Buna fetelor
Va multumesc celor ce mi-ati raspuns cu privire la copii puturosi.Eu nu mi-as fi facut probleme(CUM SPUNE PEDIATRA"E prea mica, stati linistita")daca nu as fi vazut fel de fel de cazuri la neurochirurgie pediatrica la sp. Bagdasar.Pe scurt:am ajuns acolo pt. ca de la 2 luni Mara facea febra fara cauze descoperite nici påna acum,dupa 3-4 luni de investigatii(påna pe la 6 luni) la sp. Gr. Alexandrescu s-a ajuns la tomografie unde nu stiu ce istetime s-a vazut. Am ajuns cu ac. la neurochirurgie pt investigatii...I s-a pus diagnostig la externare in iulie Atrofie bifrontotempoparietala--de atunci tratament TANAKAN si ENCEPHABOL.La sf. lunii trebuie sa mergem la control. Sper sa fie bine
va pupam
Eliza si Mara Cristiana
Eu am ajuns cu Alex la neurologie. Tot ce pot satz spun ca doctorii de la sp. 9 stcam tembeli. M-au superstresat trimitandu-ma cu Alex sa-i fac ecografie transfontanelara...cu diagnostic de suspect de hidrocefal sau malformatie emisfera cerebrala dpreata. Binenteles ca nu are nimik.......
Luizax - karkotash shef!
geliza..vad ca nu ai mai venit demult pe forum..ce s-a intamplat?la cine ai fost la spitalul Bagdasar?te rog mult..poate mai intri sau cineva poate o cunoste si mai stie ceva de ea......v-as ramane recunoscatoare!!!
Va multumesc mult!
Adina si bebe Rares
quote:
Initial creeata de geliza
Buna fetelor
Va multumesc celor ce mi-ati raspuns cu privire la copii puturosi.Eu nu mi-as fi facut probleme(CUM SPUNE PEDIATRA"E prea mica, stati linistita")daca nu as fi vazut fel de fel de cazuri la neurochirurgie pediatrica la sp. Bagdasar.Pe scurt:am ajuns acolo pt. ca de la 2 luni Mara facea febra fara cauze descoperite nici påna acum,dupa 3-4 luni de investigatii(påna pe la 6 luni) la sp. Gr. Alexandrescu s-a ajuns la tomografie unde nu stiu ce istetime s-a vazut. Am ajuns cu ac. la neurochirurgie pt investigatii...I s-a pus diagnostig la externare in iulie Atrofie bifrontotempoparietala--de atunci tratament TANAKAN si ENCEPHABOL.La sf. lunii trebuie sa mergem la control. Sper sa fie bine
va pupam
Eliza si Mara Cristiana