Ajutor in caz de divort si copil de un an

Ajutor in caz de divort si copil de un an | Autor: kittysor

Link direct la acest mesaj

Imi este foarte greu, nu stiu cum sa incep.... Ideea este ca am un copilas superb care face un anisor pe 10 noiembrie si l-am obtinut cu inseminare dupa indelungi ani de tratamente. Acum cand a venit pe lume ingerasul, sotul se comporta foarte urat cu noi, injura , se enerveaza foarte usor si repede explodeaza, tranteste diferite obiecte, tipa tot timpul, ma considera ca un dusman, si chiar cu bebe in brate tipa si injura. Eu cred ca inca sufar de depresie post natala, caci nimeni nu a fost langa mine sa ma ajute in cresterea copilasului, (el fiind plecat 3 saptamani in fiecare luna-prin natura serviciului).De la cumparaturi, mancare, curatenie, spalat, calcat, etc toate le fac singura, in plus cand este el acasa nu ma ajuta cu nimic, imi ingreuneaza situatia cu atmosfera care este in casa. Bebe este tot mai agitat si plange tot mai tare , mai mult si mai des, de aceea vreau sa divortez, caci nu mai suport. As dori sa ma ajutati, sa ma indrumati, ce as putea face in aceasta situatie. Beneficiem de un superb apartament de 2 camere, pus la punct pana in cele mai mici detalii, zona foarte buna. (Si parintii lui/mei au fiecare apartamente 4 camere/3 camere.)In rimul rand cum trebuie sa procedez privind divortul? ce acte am nevoie? cui trebuie sa ma adresez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

draga mea
si eu aveam un bebe superb de 7 luni cand am divortat...mai bine sa iti cresti copilul singura si linistita de cat sa il zapaciti cu scandaluri ..si certuri...dani al meu...era foarte suparat, agitat...cand eram inca casatorita...si acum...are un an si 10 luni..e un inger..e vesel si fericit...bine ca..noi nu aveam scandaluri de genul celor pe care le ai tu...dar stresul tau..se duce direct la bebe...

o sa ma interesez de ce acte ai nevoie si de un avocat..pt ca la divortul meu s-a ocupat sotul asha ca..o sa il intreb pe el...si revin cu detalii

pana atunci..numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

revin:

av. Ioana Vlasceanu

0722793.904
vrb cu ea/.//ea iti va spune tot ce ai nevoie sa stii...
succes

Mergi la inceput