Mamici de ianuarie-februarie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 5

bellamia spune:
Chiar ca ar trebui sa gandim toate ca Lali, o atitudine f sanatoasa
Alina Maria, placuta solutie. Si de efect pe deasupra.... O cearta nu insemna o viata de certuri asa ca nu merita sa-ti faci atatea probleme. Vor realiza si barbatii astia pana la urma cate trebuie pentru bebe.
Bellamia+ Alex.

Alina Maria spune:
Buna seara, a fost intradevar o zi placuta si se va termina cu un film foarte bun inchiriat ca la tv. nu prea da cine stie ce.
Mai vobim maine, caci acum sotul cere atentie .
alina

bellamia spune:
Fetele, va rog spuneti-mi daca si voi simtiti arsuri pe tractul digestiv si daca da ce remedii aveti. De doua zile am o senzatie de usturime din stomac si pana in gat, mai ales in gat si faringe, din cate am auzit ar fi normal dar oare nu e nimic care sa atenueze cat de cat???
O duminica placuta tuturor, bellamia+ Alex.

adita spune:
eu am fost azi la Cora, dar era o aglomeratie de mai bine ma lipseam. am luat un costumas pt bebe, scutece(happy), si un dres foarte gros pt mine, de la mondex. am cautat cam mult pana am gasit cel mai mare numar, ca sa-mi vina bine pe burtoi,dar sunt foarte multumita, din bumbac(ca altceva nu suport pe piele)si sunt si rezonabili ca pret (100.000). cu bagatul in fata la casele prioritare, m-am enervat de tot. am plecat cu ideea ca ma duc in fata si sa indrazneasca cineva sa zica ceva, dar pe unde sa te bagi, ca era lumea cu carucioarele printre barele alea, ca nu mai aveai loc sa treci, poate doar daca ii dadeai pe toti inapoi

alipiticot spune:
duminica placuta mamicilor!
Eu nu am nci o noutate dpdv medical,dar sunt f fericita ca misca mereu,mai ales cand ma gandesc la ea(parca simte)si abia astept sa treaca lunile ce au mai ramas.
in week-end stau si eu mai mult cu familia si e mult mai bine decat in zilele cand sunt singura.
va pup pe toate!
Alipiticot si bb 24+ sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda Iasi.
DPN 15-20 febr 2005

ixxi spune:
bellamia pentru arsuri poti lua dicarbocalm sau malox.
Cat despre amabilitatea oamenilor...ce sa mai spun si autobuz cei de pe scaun se uita amabil la burtica si apoi continua cu peisajul de pe geam, si asta se intampla si cu femei tinere si in varsta care ar trebui deja sa stie ca inseamna ca pe doua picioare sa stea 2 persoane.
Eu am fost la carrefous si de cateva ori m/am bagat in fata cu tupeu, o data chiar m/am certat cu un nesimtit care imi spunea ca cealalta casa este prioritara. Dar de obicei lumea inghite in sec si tace. Unei singure persoane i/am permis sa intre in fata mea....era o tipa care implinise termenul chiar in ziua aia.
La cora nu prea ai cum sa intri in fata caci este cam ingust, dar cu putina atmosfera....
Pe cand la billa, magazin in care intru zilnica, nu exista casa prioritara si nu intotdeauna gasesti persoane dragute care sa te lase in fata...
Dar stiti voi vorba aceea veche "fie roata si patrata tot se mai invarte o data", mai devreme sau mai tarziu vine randul la toata lumea... Principalul este ca noi sa fim optimiste. Pana la urma nu avem nevoie nici de scaunul lor din autobuz nici de case fara rand, dar nici de rautatea oamenilor.
Hai ca mi/am varsat naduful...
Sa aveti o seara placuta si somn usor.
ixxi si persicuta 25+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

ixxi spune:
noua noastra semnatura
ixxi si persicuta 26+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

