sex and the city
dragelor si dragilor,
am vazut aseara in reluare pe hbo un episod din sex and the city.
de ce dom'le a reactionat asa prietenul lui Carrie la o biata critica - , care era de-a dreptul nesemnificativa pe langa laudele aduse de biata fata la adresa cartii scrise de el? de ce a auzit numai critica si nu au mai contat aprecierile?oare el avea pretentia ca este perfect?(desi nu cred, pare a fi un tip cool).interesant este ca si noua ni se intampla chestia asta: un cuvintel criticist prevaleaza in fata unui munte de aprecieir si laude (care nu mai conteaza din momentul in care a zburat "pasarica")
voi ce credeti? e chestie de psihologie masculina?(voi, ca barbati, ce ziceti, ce va deranjeaza de fapt?)
Raspunsuri
madalina horsa spune:
Sincer si pe mine m-ar fi deranjat. Pai da-o-n colo de treaba , muncesc sa fac atatea lucruri si tu sa te legi de un maruntis? Exact defectul ala sau lipsa aia s-o arunci asa in fata din prima?
Si nu-s barbat, zau!
Madalina
Fiquelle spune:
Ideea e ca barbatii oricum sunt mai sensibili la critici; cu ei tb sa fim diplomate, sa spunem ce avem de spus intr-o forma cat mai...invaluita; lor le plac foarte mult laudele, insa si acestea tb sa fie credibile...si intr-adevar, poti spune 99 de lucruri bune despre un om, daca ai spus un singur lucru care il deranjeaza, ala ii ramane pe creier!
sinzi_ana spune:
Eu cred ca ideea era ca nici nu se cunosteau bine si a si inceput cu critica...
Cand la inceputul unei relatii care deja debuteaza cu "te iubesc" ar trebui sa curga miere...mai ales cand nu prea cunosti cealalta persoana...
Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica
goguta spune:
aveti dreptate dar...
faptul ca singurul lucru care era de criticat la o INTREAGA CARTE era un amarat de elastic cred ca era de fapt o lauda. as vrea si eu ca la proiectele mele sa fie criticata o singura chestie si aia minora. mie mi s-a parut o reactie exagarata si chiar nu pot sa o inteleg. nu ar trebui sa inteleaga ca acea critica era plina de dragoste, nu avea pic de rautate in ea? reactia a fost ca si cum ea ar fi fost dusmanul lui direct si personal.