Semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Lulu, curaj! Iti tin pumnii sa fie bb, asa cum iti doresti!. Asa cum spun si fetele, mergi de urgenta la medic. Asteptam vesti de la tine. Sanatate multa iti doresc!
Felicitari pentru curajul tau, cu siguranta vei fi rasplatita.

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sunt profund dezamagita. Am inceput sa sangerez! Din nefericire Dumnezeu nu m-a binecuvantat cu un copil. Speram ca alinarea pt faptul ca familia mea se destrama, sa fie un bebe. Se pare insa ca eu nu mai am dreptul la fericire si sunt lasata pe pamant doar ca sa sufar si sa fiu lovita din toate partile. Dumnezeu nu ma mai iubeste.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lulu, nu dispera! Stiu ca de dat sfaturi este foarte usor, dar tu stii cel ma bine ce este bine pentru tine si nu uita ca Dumnezeu da cat putem duce.
Ai rabdare, ca pana la urma totul se va rezolva, ai sa vezi. Am spus si o mai spun: ce este al nostru este pus deoparte, acum sau mai tarziu se va intampla.
Pupici si Doamne, Doamne sa-ti dea putere sa mergi mai departe si sa-ti indrume pasii pe calea cea buna.

Mergi la inceput

Unde pot gasi un medic ginecolog pe DC sa intreb ce a insemnat scurgerea maro inchisa de ieri.
Va multumesc ca m-ati sustinut. Acum...

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Doamne Luminita,cum poti sa spui asa ceva?!Dumnezeu are cu fiecare din noi un plan si poate ca ne pune uneori la incercare.Dar poate ca e mai bine asa.Poate ca dumnezeu vrea ca tu sa ai mai intai o familie si pe urma un copil.Pentru ca un copil are nevoie de amandoi parintii.Copilul o sa soseasca atunci cind o sa-i vina vremea.Si o sa soseasca ,crede-ma!Daca te pot ajuta cu ceva scrie-mi pe PM.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Mergi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=36
si posteaza intrebarea pentru arian.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar la mine, infiecare luna, cu acele scurgeri maronii debuteaza afurisitul de CM. Bine, acum depinde de fiecare organism in parte, dar eu de cand ma stiu, intotdeauna apar petele maronii si dupa aceea CM.
Pupici si fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Lulu poate sa fie sarcina si daca ai scurgerea aia maro.Eu tocmai am descoperit ca sint insarcinata si eu am scurgerea aia.Luni o sa ma duc la doctor sa vad daca e vreo problema.
Gindeste-te ca sintem alaturi de tine.Ai atitea prietene gata sa fie alaturi de tine.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Nimic in viata nu se intampla fara rost! Chiar daca uneori gasim acest rost mai tarziu, chiar daca suferim pana cand intelegem...
Nu-ti pierde speranta, Lulu! Soarele va iesi si pe strada ta si atunci vei privi in urma si toata suferinta va fi departe-departe!...
Un astfel de moment de dezamagire e foarte greu de trecut, mai ales cand se cumuleaza si cu alte neplaceri...Dar tu trebuie sa fii puternica, demonstreaza tuturor ca esti o invingatoare! Demosntreaza vietii sau lui Doamne-Doamne ca poti razbate! Sunt sigura ca viata ta va reveni la normal si atunci...Surpriza...va veni si !
Te rog sa nu renunti la lupta, da? Eu sunt aici, pe DC, ca multe alte fete (si baieti)si sper sa te ajutam macar cu o vorba buna si un pic de incredere!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GeorgianaI

Lulu, nu dispera! Stiu ca de dat sfaturi este foarte usor, dar tu stii cel ma bine ce este bine pentru tine si nu uita ca Dumnezeu da cat putem duce.
Ai rabdare, ca pana la urma totul se va rezolva, ai sa vezi. Am spus si o mai spun: ce este al nostru este pus deoparte, acum sau mai tarziu se va intampla.
Pupici si Doamne, Doamne sa-ti dea putere sa mergi mai departe si sa-ti indrume pasii pe calea cea buna.

Georgiana

De aprox 15 ani viata mea a fost un intreg sir de suferinte. Cand m-am imprietenit cu sotul meu mi-am regasit linistea. Apoi au fost numeroase urcusuri si coborasuri pentru ca si el la randul lui a fost constrans sa faca anumite lucruri impotriva vointei lui. Cand ne-am casatorit mi-am recapatat linistea. Ca in orice familie, au fost si momente bune si momente de suparare, dar linistea din sufletul meu s-a mentinut. Toate astea au durat pana in momentul in care ne-am apucat sa renovam casa in iulie. De atunci a intrat diavolul in casa noastra si au existat tot felul de discutii terminate cu plecari, apoi reveniri, etc. Acum totul s-a dus de rapa si stiu si din cauza cui. Este vorba de o femeie, dar nu de o iubita sau amanta. O femeie care ii conduce viata sotului meu de cand l-a nascut iar el nu are puterea sa se opuna.
Copilul acesta mi-ar fi adus fericirea dupa care tanjesc. De cand am crezut ca o sa am un bebe, zilnic vorbeam cu el si imi mangaiam burta. In plus imi dadea puterea sa merg mai departe. Acum sunt doborata.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

sheherezada,
de cat timp ai scurgerea respectiva si in ce zi a ciclului ti-a venit?In ce zi a ciclului ti-ai facut testul de sarcina?

va scriu cum e la mine findcasi eu sunt tare nedumerita de ce se intampla cu mine.

Am avut dureri mari de burta, stari de oboseala si o stare de slabiciune imediat dupa ziua ovulatiei ( incepand cu ziua a 16-a). Am fost la control ginecologic in ziua 24 a ciclului sa vad ce se intampla ( ginecologic mi-a spus ca e in regula iar pt sarcina a spus ca e prea devreme sa-si dea cu parerea....ovulatie a fost, membrana insa era subtire) , iar in ziua 25 am avut scurgere foarte mica de culoare inchisa.Ieri( ziua 26) de dimineata am avut o scurgere mai intensa tot de culoare inchisa.De la amiaz si pana seara a mai fost insa doar cat sa pateze tamponul.
Azi e ziua 27 , peste noapte nu a fost nimic insa de dimineata am avut o mica scurgere sub forma unui cheag de sange de culoare foarte inchisa ( neagra)

Mergi la inceput