Türkce biliyormusunuz???!
Raspunsuri - Pagina 4
Iubika spune:
Aura draga... nu stiu cat de indragostita mai sunt... poate a mai ramas un pik... :P Da` lasa`ma sa zik eu cum vreau: ca`s zapacita! :P
Er mi`a promis niste materiale, dar n`a mai dat nici un semn de viata... :( Oare cum il cheama pe misteriosul domn? :P
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...
aura 1974 spune:
Iubika, nu am idee cum se cheama Er, si nu stiu de ce nu a mai aparut pe aici.
Cred ca sfirsitul saptaminii a fost de vina, sau e foarte ocupat, munca, familia.Ce tip de materiale astepti?cuerpo sano , mente sana
Er spune:
aura1974 a intuit f. bine. am fost f. ocupat si nu am mai avut timp sa intru pe forum. insa acum i-am rapsuns si iubika-i.
toate bune !
Er spune:
aura1974 am sa incerc sa ma interesez si eu sa vad ce s-a intamplat cu asociatia, dar va trebui sa-mi lasi ceva timp. mai ales ca maine-poimane (sau cel mult o sapt. vine si bebetzica)
aura 1974 spune:
quote:
Originally posted by Er
aura1974 am sa incerc sa ma interesez si eu sa vad ce s-a intamplat cu asociatia, dar va trebui sa-mi lasi ceva timp. mai ales ca maine-poimane (sau cel mult o sapt. vine si bebetzica)
ER.
Ce este mai important in viatza nu se poate cumpara !
...asa ca...
Tot ce se poate repara cu bani nu trebuie sa te supere !
Er, ma bucur pentru tine. I-ti urez tie si sotiei tale sa aveti parte de un bb sanatos si frumos. Ma bucur pentru voi, si va urez ca odata cu venirea rodului dragostei voastre sa v-i se implineasca toate dorintele si sa ajungeti sa fiti o familie fericita si implinita. Nu te preocupa , nu-ti face probleme eu astept pina ce vei gasi amanunte despre asociatie. Acum cel mai important e sa fii alaturi de sotia ta(un pupic din partea mea pentru ea). Ii urez o nastere usoara.Cum se v-a numi bebitica? Si eu am doi ,un baietel si o fetita.
cuerpo sano , mente sana
Iubika spune:
aura, ce sa`ti spun... Er e un gentleman! Mi`a trimis intr`adevar ceea ce`mi promisese Cat despre cum il chesma, am eu un pont ptr tine. De fapt mi`a zis si mie o dulcica: cik Er inseamna "barbat". Treaba, nu?
aura, dar pe copiii tai cum ii cheama? Eu mi`am propus sa am numai baieti si toti vor avea nume care sa inceapa cu litera E.
Daca mai zik si ca am listele cu nume pregatite de acum 4 ani o sa ziceti toti ca m`am drogat sau ceva de genul asta... Asta in contrast cu fratele meu care va deveni tatic in februarie si habar nu are cum o va chema pe fetita
By the way kiz: mersic ptr complimentele legate de ochii mei Eu sper sa am niste bebei cu niste ochi si mai si!
Opücükler!
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...
aura 1974 spune:
quote:Iubika am impresia ca er nu inseamna barbat, erkek e barbat. Copii mei au nume destul de frumoase zic eu, baietelul se cheama Ertugrul Daniel iar fetita Cansu Cristina. Pupici.
Originally posted by Iubika
aura, ce sa`ti spun... Er e un gentleman! Mi`a trimis intr`adevar ceea ce`mi promisese Cat despre cum il chesma, am eu un pont ptr tine. De fapt mi`a zis si mie o dulcica: cik Er inseamna "barbat". Treaba, nu?
aura, dar pe copiii tai cum ii cheama? Eu mi`am propus sa am numai baieti si toti vor avea nume care sa inceapa cu litera E.
Daca mai zik si ca am listele cu nume pregatite de acum 4 ani o sa ziceti toti ca m`am drogat sau ceva de genul asta... Asta in contrast cu fratele meu care va deveni tatic in februarie si habar nu are cum o va chema pe fetita
By the way kiz: mersic ptr complimentele legate de ochii mei Eu sper sa am niste bebei cu niste ochi si mai si!
Opücükler!
cuerpo sano , mente sana
Iubika spune:
aura intr`adevar copii tai au nume tare frumoase. Sunt curioasa doar cum i strigi, ce nume folosesti cel mai des :) "Ertugrul" suna bine... si m`ai nimerit: incepe cu E :)
Sa stii ca m`am uitat in dictionar: ER chiar inseamna barbat. Nici eu nu stiam chestia asta, si eu m`am gandit prima oara ca e o prescurtare de la "erkek". Dar uite ca ambele cuvinte exista in dictionar si ambele inseamna acelasi lucru :)
Pup U! :)
aura 1974 spune:
Nu stiam ca "er" sau "erkek" inseamna acelasi lucru, e posibil sa nu se foloseasca prea des deoarece eu una nu am auzit niciodata expresia.
Baietelului citeodata ii zicem Ertos , Ertugrul depinde , iar din cind in cind ii spunem Dani, iar fetitei Cansu sau Can ; celalalt nume aproape nu-l folosim.cuerpo sano , mente sana
nefertari spune:
Herkeze selam !
Ia uite unde se ivesc turcoaicele !!!! Eu am invatat la facultate si pot sa spun ca ma descurc .
Nu stiu daca aici putem folosi caracterele specifice limbii turce - nu s-ar produce confuzii intre cuvinte .
Mai trag cu ochiul pe yahoogroups - exista acolo turkishlearners - daca va intereseaza o sa va dau link-ul . Subiectele sunt interesante ,daca stiti un pic de engleza puteti invata lucruri noi .
Iubika - in Constanta exista facultate de limba turca si din cate stiu eu Asociatia este foarte bine reprezentata .
Sper sa nu v-a deranjat interventia mea !
Gorusmek uzere !