Bebelusi de martie-aprilie 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
mirinda spune:
La Multi Ani, David! sa cresti mare si frumos, sa-i bucuri pe parintii tai!
Micky, imi venea mie sa pling cind am citit, dar tati cum sa reziste? felicitari si sa-ti dea Dumnezeu ce-ti doresti tu! lasa, ca la eco se va vedea mai incolo, nu mai fii asa nerabdatoare, ca doar ai mai trecut prin asta... mi-aduc aminte cind le spuneam si eu tuturor ca voi fi mamica, ma intrebau daca stiu ce e, eu nu stiam la inceput, apoi deja toata lumea era nerabdatoare si eu abia in luna a 5-a am afalt ca o sa fie fetita! nu te-ai inselat, eu eram la tv ieri, am fost si azi, zici ca vor astia sa-mi scoata pe nas alea 4 zile libere
dar ne-am distrat la bunici, care bineinteles ca erau innebuniti sa o tina care mai de care, si mai ales cind le-a tras niste zimbete, i-a dat pe spate! au zis ca o s-o pupe in fiecare zi, pe poza, bineinteles, pina ne mai vedem. In rest s-a comportat super bine si in masina, desi nu mai mersese demult, am mai plimbat-o pe la neamuri, prieteni, dar s-a bucurat, n-a mai fost asa sperioasa ca acu' 3 luni. I-am prezentat si-un flacau (deh, daca nimeni n-o vrea nora pe-aici ) si erau amindoi nedezlipiti de leagan, asa ca mamicile au putut fuma linistite in bucatarie. Apropos de leagan, era foarte misto si prietenii respectivi cica l-au luat din metro cu 2 sute de mii de lei, ne ducem si noi sa luam.
Simona, bine ai venit, esti singura (si invidiata, fii sigura!) mamica de gemeni de pe la noi! de ce zici tu ca sunt slabuti, ca nu sunt toti de pe-aici de 11 kile, si a mea are tot 7,4 si s-a nascut cu 3,250 si a mai fost si singura, intr-o burta nu chiar cit China, dar de vreo 20 de kile. Sa fie sanatosi si te asteptam cu povesti!
Vv, si voi ati intrat in club? cred ca Ana mea ramine ultima la capitolul asta!
in schimb, maninca frate de sparge, si piure-ul de fructe, si supica si piureul de legume cu carnita, cereale, rontaie biscuiti, bea biberon ziua, tzitzi noaptea, n-are nici o treaba, dar in greutate tot nu ia cine stie ce! am pus-o si in premergator, a fost superfericita ca poate ajunge in sfirsit la flori si la masuta cu toate cele din sufragerie, apuca tot, trebuie sa fim foarte atenti ca imediat baga in gurita ce prinde.
Clau si zici ca te-ai facut gigea? sa vedem, ca nu credem
kata, multumim de urari, chiar si tati zicea s-o dam la o agentie, unde cunosc eu niste prieteni, ca poate s-o lipi vreun videoclip de ea si ne scoate din saracie!
hai ca iar m-am lungit cit o zi de post, mai vorbim, pupici si napte buna!
Claudelu spune:
Sara! Ce fac fetele?? Harnice ca de obicei...mai eu nu stiu ce si cum fac dar nu prea mai am timp sa stau la calculator si tare ii mai duc dorul...parca e prea scurta ziua, eu propun sa fie de 32 de ore o zi
Veve, felicitari pentru dintos!! de la noi!!!
Elena, ia mai spune tu ce mai face printesa mea!! Ca nu mai stiu ni'ca si mi-e dor de sufletelul ei!!
Mickyyy , ma bucur pentru ca ati luat o decizie inteleapta! Sarcina usoara si sa de-a D-zeu sa aveti parte numai de bucuri!!!AAA, ce ti-ai dori sa fie???
SimoV, bine ai venit in gasca noastra! Sedere cat mai lunga si mai placuta alaturi de noi!!Sa-ti traiasca minunatiile!! Sincer te invidiez, tare mult mi-as fi dorit si eu gemeni, dar n-a fost sa fie!!
