Atentie la pasta Petrini!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi folosim zilnic pt. fundulet, preventiv, "Nivea Intensiv" - de la Nivea Baby.

Ingrid si Cristi (1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Nidoflor este cel mai bun,Noi am folosit,adica folosim de aproape 4 ani si n-am avut problemesi este si ieftin,aprox20000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

Bepanthen e mama cremelor si e sfanta. (se da gratuit)
mai folosim crema de galbenele Melkfett (quartett) si Nivea baby Wundschutz cu oxid de zinc. In 17 luni n-a facut absolut nimic la poponetz decat mici inrosiri din cauza constipatziei, care s-au rezolvat cu astea 3 creme.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Am citit toate rasp. si totusi nu stiu care e cea m-ai buna.Vladutz e rosu la popou de 2 zile si i-am dat cu:Panderm,Pudra Nivea baby si o crema cu antibiotic-Advantan Milk(pe rand).Pe care ma sfat. sa o folosesc?

Vera si Vladutz911 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

ver@, nu crema cu antibiotic!!!
Este interzis sa dai cu astfel de crema pe piele, mai ales fara recomandarea medicului. Nici pt un om mare nu e bine, dar pt. un bebe!

mariana tache, mamica lui Stefan.
http://community.webshots.com/user/tachemas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Mai fetelor, de un an de zile ,tot citesc pe forum de cate gratuitati.
M-am dus si eu la medicul meu de familie,sa cer nu stiu ce gratuit ,parca Vigantol.
Raspunsul a venit cam asa;
Cici ,eu iti dau ,cum sa nu,dar du-te la farmacii sa vezi daca-ti da vreuna.
Am fost la farmacii ,adeca la 3 farmacii,ca atatea sunt in oraselul meu si !,nici una nu dadea,n-aveau fonduri si nu stiu cand trebuia sa mai trec,asa ca mi-a trecut dorul.
Si uite asa am dat o gramada de bani pe Vigantol ,pe Fe,pe Oscillococcinum si pe cate alte medicamente in loc sa -i cumpar giucarii sau mamei ei un parfumel pe luna(nu pe pamant)
Eu tot nu pricep,e dreptul lor sau ba? sa primeasca retete gratuite?
Voi cum faceti?

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

cici, hai ca nu esti singura pe lume....
si eu ca si tine....noroc ca m-au desteptat niste prietene, care, cu tupeu isi cereau drepturile.adica retete gratuite. normal ca , teoretic, trebuie sa-ti elibereze ceva in momentul in care bb este bolnavior, dar practic sunt mamici care in fiecare luna se duc si isi iau reteta gratuita...
vigantolul trebuie sa ti-l dea de la ea din cabinet.
mie mi l-a dat tot pe reteta, nu l-am ridicat din aceleasi motive ca si tine si , la sfatul acelorasi prietene, i-am zis cu tupeu ca vreau vigantol si ca stiu ca il are in cabinet.
raspuns: pai da, v-am zis eu ca nu-l am?
poftiti! eu am atatia pacienti, nu pot sa tin minte toate rahatisurile!

normal ca am lasat-o moarta, am luat vigantolul , de atuni mi-a mai dat, tot de la ea din cabinet, dar momentele astea de tandrete se declanseaza cand subsemnata se duce cu un cadou...
ca sa vezi ce proasta sunt...
ii duc ceva si ma bucur ca imi da o reteta gratuita...
ca parca pe cadoul ala nu dau bani???

ei hai ca m-am cam lungit si nu e bine...

auzisem ca vigantolul se distribuie catre toti pediatrii gratuit, tocmai ca sa ajunga mai repede la noi

hai incearca...

asteptam vesti

Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Chicco - Crema antiiritanta, 120ml, in jur de 170.000. Il dau doar cand e rosu la fund, functioneaza perfect, a doua zi nu mai are nimic. Are 10 luni si jumatate, inca mai folosesc din primul tub cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns night_elm spune:

uite aici mai multe informatii despre eritemul fesier. cu siguranta mai sunt si altele dar mi-am cam pierdut rabdarea :(

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32618

Mergi la inceput