Reimplantare trompe cu succes!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

INGA, Prof.Marinescu atat de controversat este si cel mai bun in domeniu. Asta o spun sigur.

Pup

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inga spune:

Multumesc laurici!Nu am nimic personal cu prof.Marinescu,insa as merge la un doctor mai putin celebru si mai intersat in problemele mele...
pupici!

Mergi la inceput

Inga, cred (cu scuzele de rigoare) ca pui gresit problema. Eu nu cred nici in ruptul capului ca medicul ti se dedica 100%. Daca am astepta dupa medici sa fie alaturi de noi am mai face bb-ei stiu eu cand.

Parerea mea este ca mana medicului si experienta este mai importanta.

Pupi si te rog sa nu te superi ca-mi spun parerea.

Succes

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Laurici, eu tot n-am inteles!
nu te supara dar explica-mi mai ca la "prostuti"...eu nu pricep de ce sa taie bucata obturata din trompa, pentru ca apoi sa o reataseze la bucata de trompa ramasa! de ce nu o desfunda si atata tot? de ce trebuie sa o taie cand in final tot asta se urmareste sa nu mai fie obturata ci desfundata?
hai te rog lamureste-ma si pe mine.
Laura.
eu am facut laparo si am desfundat-o. care era diferenta de rezultat daca o taia si o reatasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Lachione esti simpatica.
Foarte la indemina este articolul pus de Bety la subiectul Laparoscopie/Aderente...merita citit. Vei intelege mult mai repede ce si cum...

Catalina

Mergi la inceput

Gianni draga, l-am printat azi la prima ora dar n-am apucat sa-l citesc ca stau cu ochii pe restul subiectelor; il iau acasa si-l "savurez" in seara asta!

Mergi la inceput

lachione, din pacate acum citesc mesajul tau de ieri.

hai sa o luam sistematic: daca aderenta se poate desfunda laparoscopic ( ca sa nu mai spun ca de multe ori se desfunda cand faci o simpla HSG) este cu atat mai bine. In cazul unor aderente vechi ca si in cazul meu (13 ani de la ultima nastere si atunci s-a produs problema) este normal ca sa taie bucata cu aderenta. Nu stiu daca exista posibilitatea desfundarii unor aderente vechi fara rejectie.
Ideal pentru noi ar fi sa nu taie dar atata timp cat nu se elimina acea bucatica cred ca este problematic iar trompa este foarte subtire ca sa se poata rezolva fara rejectie. Singura posibilitate dupa mintea mea ar fi un fel de cauterizare si in acelas timp refacerea orificiului trompei ceea ce banuiesc ca nu se poate face.

Reimplantarea tubara, ca sa concluzionam, prin taietura clasica, rejectia bucatii si reatasare este metoda folosita pentru refacerea trompelor. Sunt sigura ca exista un motiv clar pentru care nu se foloseste o alta metoda.

Eu atata stiu sa spun, nu ma mai lungesc ca sa nu spun prostii mai mari decat mine.

Pupi mult

laurici

Mergi la inceput

Merci, Laura.
oricum ma interesa asa pentru cultura mea generala, eu o trompa o am taiata (extrauterina perforata/ am pierdut trompa) iar stanga (cea pe care o mai am) a fost verificata cu hsg, desfundata laparoscopic, dar e vai de capul ei.. nu functioneaza deloc, asa ca daca s-o fi infundat la loc cu atat mai bine ca nu-s curioasa de o alta extrauterina; mai mult de-o extrauterina nu as fi putut realiza cu ea; deci la mine nici nu se pune problema sa incerc sa-mi refac trompele...voi incerca fiv..
pupici si merci pt. rabdare.

Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inga spune:

laurici,in primul rand imi cer scuze ca raspund cu intarziere(probleme cu netul),in al doilea rand nu trebuie sa-ti ceri scuze,si nici nu vad de ce m-as supara,pentru ca de asta am intrat aici pe forum ca sa vad si parerea altora,sa mai aflu cate ceva si din experienta altor fete cu aceleasi probleme.Ai dreptate in tot ceea ce mi-ai spus,insa am intampinat atatea probleme pe parcursul anilor cu multi doctori...In fine inchei aici ca si asa m-am lungit prea mult si in afara subiectului.
pupici si multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marin alice spune:

Eu am trompele infundate in capatul dinspre ovare,la HSG lichidul a intrat dar nu a putut sa iasa,credeti ca se poate face ceva?

Mergi la inceput