FIV 22
Raspunsuri - Pagina 9
adelia alin spune:
Mersic frumos ,Tia!
M-am lamurit,am inteles cam ce se intimpla,nu vorbeste nimeni de riscuri dar se pare ca se creste rata succesului....si atunci de ce nu fac frate mai des chestia asta??? Eu miine poimiine fac 36 de ani,am deja o nereusita,embrioni am avut 4 si au zis de buna calitate sau f.buna,sanatoasa sint(aproape ca plesnesc de sanatate
)asa ca ce mai asteapta sa ii rog eu frumos?Pai eu de unde sa stiu ce pot ei si ce nu?Pina acum o jumatate de an chestia asta cu fertilizarea in vitro mi se parea subiect de film.Acum pot sa fac eu filmul direct
.Si asa rideam cu sotul meu ,zicea ca ii pare rau ca nu s-a facut medic ginecolog.......asistind la toate operatiunile la care am fost supusa se pare ca incepuse sa-i placa si deja intuia cam ce urmeaza,deja la ET se implicase omul in problema de-a dreptul(stingea si aprindea lumina cind ii cerea medicul
asa ca....devenim profesionisti.Iar m-am luat cu gluma!
Apropos de riscuri...fertilizarea asta repetata nu are si ea riscurile ei?Stiti ceva de asta?
Daca ati avut 2 incercari,poate-mi spuneti si mie ,s-a schimbat ceva la a doua incercare in toata desfasurarea...ma gindesc la tratament,si-au dat mai mult silinta sau au "conspectat" mai mult inainte? Tare-s curioasa
Adelia
Ellena spune:

Bravo fetita frumoasa ! Felicitari ! Multa sanatate tie si bebicului mult mult noroc!

Fetelor perseverenta genereaza succesul!
Monica-Elena spune:
Multumesc frumos fetelor. Tia gasesc undeva valorile testului de sange al meu este 208,96
Monica
camely spune:
Buna fetelor, am si eu o intrebare. Am facut Bhcg-ul joi 4.11.04 si mi-a iesit pozitiv la limita inferioara. Nimeni nu-mi explica ce inseamna iar eu de joi am o scurgere, dar nu ca de ciclu (mai inchisa), si nu mai intzeleg nimic. Daca a mai patzit careva raspundetzi-mi si mie va rog. Miercuri e urmatorul BHCg.
Bafta tuturor si felicitari proaspetelor mamici.
pupici