei ar trebui sa fie f norocosi.
Claudelu eu zisesem de schema cu perna in cap cand se foieste, nu daca plange. Luna trecuta el se foia, ma deranja, ma trezeam, ma ridicam si il deranjam. Si se crea un cerc vicios, nu ne lasam unul pe altul sa dormim. Am vazut ca si alte fete patzsc la fel.
Noi stam inveliti cu o paturica, imbracati in pijamale +un body cu maneca scurta ca maieu. eu am constatat ca se dezveleste daca ii este cald, asa ca nu ma ridic sa-l invelesc (decat daca se trezeste). Daca ii este bine tine paturica pe el. Dar tinem si destul de cald din cauza mea 23 de grade. Este mai calit decat mine, noi dormim cu palpuma si ma mai indes si in tati si uneori tot mi-e frig.
Stiti am ramas cu o stare subfebrila 37 -37,2 nu stiu de la ce. am crezut ca de la lapte. Dar am niste senzatii de frig, frisoane. Dr a zis ca nu este nimic.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
Ela76 spune:
repede, cat merge sa scriu...
problema e ca e vorba de un laptop, deci... ar trebui sa-l schimb cu totul
Si cate vam sa va sc s a n ma mg tast
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Am intrat sa-mi iau la revedere de la voi ....o sa va parasesc o perioada, nu stiu cat de lunga va fi.
Pupici si toate cele bune, aveti grija de bebici!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
malina_mircu spune:
miky ai grija si tu de tine si de Malinutza. si te asteptam cu drag.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
irina.c. spune:
Claudelule,FELICITARI!azi e Sf.Claudiu,deci trebuie sadai de baut.
Eu sunt foarte fericita,a dormit copilu' meu in patutzul lui,neintors,toata noaptea.Si eu am dormit la fel.Acum e totla ea in patut,a tras pe dreapta de vreo 2 ore.Cu aceasi metoda,adica ma inghesui langa ea si ii dau tzatza.Dar sunt multumita si asa,deocamdata.
Cele care mai alaptati,nu aveti probleme?Caci eu,de cand i-am diversificat,am iar plin cu lapte si imi curg sanii,sunt mereu fleasca pe bluze.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
Ela76 spune:
Asa e, pt Sf. Claudiu! pt toti Claudelii si Claudelele nostre!!
Cum prind ca merg tastele, cum va scriu repede ceva...
Irina, din pacate eu sunt pe formula demuuuult (ce-mi place sa scriu multi de uuuuu, ca astia de regula nu-mi merg )
Clau, si eu am cam ajuns la limita rabdarii, chiar am declarat ca "imi dau demisia" de la crescut copii si fug la servici, de s-a speriat sosu. Sunt si singura mai toata ziua si nu mi-e felul sa fiu asa rupta de lume. Dar asta e! Dupa ce reusesc sa ma mai odihnesc nitel, nu mi se mai pare totul atat de negru, tipetele devin si ele suportabile... Si am cerut de ziua mea o pereche de dopuri bune de pus in urechi.
A, ma iertati, din cauza vitezei... Va multumesc si eu pt felicitarile de ieri, urez si eu toate cele bune, cu maaaaare intarziere, tuturor sarbatoritilor de ieri!
Ooff, da' eu mai stiu ce mai voiam sa zic???
A, da, Kulta-draga, bine ai venit, sper sa te simti cat mai bine cu noi!
Lumi - vazut poze, placuuuuuuut muuuuuult
Micky - ai grija de tine si de puiut(i)! Sa nu fugi prea departe si pentru prea mult timp!
Piciulico - cu ce ai tratat copilul? la fratele nostru de zi! A mea vad ca tinde sa se constipe de cand cu diversificarea.
Katalina - ce bine-mi pare sa te revad, gata ai computer nou si conexiune puternica? Cum s-a purtat Roby ieri, de ziua lui?
Malina - ce bine ar fi sa aiba asa noroc copiii nostri! Sa stii ca cineva (care le are cu tot felul de chestii de astrologie) imi spunea, inainte a naste, ca vom nimeri un an foarte bun, ca nu stiu ce conjunctura astrala super-buna e... Asa sa fie!
Nedda - si tu ai fata cu personalitate? A mea de multe ori refuza biberonul sau lingurita "din principiu", desi ii e foame. Daca apuc sa o fac sa guste, problema e in mare parte rezolvata. Imi imaginez ce mitza cu fitze ar putea sa fie: o sa o serveasca cineva cu mancare, ea o sa zica "nu, nu, multumesc", dar dupa ce incepe si gusta ceva sa nu se mai opreasca din mancat! hahaha
Corina - uelcom hom hani, cum a fost? la Stephi!
uraaa, cat am reusit sa scriu, doar cu mici intreruperi! Pupa mama tastatura asta miloasa!
Albumele noastre