Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
Miche spune:
Fetelor , multumesc mult pentru urari!!!
Sigur ca fac cinste!!!

Am facut si tiramisu.... doar musafirii lipsesc pe aici!!
Care dintre voi veniti?? (sunteti invitate toate!)
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
Miche spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Din pacate a inceput sa-mi crape burta. Adica vad niste firisoare violacee in jurul buricului si banuiesc ca astea sunt vergeturile
. Daca mai stau o saptamana cred ca or sa se accentueze si mai tare. Si ma mananca burta rau de tot, desi o creia o pauzasc cu crema speciala anti-vergeturi de la Chicco in fiecare zi mai nou...
Miche, Gandacelule, poate o sa nastem cam in acelasi timp si suntem toate la Municipal :-)))
Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
Sa stii ca aseara pe la 11 ma gandeam sa-ti trimit vreun sms , ca nu mai stiam de tine si ma intrebam daca nu ai nascut..
Sa stii ca asa ma gandeam si eu..ar fi super sa fim pe acolo la spital impreuna..
Si eu am durerea aia ca la ciclu , culmea e ca am dormit azi noapte , am avut doar doua intreruperi...
Ma mananca burta si pe mine... nu vreau vergeturi!!!!
Cica uleiul de masline e f bun , da nu-mi place sa-mi miroase burta ca o maslina!
DPN 27 NOV
Miche spune:
quote:
Originally posted by dama
Mai, fetelor, Miche, Ionela, ce anume mirositi voi? Adica ce ar trebui sa miroasa? Ca eu am intrat azi in saptamana 39 si nu mai stiu ce sa urmaresc ca sa prevad un pic daca voi naste sau nu saptamana asta. De fapt, abia astept sa ajung maine la dr (ultimul control) sper sa ma scoata si pe mine din ceata.
Pai am tot auzit pe aici ca atunci cand se pierde apa , aia are un miros ciudat , de amoniac.
Si , ca sa nu pierd cumva debutul nasterii:

de, am devenit obsedata , nu alta .. si parca vad ca ma trezesc ca nasc si nu stiu ce s-a intamplat.
Mai dulce e fetita Roxanei , care-si miroase si ea hartia... asta m-a distrat tare!
DPN 27 NOV
FELIS spune:
MICHE ... sa nu te superi pe mine, dar ma resimt destul de mult dupa zilele trecute si nu prea ma simt in stare sa fac drumuri lungi...
Ma duc acum sa platesc niste chestii
(lumina, internet, Avon) si cred ca astazi am sa stau mai mult in pat... si am sa incerc sa fac ceva mancare (daca ma simt in stare)ca mi-am cam neglijat sotul in ultima saptamana
.
Nu am nici un chef de nimic... ![]()
Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Miche spune:
quote:
Originally posted by FELIS
MICHE ... sa nu te superi pe mine, dar ma resimt destul de mult dupa zilele trecute si nu prea ma simt in stare sa fac drumuri lungi...Ma duc acum sa platesc niste chestii
(lumina, internet, Avon) si cred ca astazi am sa stau mai mult in pat... si am sa incerc sa fac ceva mancare (daca ma simt in stare)ca mi-am cam neglijat sotul in ultima saptamana
.
Nu am nici un chef de nimic...
Pozele mele!
Stai linistita.. sarbatoim aici.... virtual
DPN 27 NOV
Eliza5 spune:
Miche, n-am nascut inca dar de-abia astept :-)
As veni la tine (vreau sa te vad si trebuie sa recunosc ca mi-e si pofta de tiramisu) dar nu mai am voie sa conduc
. Mi-a zis doctorul sa nu cumva sa mai conduc pentru ca am colul intredeschis.. La consultatie o sa ma duca un prieten azi..
Mie mi-e dor de Bits.. De ce nu mai intra pe net???
Miche, sa stii ca daca te dai cu ulei de masline nu mirosi a maslina.. Nu mirosi a nimic de fapt. Si ai dreptate, e foarte bun.
Azi noapte am dormit si eu in sfarsit de la 10 la 5. Asta e mare lucru... De mult n-am mai dormit asa de mult :-)
Eliza - 36 saptamani
Eliza5 spune:
Da-mi si mie reteta de tiramisu.... Stiu ca a tot circulat pe aici dar acum m-am trezit si eu :-)
Eliza - 36 saptamani
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Da-mi si mie reteta de tiramisu.... Stiu ca a tot circulat pe aici dar acum m-am trezit si eu :-)
Eliza - 36 saptamani
MICHE... SI MIE !....

Pozele mele!
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! MIHAELELOR SI GABRIELELOR
fetelor ce urat este afara
si alex vrea in parc si azi trebuie sa-l duc eu neaparat fiindca ai mei au treaba.
cand vad asa o vreme ma indispun si nu prea am nici chef de nimic...sper insa sa-mi revin si sa petrec cu voi aici pe net...ca doar suntem invitate la miche.
va pup
monica