Copilasi de iunie-iulie 2003 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
crisotexa spune:
Soacra mai e Elena asta!!! Si ce ma daca v-am incurcat un pic???
Deci doamnelor, nu a ramas Elena ci Bibi... nu mai zic nimic ca poate ma da Elena si in judecata .
Si detalii sa dea scriitoarea noastra ca tare maiastra e la povestit. Na, ca ti-am facut-o Elena!
Nu mai ploua, ma duc sa scot copilul afara. Am mai tras o tura de dimineata cu Bodo, pe ploaie .
Crisa
danacaltan spune:
Si noi avem treaba cu iunie, respectiv 19. Este data de nastere a lui Vladutz Teodor,iar eu sunt mamica lui, Dana
bychi spune:
Am vazut pozele, v-am admirat pe toate dar si farfuria cu amandine. Sigur e opera Crisei care ne-a mai momit cu niste amandine la intalnirea cu bb-ii din iunie, dar a uitat sa le scoata .
Si cum adica a fost mai fain data trecuta? Acum au fost si Gio si Madic si Madishor. Eu nu te cred Elena!
Dana, bine ai venit! Sa ne spui despre Vladutz.
In partea asta de Bucuresti tot ploua si nici ieri nu am scos copilul afara. Acuma pandesc sa se opreasca ploaia.
Tibi s-a trezit azi la 12 (!) si de bine dispus ce era a mancat 2 felii de paine cu cascaval!! Poate se da pe brazda.
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
Andra_ spune:
Buna fetele,
danacaltan - te-am trecut pe lista, acum astptam sa ne si povestesti una-alta despre voi, ca sa stim si noi cu cine avem de-a face ...
crisa - eu te iert ptr confuzie, nici nu ma mir dupa atita bere... greu mai are cineva capul limpede... Nici eu nu sint fr. coerenta dupa ce-am stat pina la 3 in circiuma....
Marox - felicitari ptr bebe, sa-ti spun si eu ca statistica doctorului lasa de dorit... fratele meu e mai mic cu 1,4 luni decit mine
Cornelia - pai daca tu ai astfel de vise, normal ca Doru mai are de asteptat... eu ma gindeam ca ne povestesti cine stie ce vis cu sex cu Brad Pitt Cit despre miss, sa stii ca nici cu Carmenutza nu mi-e rusine, eu in locul lui Razvan nici n-as fi crezut ca se duce la intilnire cu fetele cu fusta aia scurta ... si as fi intrat azi sa verific alibiul. Buna, Razvan, ce mai faci?
Elena - normal ca n-a fost la fel de bine, acum c-am stat eu linga tine... Desi din nu s-ar zice ca te plictiseai, chiar si-asa luata pe nepregatite cum zici c-ai fost...
Magda - ce face sotul? ce s-a ales pina la urma de seara romantica?
Sa va spun eu, ca vad ca nimeni nu-si mai aminteste, am avut si un vizitator la scurt, de-o apa plata: al meu sot! Care s-a descurcat sa scape de copil si a venit sa prinda si el o birfa mica Asta ca sa nu credeti c-am scapat chiar nesupravegheate.
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
elena_ltd spune:
Danacaltan, bine ai venit!
quote:
Na, ca ti-am facut-o Elena!
Na, ca nu se pune! Da' tot trebuie sa le zic ceva la fetele astea.
Bychi si Andra, mandrelor, uite cum tre sa dau io explicatii de buna voie si cica nesilita de nimeni, doar de demonii aia de-i baga Andra.
Mai, n-am zis nici ca m-am plictisit (hodoronca - tronca), nici ca nu mi-a placut. N-am zis si pace. Doar ca mi-a placut mie mai mult data trecuta si asta e foarte probabil datorita starii mele proprii si personale de spirit asezonate cu o conjunctivita agasanta. N-are legatura - fara discutie - nici xulescu care a venit sau nu, si nici cu personajul pitoresc langa care am stat si care tine mortis sa ma taxeze, de altfel, absolut gratuit. (cel putin la la faza cu pozele, chiar ca ). Hai, ca daca tot a scapat vie si nevatamata Carmenutza cu antecedente mai vechi, data aviatoare ma bag la un meci de .
Cornelia spune:
Danacaltan si Vladut, bine ati venit!
Andra, eu nu am vazut fustita Carmenutzei. Ceea ce cred ca e bine, ca am vazut doar ce era deasupra mesei .
Am editat mesajul. Nu va suparati.
Pupici
Cornelia
carmenutza spune:
Fete cucuiete..intalnirea a fost SUPER..SUPER...mi-a placut la nebunie..mult mai mult decat data trecuta..poate si datorita diversitatii subiectelor..
