Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
adlemi spune:
Alex
Roscatica frumoasa
Rox, sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea!Am o nora!!!
Mickyyy...Sunt mandra de tine si de decizia ta!Sa-ti dea dumnezeu o sarcina usoara,un bb sanatos is la fel de minunat ca Malina!Si o sa vezi ca o sa fie si bine!
Babeebine ai revenit!Indiferent cat de negru pare totul o sa vezi ca se va rezolva cu bine!Suntem langa tine!
Daraelfata frumoasa...Din pacate barbatii sunt niste copii mari si din cand in cand mai trebuie sa le iei jucariile si sa-i pui la colt!Sa speram ca Darael-el va invata lectia!Cu siguranta!!!
Astazi la pranz de 2 ori s-a difuzat reclama cu Arturicii!!!
si o seara minunata!!!
[red]Adlemi[red] si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
ane2 spune:
Babee & Darael bine ati revenit!!!!
Georgiana si eu ai las tv deschis dar nu prea e interesata de el ...
Adriana dr ma asigurat ca nu e nimic grav, doar 2 coaste fisurate (floare la ureche)si mi-a dat sa iau magneziu si diclofenac...
In noaptea accindentului eram in drum spre aeroport si pana sa ajunga politia si salvarea am plecat ca pierdeam avionu...am primit asistenta medicala in avion,aveam capu spart, taiata pe la manini si picioare ,ce mai eram varza...in prima faza am crezut ca am coastele rupte dar in cateva zile mi-am revenit asa ca nu m-am mai dus la dr ...si abia acum dupa 3 ani m-au luat durerile...asta e...
Stiu ca sanatoasa nu sunt...ar fi trebuit sa ma duc din prima la spital ..dar cum era sa pierd avionu
Vad ca majoritatea sunteti la cura de slabire...eu mai am 1kg de dat jos si ma chinuiiiiii de nu stiu cand....da de maine intru si eu in forta pe monty
Vreau si eu sa vad reclama cu Arturicii!!!!
Adriana eu vin dupa pasti in tara..asa ca as putea sa le aduc eu scaun de masina si lucrusoare daca e nevoie, ca deja am strans un sac ...
Noapte buna
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
ad_risnov spune:
Ane, multumesc mult!
Ar fi minunat pt. ca si atunci vor avea nevoie de asa ceva. Tipa va naste in mai.
Chiar daca intre timp fac rost de un scaun de masina si un al doliea le-ar folosi pt. bb care urmeaza sa se nasca.
Ai grija cu coastele. Poate s-a crapat coasta de drac.
Adlemi, pe ce post au dat reclama cu Arturicii?
Noapte buna tuturor.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
Elena I. spune:
La multi ani, Alexandra!!!
Prin urmare, daca acum, cind alaptez, am cu 15 Kg mai mult decit inainte de a ramine insarcinata, inseamna ca, dupa ce o-ntarc pe giza ma voi face cit China?
Babee, Darael, numai bine si sanatate, ca-i mai buna decit toate!
Saphir, nu te-am felicitat pentru "simburica"!
Miky, felicitari pt. decizie. Sa va dea Dumnezeu un copil cu noroc!
Monica, in seara asta am amestecat cerealele fara lapte cu 2 linguri de iaurt.
Ma duc la nani ca pic sub birou de oboseala!
www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=633450517105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Album Erica octombrie
Elena si Erica (6.februarie)
Emilly spune:
LA MULTI ANI MARIA ALESSANDRA, sa cresti mare, sanatoasa si voioasa! pentru mami.
Nu Elena, trebuie sa dam cumva jos kg astea, eu 10 tu 15 le dam noi de capat
Ane, zau asa 1kg nici nu se vede, tu vezi ca noi aici suntem disperate, daca ar fi sa am doar cu 1kg mai mult nici nu m-ar deranja prea tare, adica in nici un caz nu mi-as pune problema de dieta
Roxana spor la slabit!
Emilly si Ilinca web 1 web 2
CataD spune:
Salutare fetelor,
Sunt foarte ocupata, nici sa va citesc nu mai am timp.
Tocmai ce am schimbat bona si nu prea imi place de asta noua, dar inca nu sunt convisa ca e rea.
Laura e bine, creste, invata lucruri noi, exploreaza peste tot, bineinteles ca unde sunt cabluri e si ea, se ridica singura in picioare si acum se apuca de tot ce prinde, unele sunt cam periculoase, tot timpul ne tinem de ea.
