Türkce biliyormusunuz???!
Raspunsuri - Pagina 2
Iubika spune:
Yasmin, pe tine cum te cheama de fapt?!
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...
Iubika spune:
Pana de inspiratie... cik
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...
Iubika spune:
Duminica e prima zi de Bayram.
Mancam baclavale...
aura 1974 spune:
Merhaba. Ramazan Bayrami kutliyialim.Baklavani nasil yapildini biliyiormusun? Ceanim beni iseye gidiceam.
cuerpo sano , mente sana
aura 1974 spune:
quote:Tatarii vorbesc limba turca?Eu credeam ca vorbesc alta limba sau cel putin un dialect. Scuza-mi ignoranta.Scuzati-mi greselile de ortografie, nu mai scriu in turca de cind m-am casatorit.Sekeriym un pupic.
Originally posted by Iubika
Ah, da... la asta nu ma asteptam, aura 1974!
Eu sunt 100% tataroaica da` cu turca tot nu o scot la capat!!
cuerpo sano , mente sana
Iubika spune:
Nu, aura, tatarii nu vorbesc turca. Tatarii vorbesc tatareste...
Este insa o limba care seamana foarte bine cu turca, dar totusi diferita... Cam cum e romana cu aromana, daca intelegi ce vreau sa zic. Numai ca prin partile noastre tatara a fost un pic cam mult romanizata... si de asta mi se pare mai usor sa vorbesc tatareste... iar turca mi se pare destil de greoaie si cam fortata...
aura 1974 spune:
Nu stiam ce limba vorbea-ti insa i-mi imaginam ca e asemanatoare.
Mie turca nu m-i se pare dificila, insa sint ceva ani de cind practic nu o vorbesc.Citeodata incep sa amestec toate limbile si nu mai stiu care cuvint din ce limba face parte.cuerpo sano , mente sana
Iubika spune:
Atat timp cat te intelegi cu persoana din fata ta, nu cred ca mai conteaza ca intr`o fraza ai cuvinte din 3 limbi diferite!
De exemplu, eu daca ma adresez unui turc in tatara, el nu o sa niteleaga tot ce ii zic, dar 4-5 cuvinte din fraza le intelge si isi dea seama ce am vrut sa zik. La fel fac si eu daca imi zice cineva ceva in turceste...
De fapt si in spaniola inteleg... imprtant e sa ai notiuni de baza sau sa cunosti o limba asemanatoare
aura 1974 spune:
quote:Ai mare dreptate, sint de acord cu tine.Cu exceptii , spre exemplu nu-i vorbi unui spaniol in turceste ca nu intelege nimic, insa absolut nimic.
Originally posted by Iubika
Atat timp cat te intelegi cu persoana din fata ta, nu cred ca mai conteaza ca intr`o fraza ai cuvinte din 3 limbi diferite!
De exemplu, eu daca ma adresez unui turc in tatara, el nu o sa niteleaga tot ce ii zic, dar 4-5 cuvinte din fraza le intelge si isi dea seama ce am vrut sa zik. La fel fac si eu daca imi zice cineva ceva in turceste...
De fapt si in spaniola inteleg... imprtant e sa ai notiuni de baza sau sa cunosti o limba asemanatoare
cuerpo sano , mente sana