Am discutat despre tot ce misca sub soare...copii, carti, sex, case, medici, sevicii, magazine, haine, barfe despre vip-uri...si inca atatea...
Eu tare as vrea, ca si voi de altfel sa povesteasca Elena cum a fost....
La un moment dat a aparut si sotul Andrei, ..care a renuntat repede..sau a cedat nervos, negasind un interlocutor pe masura...la un moment dat am surprins un crampei de discutie telefonica intre el si al meu sotz..Cred ca Razvan il intreba cum este si Danny raspunde "stii cum este?!...auzi cuvintele, dar nu le pricepi sensul"..deh discutii de ia o pauzari fugite de acasa.
M-am bucurat sa le cunosc mai bine pe Madishor si pe Gio...caci Madic a plecat muuuult prea repede din pacate.
Si, da Crisa...ai vazut ce ti-a scris si Andra...am mai stat pana la 3.Multumim mult pentru poze si amandine.....
Una peste alta, trebuie sa va anunt, ca aseara avand in vedre ora inaintata la care am catadicsit sa ajung acasa..nu am mai trecut sa o iau pe Maya de la bunici..si iata cum a trecut prima noapte fara Maya..si asta de cand s-a nascut....dimineata la prima ora eram calare pe telefon...a dormit micuta super bine...numai ca aseara s-a culcat dupa 12..tot uitandu-se la usa si asteptandu-ne sa o luam....Doamne ,cat o mai iubesc!
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
pojogam spune:
Fetelor frumoase poze si frumoase pt ca sunteti voi frumoase!!!
Ma bucur ca putetiu fi imrepuna din cand in cand.
Azi a fost o zi mai buna ,adice am resuit sa-l prlimb pe afara si bine inteles ca bagat in casa dupa o ora de plimbare, s-a trezit. Asta e, ma gandesc sa-l bag in frigider poate e un aer mai bun!
Oricum a fost un scump azi spre deosebire de ieri, cand ma gandeam de unde as putea sari... Am mers si pe jos cam o ora fara sa vocifereze si fara luat in brate si chiar intrat prin magazine; statea si se uita gales la mine cand eu ma uitam pe la haine. ce mai m-a induiosat, apoi ma lua de manuta si ma scotea afara. A fost atras de o vitrina cu scule si alte chestii electrice, imi arata sa-i dau ce e acolo. E clar, ca medic nu scoate mama, cu pasiunea lui pt scule si altele electrice...
Ma simt si eu un pic mai bine si am scapat la vise...
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
adinag spune:
dragele mele,
ma iertati ca am absentat asa de mult, dar nu am avut timp deloc. v-am mai citit si vad ca va tot intalniti! pai tot asa mai departe!
jasmina si-a schimbat programul si se culca iarasi mai tarziu (cam 23-24h), tocmai incerc sa-i schimb programul. si asta e un motiv petnru lipsa de timp. de obicei, scriu numi can doarme, ca de altfel nu ma lasa deloc! iat ziua doarme o data cam 1,5h, si in timpul asta fac de mancare si alte treburi prin casa.
dar promit sa devin mai activa!
marox cunosc cazuri diferite. verisorul sotului are un baiat si o fata la diferenta de 1 an si 7 luni. ar unosc si o familie cu 4 baieti, cel mai mic tocmai nascut, cel mai mare are aproape 4 1/2 ani. deci romana, ai grija
jasmina nu-i prea vorbareata, doar in limba ei si pana la 10 "cuvinte", majoritatea in germana. de inteles intelege amandoua limbile foarte bine. face multe faze, e pupacioasa (cu noi si strainii) si cand scrie bibi de homeless-ul ei, parca-i aduce aminte de jasmina. cam tot asa: se uce la toata lumea, cu toata lumea, la restaurant se duce la posete straine si scoate lucrurile din ele (ineinteles, daca nu sunt eu pe faza), duna gunoaie de pe jos si in schimb arunca lucrurile bune la cos. cand ne plimbam si o las sa mearga singur cam regret de obicei. intra in toate magazinele si scoate lucrurile din raft, le tranteste pe podea si nici nu-i pasa ce-i spun eu (nu-urile o fac doar sa rada). mai repeta si ea dupa mine "nu", duce manuta unde nu-i voie, o trage inapi zicand nu, asta de vreo 4-5 ori, dupa care tot o face. deci numai ca sa-mi arate mie ca stie ca nu-i voie, dar o oare drept in poponetzul ei mic si dulce! oricum are o pasiune petrnu cosurile de gunoi! cerseste mancare de la oameni pe care-i vede mancand pe strada...
nu mai zic nimic!
va pup si burticilor le doresc numai de bine! (acuma sunt doua )
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)