hai in cancelarie!
Raspunsuri - Pagina 2
lu.more spune:
Hop si eu! Ma puneti pe lista voastra?
Profesoara de franceza, predat cativa ani in diverse locuri.
Sper sa ma pot intoarce intr-o zi la ceea ce cred eu ca e cea mai frumoasa meserie.
Ma bucur sa va cunosc.
Cu bine.
Lulu
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Sabina spune:
Si eu!! Sunt prof ascociat( pe post de asisent.univ) la UNMB( fostul Conservator)
Predau Armonie, Forme muzicale si citire de partituri.
Imi place f. mult, dar e cam greu ca eu am 25 de ani si am studenti mai mari ca mine....
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Camelia spune:
Eu am fost invatatoare din 1993 pana in 1999 cand am terminat facultatea si am demisionat din invatatmant.Mi-ar placea sa ma intorc la catedra candva...
Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.
Adela spune:
he he in ritmul asta deschidem <Scoala DESPRECOPII!>
Vin si eu in cancelarie (unde e "derectorul"?). Ma primiti?
Ah, ma luam cu vorba si uitam: am fost profesoara din 1997-2000. De fizica. Am si def-ul dat.... dadeam io si gradele dar am plecat din romania.
_
~~Adela, mamica de Julia
Salmida spune:
Revin cu info complet ... Scuzati!
Inginerä, cu def, titularizare si gradul I ... demisionat in 2000, pt. salariu si post mai bun.
Am predat intre '92-'00 biochimie, microbiologie, controlul calitätii, tehnologii in ind. alimentarä s.a. in branshä, la liceu si facultate (USAB-Timisoara).
(In invätämant lucreazä sau au lucrat cele mai bune prietene ale mele! )
Sunt si eu pe canapeaua din cancelarie ... mä vedeti!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)
OtiliaLia spune:
Cand am citit titlul ma gandeam ca voi da peste profesori in exercitiul functiunii, dar se pare ca majoritatea sunt "fosti" la fel ca mine:
Vechime 13 ani, predat matematici 7 ani, informatica 6 ani si cativa ani dintre ei catedra "combinata" matematica si informatica.
Gradul didactic I in 1995.
Profesor asociat la Univ din Sibiu si Galati.
Nu mai lucrez de 4 ani.
Mi-am continuat studiile cu un masterat in matematici aplicate absolvit in 2004.
Banuiesc ca ma primiti si pe mine ?!?
irina.c. spune:
Eu am lucrat 3 ani ,primii 2 ca profesor de psihodiagnoza la clase speciale integrate si al treilea ca profesor psihopedagog in scoala speciala.Acum sunt in concediu de crestere a copilului,dar probabil ca o sa ma intorc in invatamant cand se termina cei 2 ani.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."