Cornulete FRAGEDE...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Irenush, mai bine e Quarkul, noi asha folosim. Mult succes

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Irenush, mai bine e Quarkul, noi asha folosim. Mult succes

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm



De care?


Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Fabya, tu de unde cumperi bors, aici in Germania?




Narcisa, gasesti la dm.Ii zice Brottrunk.

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Multumesc frumos de raspuns si tie si Fabyei, care mi-a raspuns pe PM, ca exista si la Schlecker; eu vazusem dar nu mai stiam unde, ca de cind cu cei mici(cind il apuca uneori nebunia pe Patrick prin magazine), is cam ametita, si-mi aduc aminte uneori mai greu ce-am vazut si unde.

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu am o reteta foarte usoare de cornulete fragede. De umplut le poti umple cu ce vrei: gem, rahat, etc.

Un pachet de margarina (cum era la noi pe vremuri), 3 linguri de apa, 3 linguri de otet, un praf de sare, faina cit cuprinde.

Margarina sa fie rece de la frigider, pune intr-un castron si incepi a incorpora faina in ea. O sa fie la inceput foarte faramicios pina cind se topeste putin margarina, adauga sarea, apa si otetul si framinta pina ai un aluat consistent.

Eu intind foaia cam de 5mm si tai patrate de 6-7cm si de obicei le umplu cu rahat.

Cum le scoti de la cuptor le tavalesti prin zahar pudra.
Puncte de bonus: aluatul e de post.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Cornuletele ies fragede doar daca se foloseste untura sau margarina sau bors. Untul intareste intotdeauna aluaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

AM SA TREC PRIN PIATA SA CUMPAR TOT CE-MI TREBUIE SI DISEARA AM SA FAC CORNULETE DUPA RETETA AMELIEI IAR MAINE O SA VA SPUN CUM AU IESIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Multumesc mult pt sfaturi fetele!
Patisor, sa ne spui cum ti-au iesit.
Tre' sa merg si eu la cumparaturi si sa ma apuc sa fac si o sa va spun cum au iesit.
Inca nu m-am hotarat..nu stiu daca sa incerc cu untura sau cu margarina
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

angelinaeu le-am facut cu margarina si au iesit super,poate ca as fi incercat si cu untura dar nu stiu de unde sa cumpar,asa ca nerabdatoare fiind am luat repede ce-am gasit si m-am pus pe treaba .
incearca sa vezi ce gustoase sunt.aaaaaaa si inca ceva le-am facut cu jeleuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Fetelor gospodinelor, orice aluat de cornulete iese fraged daca-i puneti untura. Eu am incercat si cu unt si cu margarina si...noroc ca nu le-am servit musafirilor! Ca plateam despagubiri pt. proteze.De bors nu stiu ce sa zic fiindca la noi in Ardeal nu se foloseste. Spor la treaba!

Mergi la inceput