Türkce biliyormusunuz???!
Raspunsuri - Pagina 5
aura 1974 spune:
quote:Hos geldiniz NefertariNasil sin?Mutluyumki turkçe konusmani bilyiorsun. Seni buralarda istiyorum, güzelim. Daca esti amabila eu una vreau link-ul. Nu vreau sa uit sa mai vorbesc limba inaintasilor mei.Sper ca moderadorii sa nu se supere. Oricum de aici nu voi lipsi. Pupici
Originally posted by nefertari
Herkeze selam !
Ia uite unde se ivesc turcoaicele !!!! Eu am invatat la facultate si pot sa spun ca ma descurc .
Nu stiu daca aici putem folosi caracterele specifice limbii turce - nu s-ar produce confuzii intre cuvinte .
Mai trag cu ochiul pe yahoogroups - exista acolo turkishlearners - daca va intereseaza o sa va dau link-ul . Subiectele sunt interesante ,daca stiti un pic de engleza puteti invata lucruri noi .
Iubika - in Constanta exista facultate de limba turca si din cate stiu eu Asociatia este foarte bine reprezentata .
Sper sa nu v-a deranjat interventia mea !
Gorusmek uzere !
cuerpo sano , mente sana
nefertari spune:
Hos bulduk !
Tesekkurler ! Merak etme,bazen girecegim buraya - Turkce unutmamak icin !
Oare se supara moderatorii daca vorbim limbi straine ?
Imi pare bine de cunostinta .Iata link-ul promis :
http://groups.yahoo.com/group/turkishlearner/
aura 1974 spune:
NefetrariTesekkür ederim.
Nu cred ca moderatorii se vor supara, dealtfel aici sint lectii de spaniola, de engleza...Er, a nascut sotia ta? Pe unde esti?Iubikaunde a-i disparut?cuerpo sano , mente sana
nefertari spune:
Aura - am si eu o curiozitate - tu esti jumate turcoaica, crescuta in Romania si ajunsa in Spania . cUm ai reusit performanta ?
aura 1974 spune:
quote:Asa-i mama jumatate turcoaica, jumatate romanca iar acum traind in Spania(pentru totdeauna). Nu stiu cum am reusit-o ,a venit asa singura.
Originally posted by nefertari
Aura - am si eu o curiozitate - tu esti jumate turcoaica, crescuta in Romania si ajunsa in Spania . cUm ai reusit performanta ?
cuerpo sano , mente sana
Caroline spune:
Dragele mele turcoaice, va rog frumos traducetzi-mi si mie retzeta de mai jos ca mare nevoie am de ea. Din tot nu am intzeles decat "crema tartar" care stiu ce e... nu va ingrijoratzi. Crema tartar este un produs care se foloseste de obicei la bezele ca sa fie tari.
Va multzumesc din suflet,
Pup all of you,
Caro
http://www.yemekicmek.com/tarif.php?KategoriID=0&ID=1286
Er spune:
Mii si milioane de scuze. "Am nascut" pe 1 decembrie o fetita de 3kg (care intre timp a ajuns la vreo 4 si ceva) si pe care o cheama Edis. Dupa cum zicea Iubika (in alt context) cam este nume de baiat, dar la turci se tine mai putin seama de asta. Toata luna decembrie am stat acasa, fara internet si cu alte treburi pe cap. Asa ca asta este motivul ptr. care nu am mai intrat pe forum. Dar, de acum incolo, incerc sa fiu mai activ.
Pb. nr. 2: In turka veche(folosita pe vremea imperiului) ER inseamna in functie de context unul din urmatoarele : barbat SAU soldat de cariera SAU om de casa. ERKEK, inseamna si el barbat, dar este folosit mai mult pentru a defini apartenenta la un anumit sex (pe cand ER se refera mai mult la faptul de a fi barbat).
Pb. nr 3: Iubika, zilele astea am sa-ti trimit restul materialelor.