FIV 22

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

teodoran, nu intrerupe tratamentul pana nu-ti spune medicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Teodoran,fii tare,sintem alaturi de tine,nu inceta sa speri pina cind vezi rezultatul scris negru pe alb.....eu nici atunci nu credeam,tot speram ca daca totusi nu-mi vine CM sigur un bb am.
Stiu prin ce treci ,eu n-am decat 2 saptamini de cand am constientizat cu adevarat esecul,acum ma pregatesc pt o noua incercare daca medicul meu va fi de acord(m-as mira sa nu fie la banii la care ii primeste).Fac haz de necaz bineinteles.
Am o intrebare de 100 de puncte:adica ei pot sa-i lipeasca cu mina si totusi nu o fac???DE CEEEE??? Ei nu stiu ce inseamna tot acest procedeu,tratament si mai ales un rezultat negativ la sfirsit?????? Medicii sint inconstienti cu adevarat ,fac experiente pe noi sau totul inseamna un risc extraordinar de mare??
Asta va fi prima intrebare pe care am s-o pun medicului.Daca imi poate da cineva mai multe informatii in legatura cu aceasta as fi pe deplin recunoscatoare.Sau macar sa ma indrume unde pot sa caut ,sa aflu mai multe.
Va pup si va tin pumnii in continuare
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Adelia fac sustinerea membranei oului doar daca ai peste treizecisinustiucati de ani >35 cred; sau >40 si esti dupa 3 esecuri fiv; eu am citit undeva toata procedura aceasta de sustinere si cred ca si undeva aici pe forum este redata; dar nu mai stiu unde... pate te ajuta moderatorii.
Oricum stiu ca este noua metoda, dar ca se face si in Romania. Nu stiu ce poate implica d.p.d.v. sanatate caci financiar nu e cazul sa mai vorbim, pe langa cati bani dam oricum...

Mergi la inceput

daca vorbiti despre assisted hatching, iata www.markhamfertility.com/hatch.htm" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Multumim din suflet, Tia!
aluzia mea "subtila" pe tine te viza; stiam eu ca ne scoti din incurcatura.

Mergi la inceput

Adelia, pune mana si citeste!
ne-a trimis Tia materialul despre sustinerea membranei oului.

Mergi la inceput

fetele, la eco transvaginal trebuie sa te duci cu vezica urinara plina, ca la alte ecografii?

Mergi la inceput

lachione

.. si nu trebe sa ai vezica plina la eco transvaginal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Nu. Chiar inainte de eco e recomandat sa mergi la baie, sa-ti golesti vezica.

Mergi la inceput

multumesc fetelor, nu stiu de ce credeam ca nu am voie sa urinez inainte...
ma pregatesc sa merg la

Mergi la inceput