Cum repar greseala?
Raspunsuri - Pagina 4
Idora spune:
[/quote]
da Isadora, in stockholm stau, da-mi de veste cind vii sa mai vorbim. Iti dai seama ce e aici, mai ales in perioada asta cu intunericul asta...
iar la Polul Nord
[/quote]
Cred ca ai ramas cuplata de la numele marcii de cosmetice Isadora, de acolo din SuediaNu, ma supar, e chiar mai asemanator cu numele meu
Da, stiu ce vreme "frumoasa" e acolo, mai ales in perioada asta, ca e ziua doar cateva ore, pe langa vanturi si ploi innebunitoare!! O adevarata placere
Da, o sa te anunt eu cand o sa vin inapoi dar pacat ca stam f. departe una de celalataEu sunt mai aproape de Goteborg!!
marius spune:
Nu uitati ca am raspuns din pozitia mea de barbat. Poate sa fie altfel sotul tau dar barbatii sunt foarte transanti in principiu. Eu cred ca apreciem o explicatie directa, clara fara ocolisuri mult mai mult decat tot felul de briz brizuri. Sincer. Nu tin sa fie cineva de acord cu mine. Sunt si eu transant.
miau-miau spune:
quote:
Si cu caracterul nostru moral cum ramane? Sau e si asta un printzip, un mizilic ...
Daca e inexistent la amindoi sau existent la amindoi relatia poate merge bine merci. Daca doar unul il are, e de rau.
Pentru mine nu-i mizilic, dar e mizilic in ochii unuia care nu-l are. Dar vezi ca cipcipcip s-ar putea sa inteleaga ca o acuzam de lipsa de caracter, ceea ce nu e adevarat.
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Idora
da Isadora, in stockholm stau, da-mi de veste cind vii sa mai vorbim. Iti dai seama ce e aici, mai ales in perioada asta cu intunericul asta...
iar la Polul Nord
[/quote]
Cred ca ai ramas cuplata de la numele marcii de cosmetice Isadora, de acolo din SuediaNu, ma supar, e chiar mai asemanator cu numele meu
Da, stiu ce vreme "frumoasa" e acolo, mai ales in perioada asta, ca e ziua doar cateva ore, pe langa vanturi si ploi innebunitoare!! O adevarata placere
Da, o sa te anunt eu cand o sa vin inapoi dar pacat ca stam f. departe una de celalataEu sunt mai aproape de Goteborg!!
[/quote]
da, de la cosmetice mi se trage, fir-ar!
Si mie imi pare rau ca nu stai la Stockholm. Poate daca as cunoaste mai multi romani pe-aici nu m-as mai tine de prostii
iar la Polul Nord
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by cipcipcip
Acuma norocul meu (nu as fi dus-o oricum asa departe) a fost ca nu au fost declaratii de dragoste in mailurile alea, ci niste flirturi destul de nevinovate, dar bineinteles ca sotul meu de la distanta nu are de unde sa isi dea seama cit de departe aveam de gind sa merg cu treaba, el poate sa-si inchipuie diverse scenarii. Io i-am explicat ca de plictiseala si de aiureala am facut totul, dar nu stiu acuma ce e in capul lui si daca ma crede sau nu.
Io acuma ma dau cu capul de toti peretii ca ce-am facut si ce-am stricat, dar asta e, probabil o merit
Am recitit si ma intreb acum de ce iti citea mailul personal. Era cam gelos dinainte de episodul asta? Si daca spui ca erau flirturi nevinovate, nu crezi ca te agiti prea rau cu dezvinovatiri si pareri de rau. El e chiar asa de sfint?
Oricum, cea mai buna arma de aparare este atacul. Asa ca daca crezi ca si el cam sare calul cu a te face pe tine vinovata de ce nu esti, intreaba-l si tu ce cauta sa-ti urmareasca emailurile. Oare nu are incredere in tine? Poate de aceea tu esti nevoita sa mai schimbi o vorba-doua cu un coleg, fiindca el nu are incredere in tine si tu simti asta. Ce sa mai lungim vorba, chiar el te-a impins aici.
Zic asta nu fiindca eu aplic tactica asta, dar mi-a fost servita mie si drept sa spun, am ramas fara replica.