Miri, frumos pictorial!!Deci ai prestat si azi...no bine, eu te-am cam ratat...nu-i bai ca ma uit la reluare la noapte!
Laura, n-ai rezistat nici tu?? No, acum te simti mai bine, nu???
Ela, tot cu tastatura in pioneza???
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
SimoV spune:
Multumesc de urarile de bun venit la toate! Claudelu, inca o data multumesc de invitatie sa vin la "voi". Sunteti toate niste dragute!! Si multumesc de complimente - si noua ni se par frumusei si vad ca au concurenta serioasa aici
Deci nu toti aveti 11 kg... Oricum cred ca majoritatea sunt cu mult mai mari, aici ai nostri se incadreaza - Lucas in 25%, respectiv Mia in 15%, deci sunt mititei pe-aici, dar pediatra tot timpul imi spune ca sunt f. bine, se dezvolta bine, asa ca sunt linistita, dar mi-ar place sa manance un pic mai bine.
Deci ma invidiati ca am gemeni... e intr-adevar o experienta nemaipomenita, e atata de frumos incat de nenumarate ori pe zi ii multumesc lui Dumnezeu ca mi i-a dat pe amandoi deodata si ca sunt amandoi sanatosi si nu a trebuit sa stea niciunul in spital dupa ce mi-au dat mie drumul (dupa 4 zile)... Initial a fost un soc total cand mi-a spus medicul. De fapt vazusem pe monitor inainte sa ajunga el sa-mi spuna. M-am blocat pur si simplu (desi avem gemeni si in familia mea si in familia sotului, nu m-am asteptat deloc!). M-am bucurat dar m-am si speriat f. tare. In primul rand fiindca eu sunt f. mititica de felul meu (1,57m) si nu credeam ca as putea duce o sarcina gemelara prea mult. In schimb pot sa ma laud ca am avut parte de o sarcina f. usoara (doar spre sfarsit a fost un pic greu) si am nascut la 39 de saptamani cu cezariana programata. Daca nu era programata atunci, cine stie cat ii mai tineam in burta. Mie tare mi-a placut cu ei in burtica, i-as mai fi tinut cateva saptamani . Dar medicul a hotarat ca asa e mai bine. Dar in afara de teama ca s-ar naste f. prematuri (sunt care nasc gemeni la 28-30 de sapt si sunt f. mici copiii si au probleme de sanatate mari ani de zile) nu am avut nici o teama.
Destul m-am lungit la povesti. Ii aud pe amandoi palavragind dincolo si ma duc sa ma joc cu ei, scumpii de ei!
Va pupam pe toti si toate
Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=SimoV
spic de grau spune:
Va multumesc din suflet la toate ptr urari si ptr cuvintele frumoase!
SimonaV - bine ai venit in Club - sa-ti traiasca minunile! Si nu te speria ca ar fi mai slabutzi (desi eu gasesc ca sunt in grafic) - au tot timpul sa puna pe ei! Sanatosi sa fie!
Laura - ma bucur ca ti-a reusit semnatura. SI eu m-am chinuit mult dar acu sunt experta (pun linkuri pe unde pot ). (11 kg are Daria? saracul spatele tau - al meu bebe are doar 8.5KG si ma rupe).
Claudelu - ma bucur ca nu ne-ai parasit! Mi-era tare mila de Rayuela, ai vazut ce dor ii era de tine? (apropo - cuscra mea pe unde o fi? )
Veve sa-ti traiasca minunea! Deci are dintzoc! - super fain!Pupici la (al meu e inca fara dinti, dar roade tot ce poate )
Mirinda imi pare rau ca nu te pot vedea si eu "pe sticla". Nu mai reusesc sa intru nici macar la jurnalul inregistrat al Antenei 1 (noroc cu cei de la TVR1 - acu sa nu dai cu rosii in mine ca ma uit la concurenta )
Mikyyy - pupici la tati ca s-a lasat convins . Ma bucur din inima ptr voi! POate ii dati in acelai an la scoala pe pui! INca o data sarcina usoara si astept sa-ti vad semnatura noua (eventual Mikyyy (9saptamani) si Malina Ioana (30.03.2004) - zic si eu
Nedda de ce cerneala si culoare spuneai?
