Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Leta si eu zic sa il suni pe doctor, mai ales ca azi e vineri si peste week-end probabil ca nu o sa mai vrei sa il suni. Cel mai probabil ca nu e nimic grav dar ar fi pacat sa te trezesti sambata sau duminica cu probleme...

Lali si licuriciul ei 30+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

merci, fetelor, chiar acum il sun....uuufffffffff, sint dusa...
numai probleme...

Leta & bb Andreea 28+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Bine oana , am sa ma calmez insa trebuie sa recunoastem ca nu e usor ca canditatea de hormoni pe care o avem .Am sa ma duc dar ma refeream ca nu ma mai duc azi deloc.
Oana crede-ma ca e mai bine sa ai ce astepta (patutul ) decat sa n-ai ce.
Leta sa ne spui ce ai aflat de la dr., mult succes.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Leta, sa ne spui ce a zis doctorul!

Patricia, la multi ani, tot ce doresti sa ti se indeplineasca, sanatate multa si tie si fetitei si sa va bucurati de ea!

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Alina, ai dreptate, si te inteleg ce inseamna sa nu ai sa iei, pentru ca noi am facut sacrificii mari sa luam tot ce avem, poate au fost zile in care nu aveam bani de paine, dar am vrut din toata inima un bebe si imparteam painea in asa fel incat sa ne ajunga pana George lua bani. Sau el se ducea dupa munca, seara, pana la 9-10 seara sa mai faca cate o spaga. Si asta pentru Seb. Astea sunt sacrificiile pentru un copilas, stiam, dar sunt si satisfactii pe partea cealalta. A fost si pierderea ca eu nu am mai putut lucra, din cauza contractiilor. Deci te inteleg din toata inima.

Pupici!

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Tot vroiam sa va spun. Saptamana asta, vorbeam si eu cu honey meu, ca atunci cand incepusem noi capitolul nostru cu mamici de ianuarie-februarie, mai erau si mai-iunie, iulie-august, septembrie-octombrie, noembrie-decembrie. Si ne se parea ca avem mult de tot inaintea noastra. Acuma, suntem deja urmatori dupa mamici de noembrie-decembrie.

Si ma bucur mult cum ne-am inteles si ajutat intre noi.

io si un baiatel (intr-un burtic de 28+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Galaxy, si eu ma gandeam exact asa... mai ales ca mai am exact 2 luni pana la nastere, offffff, nici nu mai stiu ce simt cate o data as vrea sa treaca in zbor timpul, apoi ma apuca frica pentu nastere...
In alta ordine de idei imi place motto-ul tau !

Lali si licuriciul ei 30+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Oana eu cred ca este intr-un fel bine ca stim cum este sa nu ai tot si sa lupti pt. fiecare lucrusor, astfel valorile noastre pt. ceea ce avem in viata sunt mult mai bune.
Am incercat sa-i explic si sotului meu ce viata am avut si i se pare de necrezut, el se mira de faptul ca eu sunt fericita cu fiecare lucru pe care il am si cum am grija de el.
Adica fosta lui mai degraba arunca un lucru decat sa incerce sa-l spele sau repare , ca si asa nu era decat cativa euro.
Ma bucur ca nu am dus o viata de rasfat , ma bucur ca nu am primit totul de-a gata ci am luptat si acum sunt mandra de mine .La fel mi-am castigat si respectul celor din jur dar mai ales al familiei mele.
Galaxy mie tot mult mi se pare pana la sf. lui ioanuarie si parca frica de nastere inca nu m-a luat. Mai degraba nu am rabdare sa se termine aceasta perioada ca sa pot fii eu insumi din nou, si sa vad pe bb. la fata.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Ana Maria iti sunt recunoscatoare ca mi-ai dat atatea informatii. Nici eu nu as vrea sa stau cu bebe langa mine macar noaptea, zic eu ca asistentele au mai multa grija decat mine care nu ma pricep ce sa fac si nu as vrea sa vina toti vizitatorii buluc sa o vada sa ne streseze dar ma gandeam ca la rezerva aceasta nu sunt 8 paturi cum este in celelalte saloane ci 2 si am si baie in camera care este mare lucru.

Oana Coca este bine, i s-a desumflat glezna doar un deget este usor invinetit. Vezi ce se intampla daca ii umbla ochii pe unde nu trebuie? Noroc ca asa se mai odihneste si ea, am inteles ca si-a cusut deja si lenjeria - se pregateste.
Azi este ziua lui Patricia? Atunci ii urez si eu un La Multi Ani fericit alaturi de Rebecca .

Leta mai bine vezi ce ai poate iti da o crema sau altceva sa rezolvi problema. Eu, inconstienta ca de obicei, am lasat-o in pace intoxicatia si mi-a trecut dar ma manca pielea parca aveam raie. Eu o facusem de la lapte.

Lali sper ca nu racesti, fereste-te sa stai in medii cu oameni raciti ca acus vine sezonul si asta iti mai lipseste. Ai mai fost in Cora de cand am vorbit noi? Stiu ca ziceai ca ti-ai luat in set acele prosoape de care vorbeam dar ai mai vazut pe undeva?

"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Oana, multumesc foarte mult! M-a surprins in mod f. placut mesajul tau. De unde ai stiut?
Intradevar, astazi sarbatoresc implinirea celor 32 de ani, si vreau sa spun ca este minunat sentimentul sa fii insarcinata de ziua ta!! sint fericita mai ales pentru ca azi ma simt bine, pentru ca ieri m-am simtit nasol si am plecat f. devreme acasa de la servici, si eram abatuta gindindu-ma ca si azi ma voi simti la fel. DAr, din fericire, azi ma simt grozav, vremea asta frumoasa ma bucura si ea (in fiecare an am parte de asemenea vreme!!!), iar maine petrecem in familie. Pentru mine 3,4 si 5 se tin lant, fiind si zilele de casatorie (civila+religioasa) urmate de ziua mea!!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 26

Mergi la inceput