Bebelusi de iulie-august 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
Dorsilia spune:
Neata!
Io `st beata de nesomn, buculita al meu s-a culcat fara drept de apel de la 7 de aseara, dupa ce a papat, a cazut intr-un somn de-i curgeau balutele si nici n-a miscat cand l-am pus in patut... si ghici cine avea chef de maraiala si frecat talpite la orele 3 din noapte?? Eu credeam ca doarme si el pan-la 22-23, hai 24 acolo si cand colo nimic...da la 3 dimineata era fresh, iar eu leguma oparita.
Degetelul i s-a mai dezrosit da n-arata prea grozav, parca s-a format un strat cornos asa la coltul unghiei, nu pare puroi, dar eu mai stiu? Deja atata m-am uitata la degetelul ala ca nu-l mai vad bine. Of, ce greu ii trece!
szivarvany spune:
Lia, s-a vindecat ! Stratul acela galbui gros se va desprinde dupa cateva baite (il vei trage tu jos) si degetul va fi ca nou
Se pare ca bb-ii nostri nu au chef de somn noaptea ...
Ce fain de cele care merg la servici ...
la voi !
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
mitzura spune:
Mneata!
Si eu sunt leguma oparita, vorba Liei, ca azi noapte a adormit de la 10 la 10 jumate si dupa aia chiuiala si vomitat pana la 1 noaptea. Dupa care s-a sculat din nou la 1 jumate. Vomatu' asta ne omoara si pe noi. Mie mi-a recomnadat debridat doctorita dar de doua ori i-am dat si de doua ori s-a inecat de s-a invinetit si de atunci nu ii mai dau. Stiu ca nu e de la medicament, da m-am speriat eu rau de tot.
Laura, si eu alaptez exclusiv, al meu nu mananca nimic altceva. Ba da, mananca suc de morcovi, de trei zile de cand a facut 4 luni. Are 7,300 kg.
Si al meu ramane la jumatatea drumului intre spate si burta. Mai greu cu intorsul.
Ma duc ca s-a trezit
mitzura cu bebe Tudor Codrin
vrabiuta spune:
buna dimineata
ia uitati ce zi frumoasa in bucuresti, e vreme de iesit in parc la soare. vine cineva in parcul moghioros?
mamici, multumim mult pentru incurajari, ca am scapat de stresul cu coloana. bebelina e asa de incantata sa stea mot pe umar si sa vada tot in jur... si cand oboseste lasa barbia pe umarul meu si dupa un timp adoarme - singura conditie: sa nu stam pe loc ca-i jale!
m-am mai prins si eu intre timp cum e cu albumele pe webshots si am modificat un pic pe-acolo.
va pupam,
marcela si alexandra lia
http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
szivarvany spune:
Vrabiuta, sa-ti traiasca, e frumoasa foc. Dar mai ales ochii ii sunt atat de frumosi !
Io nu stiu de ce, dar toti copii sunt mai mari ca fie`mea. Nu`s normala, da` mie asa-mi pare. Probabil mi se trage de cand eram , si toata lumea avea un burtoc mai mare ca al meu - eu asa vedeam - da` cat am stat in spital inainte sa nasc m-au tot pus la echograf sa vada daca-i 1 bb si nu mai multi
La noi a venit toamna, e un frig afara ...
de la o mamica si o bebica mica !
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Am reusit sa mai citesc si eu din urma, mama, ce copii mari aveti, 4 luni deja!!!
Si sa recunosc ca sunt un pic in ceatza, mie mi-a recomandat pediatra suc de morcovi de la 2 luni si deja ii dau cate 2 ingurite pe zi (are acum 2 luni si 11 zile). Ii place, dar numai sucul din specia aceea de morcovi mai rosii, sucul iese dulce, iar dintr-un singur morcov iese o jumatate de ceasca de suc, spre deosebire de alti morcovi pe care i-am chinuit la greu pana am scos cateva picaturi. Dar ce spuneti, e prea devreme? Dupa ce ii dau, se strange un pic de burtica, dar in schimb i s-au reglat scaunele, face zilnic si aproape normal, nu mai e inchis la culoare si apos. Mama mi-a zis ca mie mi-a dat suc de morcov la greu pentru ca dr. ii spunea atunci ca morcovul "curata" intestinele si eram si eu predispusa la diaree.
A intrebat cineva de iritatia la fundulet, eu am trecut pe naturiste, mai exact alternez la fiecare schimbare de pampers uleiul de sunatoare si musetel cu unguentul de galbenele si nu avem probleme.Daca nu-l dau cu ceva cand il schimb, i se inroseste funduletul ca la maimute (ca doar e anul Maimutei, nu?)
