Inseminare artificiala [IAS] 10
Raspunsuri - Pagina 10
gabid spune:
Anaa,cu analizele tale sigur trebuie sa mergi la Niculescu si sa i le arati.Sigur iti trebuie stimulare hormonala chiar si pt inseminare...
Sansele la inseminare sunt fff mici,m-am convins si eu de asta!Uneori ma gandesc daca merita efortul sa le faci!
La FIV sansele sunt mai mari prin tratamentele de dupa ET si apoi ...embrionul este deja format.Eu nu ma gandesc decat la Anis care a facut 7 inseminari nereusite si la FIv a reusit din prima.
Gabi.
Andreea74 spune:
Dragele mele ,
In primul rand urez bafta acelora dintre voi care au nevoie de asa ceva in aceste zile dar si in viitor, daca v-ati hotarat sa recurgeti la IA sau IAD. Sansele de reusita sunt, e adevarat, mici : 15% . Dar nu disperati ! Mai mult ca sigur ca doctorii la care va tratati/consultati v-au spus asta deja .
Eu sunt o femeie fericita.
Am un bebe de 10 luni si jumatate dar pentru care ne-am zbatut ( si eu si mai ales sotul meu ) de aproape 4 ani ( din 2000 ) cu analiza, tratamente, investigatii si inseminare atat in 2002 cat si in 2003 .Tratamente am facut de-a lungul mai multor cm-uri dar inseminare nu am ajuns sa fac decat de doua ori, o data pe 8 martie 2002 ( nu a fost sa fie) si a doua oara pe 21.05.2004 cand
. Investigatiile si IA l-am facut la Giulesti,(Panait Sarbu) la D-na doctor Anca Moisa o femeie extraordinara.
Tot ce pot sa va recomand este sa mergeti pe mana ei.
In alta ordine de idei Sarbatori fericite!
si La multi ani ! Multa rabdare pentru ca Doamne Doamne stie El ce stie
!
Andreea-Doria
Anca Wish spune:
Andreea, multumim de incurajari. Asa vesti de reusita mai vrem.
Sa-ti traiasca bebele si sa-ti aduca numai bucurii.
Felicitaaaaaariiii!!!!
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
Marina spune:
Andreea, bine ai venit in fan club!
Sarcina usoara!!!!
quote:
Originally posted by Andreea74
Dragele mele ,
In primul rand urez bafta acelora dintre voi care au nevoie de asa ceva in aceste zile dar si in viitor, daca v-ati hotarat sa recurgeti la IA sau IAD. Sansele de reusita sunt, e adevarat, mici : 15% . Dar nu disperati ! Mai mult ca sigur ca doctorii la care va tratati/consultati v-au spus asta deja .
Eu sunt o femeie fericita.Am un bebe de 10 luni si jumatate dar pentru care ne-am zbatut ( si eu si mai ales sotul meu ) de aproape 4 ani ( din 2000 ) cu analiza, tratamente, investigatii si inseminare atat in 2002 cat si in 2003 .Tratamente am facut de-a lungul mai multor cm-uri dar inseminare nu am ajuns sa fac decat de doua ori, o data pe 8 martie 2002 ( nu a fost sa fie) si a doua oara pe 21.05.2004 cand
. Investigatiile si IA l-am facut la Giulesti,(Panait Sarbu) la D-na doctor Anca Moisa o femeie extraordinara.
Tot ce pot sa va recomand este sa mergeti pe mana ei.
In alta ordine de idei Sarbatori fericite!si La multi ani ! Multa rabdare pentru ca Doamne Doamne stie El ce stie
!
Andreea-Doria
annaa spune:
Buna
si un an nou cu multi 

Vin si eu cu o rugamintea pentru cine a facut IAS cu dr.Niculescu, poate stie:
-ce analize mai sunt necesare in afara de cele hormonale (zilele 4-14-21)+chlamydia+secretii .
-HSG pot sa-l fac si in alta parte (Iasi de exemplu)
-accepta si analizele facute in provincie (de ex. Medicover-Suceava)si mai ales spermograma trebuie neaparat facuta in Bucuresti.
Poate resusesc in 2-3sapt. sa ajung la Dr. si cum fac ceva drum as vrea sa am tot ce-mi trebuie pentru inceput
Ana
gabid spune:
Anaa,cred ca HSG poti face si in Suceava!Nu e mare chestie de acesata analiza.Se face in toate orasele mari!Celelalte analize in afara de spermograma le poti face in orice centru de investigatiii...mai ales la Medicover unde au aparatura ca lumea!
Mult succes!
Gabi.
natalia26 spune:
La multi ani!! An nou fericit!!
Gabid, as vrea sa te intreb ceva, am vazut ca esti din Bacau, ca si mine. Unde pot face HSG la particular? Am facut unul in iunie la spital si dr. mea, nu dau nume, a pus, dupa spusele asistentei prea putina substanta, nu m-a durut deloc, dar proba cote e negativa. Daca stii ceva, te rog, ajuta-ma, as vrea sa repet HSG, la un cabinet, chair daca e scump. Te pup.
Natalia
musete spune:
vin si eu si intreb sec. Credeti ca mai exista vreo sansa dupa 5 inseminari ratate? Am inteles ca daca ni ci a treia nu ti-a reusit , sansele sunt practik nule. Sunt extrem de bulversata, deprimata....

Scuze ptr. pesimism.
gabid spune:
Natalia,salut!
In Bacau eu vorbisem cu dr mea,Dr Huszar sa fac histero in spital.In Bucuresti se fac si in clinicile particulare dar in Bacau NU CRED.
La ce doctor mergi in Bacau?
Poti sa-mi scrii pe email daca vrei sa mai discutam!
Gabi.
annaa spune:
Inainte de a ajunge in Bucuresti am zis sa am setul complet de analize adica si HSG(ca era cam vechi), si am fost tot la dr. la care am mai fost Dr. ONOFIRESCU MIRCEA
Analizele mele hormonale de luna trecuta arata groaznic -concluzia cicluri anovulatori si se recomanda stimulare hormonala cu puregon si pregnyl si IAS.
De la inceputul anului mi-am propus ca pe langa ce hormoni o sa mai bag in mine, sa tin acea cura de 3luni cu un amestec de ceai(coada soricelului+ napraznic+ cretisoara+ lemn dulce+galbenele+ extract de zmeur),cea ce si fac, si (cred eu) ca urmare la ecograf astazi aveam
>ovar drept-folicul9/14mm
>ovas stang-3foliculi de 9-10mm
>endometru 8mm
Dr. ma intrebat daca am luat ceva hormoni, si cand iam spus ca despre ceai a spus ca nu crede ca ajuta dar ca nici nu strica.
Concluzia a fost sa mai las 3 luni in care sa fac monitorizare in care sa iau si utrogestan si eventual sa mai incercam o stimulare cu clomifen dar cu monitorizare, si pe urma trecem la faza urmatoare adica -INSEMINAREA.
Deci pentru fetele din moldova
SIGUR -INSEMINARE LA IASI-Dr.ONOFRIESCU MIRCEA dar cu conditia sa fii pacienta lui si sa faca el investigatiile premergatoare (tratament, monitorizare,HSG)

Ana