Bebelusi de sept-oct 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
mina spune:
Salut fetelor!
Bine ai revenit, Vali, sa=ti traiasca fetitele si sa fii si tu sanatoasa. Na bucuram ca ti-ai revenit din starea aceea neplacuta.
Eu ii dau lui Costin Sab simplex in 3 reprize, dimineata, la pranz si seara, inainte de supt, cam cate 10 picaturici. In perioada in care avea colici rau de tot, cand erau crizele mai suparate mai suplimentam cu 5 picaturi ca sa-l calmez. Noua ne-a facut bine Sabul, acum chiar nu=i mai dau decat seara ca mi se pare ca a cam scapat de nesuferitii de colici.
Fetelor, ce sa fac sa accepte suplimentul de lapte praf, ca tare se stramba?
Va pup si fug la lupta.
Mina si BebeCostin
frosa spune:
mina asa faceam si eu si iesea laptele prea gros dar dupa m-am lamurit se pune intii apa in biberon la gradatia pe care o vrei si dupa se pune cantitatea de lapte praf care este scrisa pe cutie.
Stiu ca , apropo de decalotat, unii dr. spun ca nu trebuie umblat dar am auzit multe cazuri care au facut fimoza de aceea m-am hotarit sa actionez de acum (cu toate ca inainte nu decalota nimeni si presupun ca era ok).
Eu pe vremea asta il scot in balcon si doarme puiul super , si uita ca ii este foame.
Va pup
cristia spune:
Fete reapar si eu in peisaj dupa secole. Motivu¡¦ li[sei la apel: colici, nervisori sin u in ultimul rand nema internet (adica n-a vrut sa mearga si pace).
Deci:
Kittie: multam frumos ptr Sab, Bonnisan, Gripe W.Homeopatele le iau de la vreo doua farmacii care aduc asa ceva. Una e pe langa P-ta Alba Iulia, alta prin P-ta Amzei.Si eu am nascut tot la Filantropia si am beneficiate de molifta de 8 zile (sfintirea apei cu palma ƒº ca ai ghicit-o). Nici eu nu m-am atins inca de apa¡KCa eu am fost isteata tare si m-am prezentat la parinte cu o ditamai sticla de 1,5 L¡KAcu¡¦ ma uit la ea.
Timea: ce medicament homeopat dai tu la bb contra colicilor? Cum il dai?
Dixie: si noi ne-am chinuit ceva cu un ochisor care curgea. Genticolul n-a mers. Am rezolvat-o cu Collbiocin si unguent Vibacyn sau cam asa ceva.
Monica (Frosa): mie mi s-a indicat clar NU DECALOTARE! Si asa am si citit.Eu o sa o mai fac totusi cand si cand acum ca v-am auzit si pe voi.
Vali: bine ai revenit, sa-ti traiasca fetitzele , sa fie sanatoase!
Roandre: pentru raceala ia Echinaceea ¡V capsule cu pulbere ¡V facute de Medica sau Hofigal.Si eu am tras putin de nas si mi-a trecut cu asa ceva. In plus eu la Echinaceea am apelat sic and eram insarcinata.
Fetelor cum tineti voi bb-ii imbracati in casa?Eu il tin cu body+o camasuta si pantalonei. Cand doarme il invelesc cu o paturica (el oricum se dezveleste).
Ce m-as mai fi intins si eu la taclale!!Da¡¦ si asa m-am rasfatat cu o pauza luunga (ca mi-a luat ceva pana am citit ce s-a mai scris) si acu¡¦ s-a trezit bebe ¡V i-am pus eu jucarica cantatoare de deasupra patutului da¡¦ nu stiu cat il pacalesc.
Inca nu am apucat sa ma uit la pozicile voastre (aceeasi lipsa de timp si janghina de calculator+conexiune nashpa la net...).Abia astept sa va vad comorile.
Va pupacesc,
Cristiana si bebe Andrei
roandre spune:
Multumesc pt sfatul legat de modalitati de tratare a racelii. Astazi sunt o idee mai bine si nu am luat nimic pana acum...am baut doar ceai...si ala de anason pt colici (sa impusc 2 iepuri dintr-o data).
Vali, ne bucuram ca ti-ai revenit si ca ne-ai mai spus si noua cate ceva despre tine.
Sab Simplex eu ii dadeam cate 10 picaturi inainte de masa de maxim 3 ori pe zi.
Ionella3003 eu stiam ca nu e bine sa tii copilul in fata unui geama deschis pt ca poate sa-l traga curentul.
Fata mea doarme acum in carucior pe balcon (geamurile sunt inchise). Totusi se pare ca putin a tras-o curentul pa ca la un ochisor are albul ochiului putin rosu. Sper sa-i treaca de la sine pt ca noi pana acum n-am mai avut probleme cu ochisorii.
In casa o tin imbracata cu un body, o bluzita si un pantalonas sau un body si o salopetica.
Afara nu am mai iesit de 3 zile pt ca in carucior mi se pare ca ii va fi frig si e si noroi afara, iar in marsupiu nu pot s-o tin pt ca sunt racita si ar sta prea aproape de mine. Deci noi tot mai asteptam vremea frumoasa...daca mai vine!
Babirusa, in legatura cu botezul. Poti sa-l faci cand vrei. Pe mine m-au botezat cand aveam 5 luni iar pe un nepotel l-au botezat la 1 an si o luna. Singurul inconvenient era ca nu mai statea in brate si sa faca popa ce vroia cu el....
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
mina spune:
quote:
Originally posted by frosa
mina asa faceam si eu si iesea laptele prea gros dar dupa m-am lamurit se pune intii apa in biberon la gradatia pe care o vrei si dupa se pune cantitatea de lapte praf care este scrisa pe cutie.
Stiu ca , apropo de decalotat, unii dr. spun ca nu trebuie umblat dar am auzit multe cazuri care au facut fimoza de aceea m-am hotarit sa actionez de acum (cu toate ca inainte nu decalota nimeni si presupun ca era ok).
Eu pe vremea asta il scot in balcon si doarme puiul super , si uita ca ii este foame.
Va pup
Aha, deci nu e totuna daca mananci ridichi cu fasole sau fasole cu ridichi ...
Multumesc mult, Monica, asa am facut, am pus intai apa si apoi prafu si parca e ceva mai bine. Ca sa-l pacalesc am amestecat laptele praf cu lapte de la mine si cred ca incet incet o sa-l accepte.
Va pup.
Mada spune:
Buna fetele!
Ce vreme nasoala, ieri am iesit cu masina cu ea afara a trebuit sa plec dar azi... cred ca nici maine nu vom iesi.
Ea a tot dormit azi, eu am mai facut cate ceva prin casa si a trecut si ziua asta.
Mihaela de raceala eu am luat coldrex si strepsils si pt tuse imi daduse dr eurespal un sirop dar ala nu l-am mai luat. Si in 2 n-am mai avut nimic.
Vali bine ai revenit! Sab simplex ii dau cam de 2 ori pe zi cate 10,15 picaturi inainte de masa.
In leg cu decalotarea, eu stiu de la baietii surorii mele ca ea le-a decalotat puticile micuti fiind si acum nu sunt probleme, au 5 ani, sunt frati gemeni.
Va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa
cristia spune:
Mai fetelor scuzati nebuniile din mesajul meu.Acu' cand ma conectai a doua oara pe ziua de azi (ce lux) am vazut ce am putut scrie. E din cauza ca fiindu-mi frica ca ma lasa computadorul cand mi-e lumea mai draga am scris mesajul in word...
Kittie: tu ii dai Sab-ul la fiecare supt?
Pupaturi,
Cristiana+bebe Andrei
babirusa spune:
Buna fetelor, Mihaela mersi de raspuns, n-am cum face altfel, ca aici costa f. mult. Uitati ce am gasit...
BEFORE I WAS A MOM
Before I was a Mom -
I slept as late as I wanted and never worried about how late I got into
bed. I brushed my hair and my teeth everyday.
Before I was a Mom -
I cleaned my house each day.
I never tripped over toys or forgot words to a lullaby.
I didn't worry whether or not my plants were poisonous.
I never thought about immunizations.
Before I was a Mom -
I had never been puked on.
Pooped on.
Spit on.
Chewed on.
Peed on.
I had complete control of my mind and my thoughts.
I slept all night.
Before I was a Mom -
I never held down a screaming child so that doctors could
do tests. Or give shots.
I never looked into teary eyes and cried.
I never got gloriously happy over a simple grin.
I never sat up late hours at night watching a baby sleep.
Before I was a Mom -
I never held a sleeping baby just because I didn't want to put it down.
I never felt my heart break into a million pieces when I couldn't stop
the hurt.
I never knew that something so small could affect my life so much.
I never knew that I could love someone so much.
I never knew I would love being a Mom.
Before I was a Mom -
I didn't know the feeling of having my heart outside my body.
I didn't know how special it could feel to feed a hungry baby.
I didn't know that bond between a mother and her child.
I didn't know that something so small could make me feel so important
and happy.
Before I was a Mom -
I had never gotten up in the middle of the night every 10 minutes
to make sure all was okay.
I had never known the warmth,
The joy,
The love,
The heartache,
The wonderment or the satisfaction of being a Mom.
I didn't know I was capable of feeling so much before I was a Mom.
And before I was a Grandma, I didn't know that all those feelings more
than doubled when you see that little bundle being held by 'your' baby...
Send this to someone who you think is a special Mom or Grandma.
I just did.
And remember that behind every successful mother...
Is a basket of dirty laundry.
babirusa si bb Alexandra
danyce spune:
Super poemul, Babirusa!
Uraaaaaaaaaaaaaa, Alma e perfect sanatoasa si ce s-a vazut la eco a fost o vezica urinara plina. Alma a facut chiar o demonstratie luni la eco, facand pipi de fata cu cadrele medicale, la comanda( am fost intrebata cand a facut pipi ultima data si atunci si-a dat Alma drumul).
Revin cand mai pot. Fug ca ma cheama datoria si vreau sa fac si ceva praji' ca imi vin maine niste romance stabilite aici si active pe DC in vizita.
Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca
http://community.webshots.com/user/danyce103
ralucule spune:
babirusa super poem, stai ca scriu si eu unul acu
danyce ce ma bucur ca Alma nu are nimic, simteam eu ca nu are nimic
fetelor vreau in tarile calde, a dat cu lapovita si ninsoare aici si e super nashpa afara, cu Nick am iesit doar azi dimineata si atunci doar 10 minute saracul catel, era zgribulit de frig
Noi suntem bine, colicii se pare ca ne ocolesc, sa dea al de sus sa ramana asa, sa nu apara iar. Noaptea dormim cam 6-7 ore eu zic ca e bine, voi ce parere aveti? Cadita de baie , aia normal nu Tummy tubul e cam micuta mai nou, daca se intinde da cu capul de margine, acu tre sa iau una mai mare??????? Si copilul meu e innotator deja, oricum ziceam eu ca il facem innotator de performanta, dar nu ma gandeam ca de pe acuma
Si uitati poemul meu, daca tot ne apucaram de poezii:
My darling child
My darling baby
My darling child
You gave life to me
My darling child
You came and saved me
My darling child
My darling baby
My darling child
God gave you to me
Me little ninja