ana maria spune:
Crinuta eu stau acasa (in mare parte intinsa) dar mai ies din cand in cand pentru ca sunt mai bine. Colul s-a mai lungit dupa repaos ajunsesem la 37 mm (super, n-am avut asa nici la 12 s). Iar cea mai buna parte e ca nu am contractii. Am, inteles ca astea sunt proaste pentru col. Dureri la col nu stiu cum sunt. Pot sa-ti spun ca dupa cerclaj am avut niste dureri ca la menstruatie (deci nu tintite) iar doctorita mea mi-a zis ca astea se datoreaza faptului ca s-a umblat pe col.
Crinuta Chiar vroiam sa-ti scriu pt ca prietena mea a nascut la CFR2, cu o doctorita si in ultimele zile am tot fost pe acolo. Ea nu a facut epidurala pt ca a ajuns la spital cu dilatatie 7 (bebe nr.2) si a nascut in juma de ora. Dar erau in salon fete care facusera epidurala si erau mult mai incantate de nastere. Pe prietena mea desi a nascut repede a durut-o pt ca bebe a fost si maricel (3,9 kg) iar ea e destul de micduta in solduri. Ce pot sa-ti spun ca era fosarte incanatat de moasa si in general de personalul din sala de nasteri care a ajutat enorm. O recomandare pentru tine: vorbeste cu doctoru pt o rezerva sau un salon cu 2 paturi pt ca e cam greu cu copiii in salon daca sunt mai multe persoane.
Apropo de dureri: si la mine au inceput niste intepaturi in josul burtii dar swunt legate in generald e pozitie si cred ca sujnt explicabile prin greutatea burtii suspendata de altfel nu stiu in ce...
Lali si eu sunt tare fericita ca sunt si bineinteles ca trec peste mojiciile oamenilor. Este adevarat ca inainte nu ma gandeam ca voi fi mai protejata ca femeie insarcinata dar acum chiar sujnt momente cand nu ma mai pot "strecura" Iar la supermarket eram la casa cu prioritate... unde n-am avut prioritate.. Cred ca faptul ca stau in marea majoritate a timpului in casa ma face sa fiu surprinsa....
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

crinuta spune:
Ana Maria, pai chiar asteptam sa imi spui cum a fost. Orice detaliu e binevenit.
Zici ca sunt si rezerve de cate 1 pat? Eu asta nu stiam, eu stiam ca exista saloane de 3,4 paturi. Daca exista si de 2 e ok. Bineinteles ca voi vorbi cu medicul meu.
Prietena ta statea in rezerva? Imi poti da mai multe detalii, ca eu nu le-am vazut bine, doar cu coada ochiului cand ma plimbam pe hol.
I-au adus copilul imediat dupa nastere? Eu de ex nu as vrea imediat, deoarece banuiesc ca voi fi exienuata.
Stiu ca la cezariana il aduc urmatoarea zi, sau la cerere.
De medic neonatolog ce ti-a spus?
Fetelor, voi cum mai dormiti noaptea? Mai putem dormi pe parti? Eu atfel nu pot dormi, dar vroiam sa stiu si parerea voastra.
pupici
Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

amo2004 spune:
Neatza, burtici si o duminica placuta va doresc la toate.
Crinuta, si eu dorm din ce in ce mai rau noaptea. Desi nu ma doare nimic, nu mai dorm adanc ci doar superficial. E drept ca acum sotul meu e plecat si mi-e cam urat (citeste FRICA) singura in casa si probabil asta se rasfrange si asupra calitatii somnului. La baie merg de 1-2 ori pe noapte, nu mai mult. Am grija sa nu beau multa apa inainte de culcare, dar si asa, cel putin o data pe noapte tot ma trezesc. De dormit dorm mai mult pe partea stanga si cate un pic pe dreapta. Cand nu mai pot dormi pe parti (de amorteala) dorm pe spate, dar ma ridic mult pe perne, in unghi de 45. Ma mai ajuta la dormitul pe parti sprijinirea burticii pe o pernita mica sau chiar pe coltul pilotei. Asa nu mai am senzatia de intindere pe laterala burticii, pe care o da greutatea lui bebe. Al meu e cu caputul in bazin si cu sira spinarii pe partea mea stanga, iar cu piciorusele in dreapta. Cateodata nici nu accepta pozitia culcat pe dreapta si da din picioruse pana ma intorc pe stanga.
Bellamia, mie arsurile imi trec in general daca beau o cana de lapte caldut inainte de culcare.
Mona, 31 sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa