este baietel sau fetita?

este baietel sau fetita? | Autor: livia

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,am citit intr-un ziar nemtesc ceva interesant despre o statistica!
Daca concepi un copil in intervalul dintre ziua sotului si ziua ta de nastere rezultatul este baietel dar atantie pentru o reusita mai sigura impartiti intervalul in doua si prima parte e mai sigura.
Daca ziua ta de nastere este inainte si apoi a sotului va iesi fetita .
Si in concluzie cu cat conceperea este mai apropiata de ziua de nastere a unuia dintre parinti cu atat cresc sansele sa fie baietel sau fetita.
La mine ziua sotului este in 16 iulie si bebe a fost conceput la sfarsitul lui iulie deci a iesit baietel.
La voi cum este,chiar sunt curioasa!!!
de la cu christian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Mai stii ca nu-i asa?Noi am conceput-o pe Anna chiar de ziua mea(16 noiembrie),iar ziua sotului meu e inainte (13 octombrie).Deci fetita!

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

Ntz! La noi n-a functionat! Parerea mea: e o gogoasa (speculatie)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

La mine nu prea se potriveste.
Teea a fost conceputa pe 8 ianuarie. Ziua sotului meu este pe 5 mai si a mea pe 7 iunie.

Pupici,
Camelia

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjura splendoarea lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Daca ziua mea de nashtere este pe 24Iunie,a sotzului este pe 18Septembrie shi a fost conceput pe 12-13 Decembrie,era normal sa nasc fetitza Tzinind cont ca totul s-a petrecut mai aproape de data de nashtere a sotzului...cre'ca trebuia sa fie baietzel,conform acestei statistici.Parerea mea este ca doar Dumnezeu shtie de la bun inceput cine creshte acolo in burtica
Multzi shi sanatate la

Eddy & Antonia-Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

eu sunt nascuta pe 26 ianuarie,iar sotul pe 27 iulie
Cristi a fost conceput in septembrie,deci mai aproape de ziua sotului

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Mai, la mine se potriveste, eu sunt nascuta in mai si am conceput-o pe fetitza noastra tot in mai, dar, cu toate astea si eu cred ca sunt doar speculatii...

Elena&Laura
Albumul Laurei:
http://community.webshots.com/user/elenanew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Eu cred ca asta e o alta gogomanie ca si calendarele...sansele sa se potriveasca sunt de 50% deci normal sa se mai si nimereasca.

Adela

Mergi la inceput