Mamici de ianuarie-februarie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lali, esti fericita ca e negativ. Eu mi-am repetat-o ieri impreuna cu toxo, insa pt listeria mai am de asteptat 1 saptamana.
Toxo e negativ, insa mie mi-e de listeria ca tot 1/160 imi iesea.

Dar cum sunt chilotii tai de gravida? Vin peste burta? Ca mie mi-e frica sa ii port peste burta, pe de alta parte stiu ca Rayan are capul pozitionat foarte jos, si asa mi-e frica, deci nicicum nu e bine.

Alina, in primul rand ca nu trebuie sa iti fie rusine. Noi discutam aici deschis, ca doar suntem intre noi. Eu nu am inteles unde ai tu acele cosuri.

pupici

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Crinuta ce deodata n-am spus exact locul am crezut ca vei deduce, ei bine este intre picioare . Nu arata urat ci doar ca nu au fost inainte si nu sunt obisnuita cu ele, nu sunt nici multe vreo cinci cred . Arata a piele normala si nu sunt mari sa iasa in evidenta.
In rest sunt cat de cat la fel mari schimbari nu am.

alina

Mergi la inceput

Alina, poate te-ai iritat tu cu ceva. Oricum nu e nimic grav, stai linistita.

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, sunt peste burta, pana sub sani aproape, destul de caraghiosi, deloc sexi. 95% bumbac si 5% elastan, foarte elastici si super comozi de la Anita. Destul de scumpi, vreo 2-3 sute de mii nu mai tin minte da' merita ! Mai ales ca vine si frigul cred ca sunt mai indicati decat cei cu talie joasa, de aceea eu mai vreau o pereche.

Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

dada, sunt grozavi, unde ai gasit de cumparat lali? Eu am capatat doua perechi si mi-as mai lua vreo doua. Am observat ca dorm foarte bine daca si mijlocul si toata burtica mi-s acoperite.
Nu stiu cum va simtiti voi zilele astea (eu tocmai intru in luna a 7-a) dar eu parca am intrat intr-o zodie buna. Ma simt tare bine si protejata din toate partile si fetita mea e vioaie, daca pun mana pe burtica si astept putin imediat da si ea un semn... si toti oamenii imi zimbesc si chiar imi cedeaza locul in autobuz! Va recomand linia lui 226, e frecventata de persoane cu mult bun simt.
Mi-am petrecut vreo doua ore in dimineata asta citind forumul aspirantelor. E acolo un topic - scrisoare pentru mos craciun - care m-a facut sa plang si sa rad in acelasi timp. Suntem atat de norocoase, doamnelor...
mai este o poveste pe care vreau sa v-o semnalez, nu mai stiu cum am ajuns la ea:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377

Cititi-o, bucurati-va si deschideti si ferestrele, la mine inca e soare si la radio au spus ca de maine vine ploaia...

Anda, 28+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Anda pentru buna ta dispozitie molipsitoare !

"Bikineii" i-am luat de la Unirea dintr-un magazin de lenjerie intima de la etajul I, langa Leonardo, dar sunt Anita, banuiesc ca se gasesc si in magazinele de gravide si poate si pin comanda pe bebelusul.ro.

Linia asta 226 ce ruta are ?
Sa "ne dam" si noi cu ea sa ne creasca moralul !

Eu am fost ieri intr-un restaurant si ca sa ajungem la masa noastra a trebuit sa trec pe langa doua scaune foarte apropiate printre care nu incapeam cu burta. Foarte politicos i-am spus unui domn
" Va rog sa ma scuzati, imi faceti putin loc sa trec ?"
S-a uitat urat la mine si si-a zgaltiit scaunul de doua ori amenintator langa burta mea dar nu mi-a facut loc spunand
"De ce te uiti doamna la mine, fa reclamatie la chelner daca nu incapi !" (de parca chelnerul ma lasase insarcinata!)
Eu ma uitam intr-adevar atenta, dar ca sa nu imi loveasca burta cu scaunul, nu la cat e el de frumos. I-am raspuns la fel de politicos, chiar nu aveam chef de cearta:
" Va rog, sunt insarcinata si de asta sunt mai atenta!"
La care el mormaie:
" Toti sunteti insarcinati acum... "
Sotul meu caruia nu ii venea sa creada atata nesimtire
" NU domnule, sotia mea e insarcinata intr-adevar, dumneata esti... nesimtit!"...
S-a inrosit, era cu sotia lui la masa care se uita deja urat la el si mi-a facut loc in 2 secunde....
Doamne nervosi mai pot fi unii oameni !

Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Lali, hai sa ma plang si eu. Eu ies foarte rar din casa si atunci insotita. In autobuz nu ma urc.. Dar joi seara am mers si eu la carrefour. Sotul a ramas la casa sa plateasca iar eu am iesit in fata casei ca sa nu ma inghesui la coada. Cand am trecut pe langa casa aparatul de verificare a tiuit. Eu am ramas in fata casei si atunci a aparut agentul de paza care m-a pus sa trec inapoi sa vada de ce tiuie masina. Vreau sa va spun ca nu aveam geanta si nici un bagaj, poate doar sa fi ascuns ceva sub burta.... M-am conformat doar ca doamna care isi aseza produsele in sacose nu s-a deplasat nici un pic sa-mi faca loc si a trebuit sa ma strecor (cat ma pot strecura acum..). Agentul nu a fost multumit de rezultatul negativ si m-a pus sa mai trec o data. Cucoana tot nu s-a deplasat. Si atunci m-au apucat nervii si am rugat-o sa-mi faca loc ca am burta si nu pot trece. Mi-a aruncat un zambet tamp si a incercat cat de cat sa-mi faca loc apropiindu-se de tejgheaua casei. Eu ma intreb daca chiar trebuie sa strigam in gura mare ca suntem insarcinate, oare chiar nu se vede...

La inceputul sarcinii am citit o carticica foarte draguta "Cel mai simpatic ghid de sarcina" unde autoarea americanca sfatuia gravidutele sa anunte cu tupeu ca sunt insarcinate, inca de la incepout cand burtica nu e vizibila, la urcarea in autobuz sau in alte situatii aglomerate.. In America poate ca are succes dar se pare ca la noi e mai greu.

Crinuta cred ca bebe e foarte protejat de memebrane si de uter si ma indoiesc ca un elastic poate sa-i faca rau. Si eu am probleme chiar si cu chilotii cu talie joasa, pentru ca mi s-au mai latit soldurile (de parca mai era nevoie...).

Duminica placuta!!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Ana Maria tu mai stai la pat? Ce face colul tau?
Eu am avut azi ceva intepaturi, junghiuri in col ( cred), iar ieri si alaltaieri seara ceva contractii usor dureroase. Ma simteam balonata, si cu No Spa a trecut.
Sa vedem zilele urmatoare ce si cum.

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Crinuta, si eu am ceva dureri in burtica dar jos de tot, eu suspectez ca e perineul meu sensibil de vina. Sper sa imi treaca si sa nu fie nimic grav.

Ana Maria, eu sunt asa de fericita ca sunt insarcinata, parca toata lumea e a mea, imi vine sa zambesc cand vad nesimtiti de genul asta si ma gandesc cu mila ca ei nu au un motiv atat de important sa fie mai fericiti si mai veseli... asa ca ghinionul lor! Dar vezi ca la mai toate supermarketurile au case prioritare pentru gravide eu m-am bagat in fata de cateva ori la acele case si nu a comentat chiar nimeni. N-am inteles, mai avem doar 2-3 luni de avantaje de acest gen ca apoi cu bebele in brate nimeni nu ne mai baga in seama desi cred ca e cel putin la fel de greu!

Va pupicesc, iesim in oras!

Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Lali, e posibil sa ai acele dureri deoarece sarcina e joasa.

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput