Caut un cabinet de consultatii psihologice
Am un baietel si vreau sa merg la un cabinet de consultatii psihologice. Am gasit de curand cartea Psihologia copilului mic de Mihaela Minulescu (www.psihologia.ro/carti.html" target="_blank">vezi poza cu cartea) si stiu ca scrie in revista Mami. Am auzit ca are un cabinet, dar nu stiu unde. Ii rog pe cei care stiu, sa-mi spuna si mie (eventual si nr. de tel. pentru programari). Daca stiti si alte cabinete serioase, va rog sa mi le indicati. Va multumesc.
Raspunsuri
ana-oana spune:
unde ai gasit cartea?
am cautat-o pe la diverta si alte librarii care mi-au iesit in cale si n-o aveau.
suna la revista mami si intreaba-i de M. Minulescu, poate te ajuta ei.
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
buratino spune:
Cartea am cumparat-o acum o luna de la libraria Noi din Bucuresti (de langa Sala Dalles). Daca ii intrebi pe asistentii de vanzari, iti spun imediat unde este. Am trimis un e-mail la revista Mami si i-am intrebat despre doamna Minulescu, dar nu mi-au raspuns nici dupa o luna. Am gasit numai pe internet:
5. Asociatia Romāna de Psihologie Analitica:
Mihaela Minulescu - Bucuresti, Strada Pescarusului nr. 12, Bloc D6, sect. 2; tel. 0721259220
mminulescu@spiruharet.ro
Dar nu este acesta cabinetul.
buratino spune:
Chiar nu stie nimeni nici un cabinet de consultatii psihologice pentru parinti si copii ?
anca_0901 spune:
Draga buratino!
Iti trimit pe PM cateva date despre cabinete.
Nu exista doar probleme....exista si solutii la probleme!
buratino spune:
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns pe PM. Ma miram ca nu se gaseste nimeni pe DC care sa stie un cabinet de consultatii psihologice.
preda_vicky spune:
Va rog frumos, imi puteti da si mie pe PM adresa unui cabinet? As avea si eu nevoie pt. baietelul meu. Va multumesc din suflet.
Vicky
buratino spune:
Cred ca nu am fost destul de clar asa ca revin cu precizari.
Copilul meu nu are nici o problema care sa necesite psihoterapie.
Eu vreau sa-l cunosc mai bine pentru ca sa stiu cum trebuie sa ma port cu el pentru a-l putea ajuta:
1. sa-si dezvolte aptitudinile;
2. sa-si valorifice la maxim potentialul nativ;
2. sa-si formeze o personalitate armonioasa cu o vointa neinhibata de "Nu fa aia!", "Nu pune mana acolo!", "De ce ai spart cutare? Treci la colt!"
Stie cineva un psihoterapeut expert in educatie?
Va multumesc.