E foarte cuminte, manaca bine, doarme de la 9 :30 la 8 dimineata.
Eu sunt foarte ocupata la munca si seara de-abia mai stiu ce sa mai fac pe aici.
Va salut si mai intru eu cand mai pot!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
dadi_t spune:
La multi ani, MARIA-ALEXANDRA!
La multi ani, ALESSANDRA-MARIA!
Roxana, Andra, sa va traiasca floricelele,sa fie sanatoase, frumoase si norocoase!
Darael, imi pare rau ca-i asa complicata situatia la voi! O solutie de compromis pana va hotarati ce si cum ati incercat??I-ai propus lui Adrian sa se mute cu voi la parintii tai? Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, dar am trecut printr-o experienta asemanatoare( am mai fost casatorita un an -fara copiii) si stiu ce inseamna sa stai cu socrii. Dar la voi este un sufletel nevinovat la mijloc....si voi inca va iubiti... Oricum iti doresc toata fericirea din lume, mult noroc indiferent de decizia pe care o vei lua. Tu stii pana la urma ce si cum....noi suntem simplii spectatori, desi un picut acolo ne-am legat unii de altii
Babee-60 de kg sunt si tinta mea, tinand cont ca n-am decat 1,65, e relativ bine. In sarcina asta am ajuns la 86kg si am reusit sa dau 20 de kg pana acum, dar nu-i meritul meu...am avut vreo 2-3 puseuri de depresie care ...m-au topit! Noroc ca a fost mai cu picioarele pe pamant Costin si a mai cedat el cand ma ambalam..Iar nenea maseorul si-a facut treaba bine cu celulita de pe coapse. Cu burtica insa stau mai rau...
Catalina, ce bine doarme Laura. Bibi de cand i-au dat dintisorii a ramas cu obiceiul de a se trezi pe la 1-2 noaptea si la 6-7 iar da trezirea. Apoi doarme pana la 9-10 . Si pe zi mai doarme de cel putin 2 ori. Bine ca stau acasa ca as fi zoombi altfel. Oricum sunt cateodata si asa...
Mickyyy, suuuupeeer! Ma bucur pt. decizia luata! N-o sa-ti para rau si ai sa vezi ce cu noroc o sa fie bb-ul. Exact la fel mi s-a spus si mie cand am ramas cu Bibi. Na, la 36 de ani toti ma compatimeau, dar eu chiar mi-am dorit-o pe Bibi. Ne merge tare bine pecuniar de cand am nascut-o!
Bibi, spune papa cand plecam afara sau cand pleaca cineva de la noi. Spune pa-pa cand ii este foame. O striga Deia pe Andreea(am ramas socata prima oare). Baba cred ca sunt eu ca mama clar imi spune doar cand plange(si plange rara), ta-ta cand il vede pe ta-su si se uita la papusa cand o intreb -unde e papusa?-si ceva ceva a pu pu spune cand o vede. Eu zic ca e mai mult decat bine pt 9 luni neimplinite. Si asistenta s-a mirat cand i-a spus papa la plecare.
Chiar, voua va mai vine asistenta saptamanal acasa?? Oare pana cand o sa vina?
Stire de ultima ora:::[ maine incep scoala de soferi! Cate interventii!!!!! Mai vorbim. Tineti-mi pumnii ca mi-e o friiiiicaaaaa!
Ma duc la gatit si spalat.Pupici tuturor si o zi insorita!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
anda141 spune:
Tania, ce spui tu acolo de asistenta care vin in fiecare saptamana?? Pai ce cauta toata ziua buna ziua?? La mine nu a venit decat odata in aproape 10 luni de zile si asta ca am fost noi si am luat-o cand avea Albert 2 saptamani sa-l vada si pe el. De atunci , salutare, mergem noi lunar la medicul pediatru pentru control si atata tot.
E bine ca a venit cand era mic, si eu as fi vrut sa vina cineva mai des, dar acum nu-i vad rostul.
Nu mai stau ca Albert ma trage de maini sa-l bag in seama!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
'Neata!
La multi ani, Maria Alessandra!!!
Rares nu papa nimik, roade tot cu niste nervi de tremura .
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
buli spune:
'neata
Adriana, poate se vede vreun dinte?
Tania, la noi n-a venit asistenta decit o data. cind avea Matei 1 luna.
Matei se pupa in oglinda si vorbeste cu imaginea lui
a "reparat" o veioza, a rasturnat o vaza si acum incearca sa deschida dulapul. fug ca am la treaaaaba
o zi buna
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO