Vorbesc prea mult femeile?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
acs spune:
Mie pur si simplu imi place sa vorbesc! Mai ales acum de cand am fetitele, toata ziua sporovaim, cate-n luna si-n stele... si cantam si dansam (chiar si pe strada :), dar numai la noi in cartier). Pana si celei mici (noua luni) ii turuie gurita: pa-pa-pa, da-da-da, ba-ba-ba si canta cat mai tare: "aaaaaa".
Dar si cand nu ma simt bine in compania cuiva, nu scot o vorba!
Tati nu se supara :). Daca nu-l intereseaza nici nu ne urmareste :). Ma mai supar eu uneori cand vorbesc de una singura, dar imi trece repede!
Dar nu sunt "Gura sparta", adica nu spun ceea ce n-ar trebui spus (sau nu inteleg eu bine sensul expresiei).
Asta e: sunt o vorbareata si credeti-ma, nu vreau sa ma schimb.
Numai bine,
Manuela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dulcetica spune:
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
Mie mi-a placut tare mult.N-am citit nimic de autor, dar e profund rau de tot!
Mie mi-e lene pur si simplu sa vorbesc,mai ales daca nu am ceva de spus pentru posteritate si in general la capitolul conversatie prefer compania barbatilor,care nu te omoara cu chestii superficiale.
Categoric gratie unor dispozitii de acest gen,ne-am capatat absolut pe nedrept acest renume
!
Ei bine ,cu toate astea barbatul meu spune ca il toc la creier!E posibil?Sau poate sa fie valabil doar faptul ca dupa atitia ani e satul ca de mere padurete
?
Ce sa spun, cu voi tare imi e drag sa vorbesc!Chiar imi lipsiti uneori,cind am treaba si nu pot sta pe forum.
lai spune:
da da' am vazut si mai rau
cand sunt cu al meu ma mai surprind din cand in cand ca vorbesc cam mult, uneori ma surprinde el si-mi mai inchide gura cu un.. sarut da' i-am explicat si lui ca la mine asta e semn ca ma simt super-confortabil in prezenta lui
asa si este, cand sunt in grupuri mai marisoare de oameni, mai ales daca nu-i cunosc foarte bine, nu sunt prea vorbareata (unul din lucrurile cu care ma chinui si ma tot chinui e sa vorbesc mai mult la cursuri, la seminarii; la alea de le predau eu n-am treaba sa vorbesc, chiar imi place
dar la alea de le iau, prefer sa stau si sa ascult si nu pica bine), da' in doi cu el sau cu o prietena buna, cu mama de exemplu, as tranca-tranca intr-o veselie. si am si mania de a spune o poveste in nsphe mii de cuvinte (iac'asa ma intind si la mesajul asta cat o zi de post), am o prietena buna care e exact ca mine la capitolul asta si mereu facem misto una de alta si de noi insene, cum incepe una o poveste, cealalta "asa si a batut la usa, si a mai batut o data, si a intrat, si si-a scos sapca, si s-a asezat pe canapea..." dar apoi povestea tot continua, si tot detaliata iese pana la urma, iar ascultatoarea asculta cu atentie pana la capat
da' va jur ca am intalnit cazuri muuult mai grave, sunt cel putin cateva persoane pe care tot aman sa le sun ca mi-e groaza ca ma tin la telefon cu orele si este imposibil sa ma sustrag din conversatie altfel decat sa trantesc telefonul, ceea ce nu se face; printre aceste persoane se numara si un barbat care este de-a dreptul exasperant .
Lai