Va pup, o zi buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Doamna Bibi spune:
Pentru fundulet rosu eu i-am dat din prima zi cu Nivea pentru fundulet si nu i s-a inrosit nici macar o data.Unguentul cu galbenele este foarte bun de uns,eu ii dau si ep corp. Mai nou i-am cumparat o crema Atoderm (firma Bio Derma) care este excelenta, este hipoalergica,fara parfum,fara conservanti fara multe etc cu care il ung pe tot corpul.Si contrar ideilor tuturor,eu il dau la fund cu pudra pt. copii.
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Doamna Bibi spune:
Referitor la ridicari,cu toate ca suntem cei mai mici din gasca deja ne rostogolim de pe o parte pe alta,iar daca il tin de manute se ridica pana in varful picioarelor.
Pana la urma ne-am lamurit,cat este de periculos pt coloana sa tinem copii in scaunele sau alte chestii hatzanitoare ca al meu nici mort nu mai sta culcat,cel mult cocotat pe multe perne,nicicum la nivelul solului.
Am plecat sa luam marsupiu
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Dorsilia spune:
buna!
io scrisei ditai mesaju cand puf..a picat netul si dus a fost...acu pe scurt, ca-s leguma oparita de nesomn, puiu a atipit acu dupa o baita buna da io nu pot pune geana pe geana, .... de ce?, ete asa, NU STIU !
l-am cantarit aseara- 7700 gr.
NU se ridica in sezut cand ii dau sa se agate si dau sa-l ajut la ridicat, se intoarce de pe spate pe o parte si daca ramane asa e ok, dar de obicei continua si ajunge aproape sa-si atinga ceafa cu calcaiele, zice tati ca poate vrea sa ajunga contorsionist, da io-l aduc la pozitia umana imediat ca nu-mi place cand il vad asa frant de spate.
parul meu e de gasit de obicei peste tot, chiar si pe cupil, in pumnisorii lui, pe hainute...pica in voie peste tot, daca tot chelesc copacii toamna, de ce n-ar cheli si bila mea, nu?
puiu s-a apucat de doua-3 zile de lins mancarea, nu mai bea repede, si uneori nici tot, ma ingrijorez apoi ma gandesc ca totusi nu sta rau cu greutatea inca.
nu sta in fundulet nici sprijinit, nici in cosuletul de masina nu prea-i convine, se trage in jos, si in el si-n carutz, pana ajunge cu piciorusele balanganite si cu barbia infipsta in piept si atunci gafaie, se enerveaza...nu stiu de ce nu-si tine spatele mai ferm, de ce nu vrea sa se ridice in sezut cand il trag de manute.
degetelul e cum e, dupa baita pielea aia s-a albit...dar n-a picat, l-am dat cu rivanol, apoi cu un pic de Betadona Unguent si ciorapelul cu o mica compresa sterila in varf. Sa vad cum evolueaza sper sa nu mai trebuiasca sa-l duc la medic ca ....ca nimic, oi face ce trebuie.
carut nu am gasit in toata timisoara cum vreau io, GRACO SPORT EXPEDTION, sau ROAD RUNNER cu 3 roti si daca e posibil cosul mutabil cu fata sau spatele, sa se faca si stroller cand o fi cazul....deh, vrabia malai viseaza...
ieri vazui pe strada o mamica si o puiuta de un an si ceva, mamica transpira concentrata sa duca si carutul cu o mana si sa sustina si puiuta cu ailalata mana, puiuta vroia sa mearga pe jos, si ca atare nu pe oriunde ci vroia sa calareasca toate treptele si bordurile de pe trotuar ... pana la urma mamica si-a pierdut rabdarea si puterea ca era leoarca dupa ce ca tragea si ditai carutu dupa ea, si a pus puiuta cu forta in carut, BIG MISTAKE ! urlete si zburataceala la greu, se uita femeia rusinata in stanga-dreapta, si aia mika, striga de i se vedeau amigdalele, pan-la urma a pus-o iar pe trotuar, puf, a cazut in nas, atunci n-a mai vrut pe jos, a vrut in brate. Mamica a luat-o in brate apoi zdup cu ea in carut, si vitezaaaa, cred ca au plecat spre casa ca era rupta femeia la nervi si la spate.
mitzura spune:
Lia, parca ne vezi si pe noi peste cateva luni ca femeia aceea...Mama, ce ne asteapta.
Sa stii ca parca l-ai descris pe puiutul meu, exact asa face si al meu si in carucior, si tot asa se indoaie cu capul spre spate. Ce seamana copiii astia intre ei!
E bine daca s-a albit degetelul, inseamna ca e spre vindecare. Numai al meu nu mai trece. Tot nu scap eu de taiatul coltului unghiei la chirurg
Nici mie nu mi-a mai facut pana acum funduletul rosu, doar de vreo doua zile si e asa doar o idee, dar ma gandeam sa-i dau cu ceva sa nu se inroseasca si mai tare. O fi de la morcov. Eu de la inceput l-am dat cu crema cu oxid de zinc, recomandata de medic, si uite ca a fost buna pana acum. Voi ati auzit de crema Petrini pentru fundulet?
mitzura cu bebe Tudor Codrin