Kulta - am auzit ca Dani a picat din pat. Si David a facut cunotinta cu podeaua acu' vreo luna - cu ta-su si bunica-su in camera. Sperietura a fost mare, in rest totul a fost ok.
Ela - nu ti-ai facut inca calculatorul?
Alona si restul fetelor - nu m-am uitat inca la albume dar promit sa o fac!
Azi am fost intr-un centru comercial in care nu mai fusesem pana acum (am zis sa facem o incercare azi), si ne-a placut taaaaare de tot! Am fost cu tati si cu puiu la restaurant si am sarbatorit cele 8 luni . Am profitat si de faptu ca azi a fst ziua Armistitiului (deci tati a fst liber), si vom profita si maine si poimaine si raspoimaine..ptr ca tati si-a luat liber paaaaaana LUNI!.
Va pupic taaaare pe toate si va doresc o seara super frumoasa!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
diana76 spune:
Dragele mele drage, nu am apucat sa citesc ce ati scris de cand n-am mai intrat pe net, ca sunt in mare viteza...si vad ca ati fost tare hanicute la scris....Vreau doar sa va anunt ca si noi avem 2 dintzushi!!!!asa ca poate modificati listuta!
Eu zilele astea ma ocup de intalnirea de 10 ani de cand am terminat liceul aici la Sinaia (mama...ce baba sunt!!cum au mai trecut anii!)si sunt intr-un mare iures ca trebuie sa pun la punct niste lucruri ca cine s-a ocupat initial, mai rau a incurcat lucrurile si asa a picat pe mine magareatza ..... nu e prima oara, ca si la sfarsit de liceu tot eu m-am ocupat, numai ca atunci nu eram cu copilul dupa mine. Cand voi avea timp o sa va povestesc cum a fost in vizita la liceu cu fetitza mea, Maria...
Pana atunci doresc sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor acestor zile pentru ca nu stiu cand mai apuc sa intru.
Multa sanatate tuturor si pe curand!
Claudelu spune:
MULTI ANI TRAIASCA
MULTI ANI TRAIASCALA MULTI ANI
CINE SA TRAIASCACINE SA TRAIASCA
LA MULTI ANIAMELIE
SA TRAIASCAAMELIE
SA TRAIASCA
LA MULTI ANIIIIIII
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Hahahahahahahaha, va place mesajul meu???Mama cat m-am chinuit sa-l fac sa iasa asa...Au sa nu va aud ca nu va placut ca pe toate!!!
spic de grau spune:
Claudelu - eu in locul tau puneam si niste linkuri cu pozele lui Amelie
Acum serios vorbind:
www.happybirthdaytoyou.com/maincard.php?card=rocknroll&image=calum&width=400&player=windows&swish=no&partner=&advertising=" target="_blank"> LA MULTI ANI! AMELIE
Rayuela sa-ti traiasca , sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba parte numai de bucurii! (sper sa dai click pe url)
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by spic de grau
Claudelu - eu in locul tau puneam si niste linkuri cu pozele lui Amelie
Acum ce zici, e mai bine???Mersi pentru pont, nu mi-ar fi trecut prin cap
Sa vedeti ce teapa am luat...am zis ca stau sa o vad pe Miri la stiri, in reluare...si surpriza , noaptea la Antena1 nu se mai dau reluari, sunt jocuri de alea tampite...acum pot sa merg linistita la somn
spic de grau spune:
Clau cum ai modificat mesaju'? Ca eu de multe ori vreau sa intervin si...nu stiu metoda!
Foarte frumos mesajul tau! Rayuela si Amelie vor fi taaaare incantate!
Hai ca fug si eu la culcare! Somnic usor la toata lumea!
PS - AM gasit metoda de reeditare!