Reimplantare trompe cu succes!
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Si eu am avut-o infundata tot in capatul dinsrpe ovar si medicul mi-a spus ca este mai simplu de desfundat decat daca ar fi fost inspre uter. Eu am desfundat-o laparoscopic... dar vezi ca in 5-6 luni se poate infunda la loc. Fereste-te de anexite dupa ce le desfunzi si... trage tare sa ramai gravida... Se rezolva cel mai sigur si repede prin laparoscopie, nu cu instilatii... etc.
pupici si sanatate.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
shylili spune:
fetelor, dar daca trompa este infundata toata( adica nu a intrat deloc lichidul de contrast pe ea), iar la cealalta se vede f putin inspre uter, credeti ca sunt sanse sa le recuperez pe amandoua prin laparoscopie?
multi pupici si toate gandurile bune spre voi
lili
lauricipani spune:
shylili, daca nu a intrat substanta de contrast asta nu inseamna ca toata trompa este infundata ci numai capatul sau mai bine zis locul unde trompa intra in uter.
Dupa parerea mea este usor de desfundat insa depinde cat de veche este problema.
Laparoscopia este primul pas si este posibil sa ai sanse de reusita.
succes!!!
laurici
shylili spune:
laurici multumesc din suflet pentru incurajarari! nu stiu ce m-as face fara voi...de cand cu problemele astea ma simt cam singura, mi-am exasperat barbatul cu discutii si simt ca doar voi ma mai puteti intelege,ma straduiesc din rasputeri sa nu fac o obsesie din asta, dar ma simt de parca as fi atacata pe toate planurile: "instalatie" proasta, profil hormonal ciudat, sotul si el cu oligoastenospermie moderata, sunt ingrozita de ideea de fiv, din lipsa de fonduri si stau in fiecari zi pe forum(sunt la servici) si mai astept vesti de la voi...cand vad reusite mi se umezesc ochii, parca ma vad si pe mine acolo
nu cred ca sunt cuvinte sa va spun cat de mult conteaza ca existati, poate doar sa va pup dulce pe toate si sa ma rog sa reusim toate sa ne implinim visul
lili
marin alice spune:
Eu am facut laparascopie acum vreo 8 luni si acum s-au infundat din nou, insa de data asta s-a infundat orificiul dinspre ovare,nu stiu cum se numeste, cert este ca s-a inchis si nu mai poate capta ovulul.Nu stiu ce sa mai fac!!!!