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by miau-miauquote:
Originally posted by cipcipcip
Acuma norocul meu (nu as fi dus-o oricum asa departe) a fost ca nu au fost declaratii de dragoste in mailurile alea, ci niste flirturi destul de nevinovate, dar bineinteles ca sotul meu de la distanta nu are de unde sa isi dea seama cit de departe aveam de gind sa merg cu treaba, el poate sa-si inchipuie diverse scenarii. Io i-am explicat ca de plictiseala si de aiureala am facut totul, dar nu stiu acuma ce e in capul lui si daca ma crede sau nu.
Io acuma ma dau cu capul de toti peretii ca ce-am facut si ce-am stricat, dar asta e, probabil o merit
Am recitit si ma intreb acum de ce iti citea mailul personal. Era cam gelos dinainte de episodul asta? Si daca spui ca erau flirturi nevinovate, nu crezi ca te agiti prea rau cu dezvinovatiri si pareri de rau. El e chiar asa de sfint?
Oricum, cea mai buna arma de aparare este atacul. Asa ca daca crezi ca si el cam sare calul cu a te face pe tine vinovata de ce nu esti, intreaba-l si tu ce cauta sa-ti urmareasca emailurile. Oare nu are incredere in tine? Poate de aceea tu esti nevoita sa mai schimbi o vorba-doua cu un coleg, fiindca el nu are incredere in tine si tu simti asta. Ce sa mai lungim vorba, chiar el te-a impins aici.
Zic asta nu fiindca eu aplic tactica asta, dar mi-a fost servita mie si drept sa spun, am ramas fara replica.
Cunosc tactica respectiva, mi-a fost si mie servita de multe ori de un fost, dar refuz sa o folosesc, iar la sotul meu chiar ca nu ar merge, m-ar descalifica si mai mult.
Mi-a zis ca a citit mailul pentru ca i se deschidea permanent acolo si a vazut o multime de mailuri de la cineva cu nume masculin si a deshis de curiozitate. Il cred pentru ca stiu ca nu e scotocitor de felul lui, de-aia nici n-am fost si eu mai atenta. Deci pot spune ca ghinionul a fost de vina
Oricum, acuma nu cred ca sint in pozitie sa incep sa fac gura ca de ce mi-a citit e-mailul, pentru ca eu sint cea cu mita in sac...
M-a prins, asta este
flirturile erau nevinovate in sensul ca nu erau grave, dar si eu probabil ma faceam foc si para daca gaseam asa ceva la el.
iar la Polul Nord
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Alina Moscoviciquote:
Il cred pentru ca stiu ca nu e scotocitor de felul lui, de-aia nici n-am fost si eu mai atenta. Deci pot spune ca ghinionul a fost de vina
1) Ce baiat bun ...
2) Ghinionul a fost de vina?? Atunci, Ghinionul sa-si asume responsabilitatea ptr. cele facute si sa suporte consecintele ...
M-am luminat,
Alina
As I always say, the best word is ...YOU
Am vrut sa spun ca ghinionul a fost de vina ca mi-a citit mailul si nu faptul ca e scotocitor.
In ce priveste responsabilitatea pentru ce am facut, sa stii ca mi-am asumat-o, nu cred ca ai citit mesajele mele in cazul asta.
iar la Polul Nord
marius spune:
E bine ca este asa. E chiar bine. Insa eu de exemplu stiu ca intr-un procent foarte mare nimeni nu este perfect, avem slabiciuni, avem esecuri, avem scapari...si culmea este ca e normal, atat cat putem sa acceptam imperfectiunea. Se intampla. Pur si simplu. Ai o vorba excelenta "dorm linistita". Mare lucru. Sincer e mare lucru. Si eu imi doresc sa am puterea de a spune "Dorm linistit", tanjesc sa pot spune asta, desi este simplu. Tanjesc sa traiesc asta, ceea ce viata m-a invatat ca nu este deloc simplu. Si atunci am inteles ca trebuie sa invat sa iert. Si pentru speranta de a fi iertat macar odata sau de cat mai multe ori cand voi fi gresind - cu sau fara voie - pentru ca nu sunt perfect oricat mi-as dori. Ma bucur sa aud ca cineva doarme linistit(a). E mare lucru.