Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Uneori ne punem intrebarea:"De ce toate mi se-ntimpla numai mie?".
Sunt alaturi de tine lulu75, plingi pe umarul meu si racoreste-te, te voi stringe in brate si te voi ajuta sa te linistesti.
Povestea mea are happy and dar pe jumatate, in vara asta dupa 2 ani de tratamente si framintari, sotul in loc sa-mi fie sprijin a cautat el alinare in bratele altcuiva. Eu ma luptam din greu sa fac un copil cu el, el se lupta sa scape de stresul de acasa(tratamente, temperaturi, medici).
Incercam, dupa impacare sa ne facem viata frumoasa, el nu stiu daca reuseste, dar eu pe linga dezamagirea ca nu pot avea un copil duc aceasta povara in suflet- m-a inselat tocmai ca nu-i pot darui un copil.
Poate tu mai ai timp destul, eu sunt pe ultima suta de metri(36 ani)....si simt uneori ca trebuie sa pun punct.
Sunt dezamagita, neimplinita, ranita...dar il am pe Dumnezeu in suflet!
Iti doresc numai bine
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

Buna dimineata !
LA MULTI ANI celor ce poarta numele de MIHAELA sau GABRIELA!!!!

Ref. la subiect ....azi dimineata am vazut niste pete maronii.Mie ciclul trebuie sa-mi vina cam pe la sfarsitul saptamanii.Cand am ajuns la seviciu am luat un test de sarcina si ca de obicei a aparut o singura liniuta.Simptome de sarcina nu as putea spune ca am, doar ca mameloanele sunt foarte sensibile nu suport nici suteniul.Ce ar putea fi??Pot spera ca s-a intamplat in sfarsit si la mine minunea??Eu nu sunt optimista deloc
Va multumesc,

Adela

Mergi la inceput