Cluj(6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Multumesc Raluca pt informatii.Eu am lucrat cativa ani la Ped. III si la Ped II nu cunosc pe nimeni. Am sa incerc sa ma programez sa vad ce noroc am. Daca nu imi iau inima in dinti, pozitia ghiocelului si ma afisez la usa dansului fara nici o programare. sa va ce o sa iasa.
Adela, mamica eroina a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Adela iti trebuie neaparat programare. Altfel ramai la urma dupa cei care au programari. Dar de ce vrei sa mergi la el? Si eu am mers cand avea Carina 4-5 luni, ca am auzit lucruri mari despre el, dar nu m-a impresionat cu nimic.
Salutare la toata lumea si scuze daca nu am mai scris dar nici nu ma vad de cat de multe am de facut.
Carrie: mersi de urarile pentru ziua Carinei (sunt o nesimtita ca nu ti-am raspuns la pm)
Raluca: multumim si voua de urari si cu scuzele de mai sus.
Tuchi: felicitari pentru sarcina. Am crezut luna asta ca o sa reeditam si noi, dar din pacate ar fi fost prea frumos sa se poata asa usor si repede.
Fetelor nou venite de cand eu nu am mai scris: bine ati venit.
Si daca vreti sa ne vedeti ce frumoase si mari ne-am facut, intrati de vedeti pozele de la petrecerea de 2 ani.

Anda si printesuca Carina (2 ani)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Turor implineste azi maine un 1 si de la 3 saptamani ma chinuie cu o dermatita atopica de toata frumusetea. In septembrie a avut un puseu foarte urat iar Dr Laszlo de la Pol (pe care-l cunosc bine)a ridicat suspiciunea unei alergii la prot din laptele de vaca asa ca i-am scos din alimentatie orice preparat lactat (ii dau soia pe care spre bucuria noastra o accepta). I-am determinat IgE si au valori crescute pt varsta lui asa ca terenul atopic e clar. In ciuda faptului ca nu-i mai dau lapte Tudor mai are dermatita. As vrea sa vad ce parere are si Prof. Miu ca nu l-as priva pe Tudor de lactate daca nu ar fi obligatoriu si sa-mi zica daca intr-adevar se poate determina serologic alergia la prot de vaca.Sper ca Prof Miu poate sa ma mai lumineze putin .
Adela, mamica eroina a lui Tudor.
PS am cerut de la centralistul de la Clinica nr de telefon al Profului unde teoretic ar trebui sa raspunda asistenta dar incarcarile (peste 10 la diferite ore)au fost in zadar. Mai incerc maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor,

vad de ieri s-a stricat rau magaoaia vremii si toate garniturile ca ploua la greu.
fetitza mea e cumintica, se joaca cu papusile pe care le pupa de ne face pe toti gelosi, le culca le plimba cu caruciorul.
mai avem bazdaci si istericale dar am observat ca in general cand o freaca gingiile si atunci trebuie sa ne ferim ca ne capseaza rau de tot.ii place la nebunie la gradi,picteaza cu mainile da nu-i place plastilina, ii merge gurita non stop si isi mai introduce cate un cuvant in vocabular da nu pot zice ca vorbeste inteligibil inca decat cuvintele de baza sau cand face pe papagalul.
a primit o trusa de cosmetice de jucarie si de atunci ma imita cum ma rujez sau parfumez de-mi vine s-o pap.
a!si sa va zic, ii place sa indentifice haine si pantofi.de ex cand e un madar de haine aduse de la uscat le ia pe rand si zice mami, tati si Thaia, adica cui apartin si nu greseste aproape deloc.
cu nani e ok, se duce singura la patut cand ii e somnic, la amiaza doarme 2-3 ore , noaptea a reinceput sa scanceasca in somn semn de canini.

cu tati au niste distractii speciale si cand sunt impreuna rade in hohote.

mie mi se pare ca mananca mai putin dar am citit ca asa e normal ptr ca isi incetinesc ritmul de crestere.in schimb a revenit la ganduri mai bune fata de lapte si bea mult mai mult.da vreau sa zic ca nu inteleg cu d-soara mea are numa 10 kg ca are burdihanel si sunculitze la greu.poate are oasele mai usoare.
si mai avem un pitic in program:cam orice ii dau sa pape, daca nu e rupta de foame intoarce capul , face nazuri si apoi rade farfuria, da cred ca tine sa ma enerveze de inceput de masa.

fetelor, chiar vroiam sa va intreb si eu ce sa mai fac cu nasu ca curge non stop in ciuda tututror tratamentelor, si m-am saturat rau de picuri si pompita.da nimik atlceva doar muci cat cuprinde
se pare ca sunt polipii nu viral da nu mai stiu zau...

copiii vostri ce mai fac, ca io va tot povestesc si mi-ar place sa vad prichindeii vostrii ce nazdravanii mai fac.

carina, gagalicea ta e o scumpa si o frumoasa!sa creasca mare si fericita!

Adela succes cu micutu la dr.noi am fost la Miu ptr reflux gastric si ne-a tratat dei eu nu-s chiar sigura ca a avut asta.

roxana noi ne-am rezervat la Chios, nu veniti?intrebare valabila ptr toate fetele, ar fi o ocazie super sa ne cunoastem!

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor scumpelor!

Azi incepe saptamana a treia de serviciu dupa "concediul de sarcina si lauzie". Serban nu are inca 5 luni, insa e cuminte si ma lasa sa dorm noaptea. De-asta pot eu sa merg la job, cu 6 ore si vin si-l alaptez intre timp. Inca nu papa decat laptic mami :). Ne pregatim de suc de morcovi si de diversificare, peste vreo saptamana sau doua.

A scris cineva de la ce varsta incaltam copilasii? Ca nu am vazut si sunt curioasa si eu.

Cristiana, ce fetita draguta ai!!!
Despre Revelion, ma tenteaza tare Chios, spune-mi si mie un pret sa-l anunt si pe sotior si sa vedem ce facem. Sper sa ne vedem saptamana viitoare, fiindca mergem s-o vedem pe dna doctor Condor.

Pe curand si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Da, am intrebat eu despre incaltatul bebeilor (de la ce varsta) dar nu ma baga nimeni in seama! De ceeeeee?

mariana tache, mamica lui Stefan.
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Da, am intrebat eu despre incaltatul bebeilor (de la ce varsta) dar nu ma baga nimeni in seama! De ceeeeee?

mariana tache, mamica lui Stefan.
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Eu am incaltat-o pe Carina de la 2 luni cred. Aveam pantofiori si cizmulite cu talpa de panza. Cu incaltaminte normala, cu talpa normala am incaltat-o cand a inceput sa mearga singura, pe la 8 luni.

Anda si printesuca Carina (2 ani)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salut fetelor. scuze ca ma bag ca musca'n lapte... doar acu am gasit subiectul asta, deci inca nu m'am edificat daca e doar pentru mamici, sau in general pt clujence/clujeni. (si eu sunt clujeanca, by the way)
am si eu o intrebare. zilele trecute a venit prietena mea la mine si mi'a povestit de o fosta colega de'a ei de liceu, o fatuca de vreo 22-23 de ani, care e pe punctul de a naste. situatia e f idioata: tatal copilului, cu care a fost 2 ani inainte de a ramane insarcinata, si cu care avea planuri de casatorie, si care o ameninta cu scandal imens daca se gandeste la avort, a parasit'o fara nici un motiv in luna 4. fata nu lucreaza, si sta cu bunica ei care e f. bolnava, si cred ca si cu mama... ideea e ca le e sinistru de greu (restante la taxe de bloc, la curent, telefon, etc, plus alimentatia fetei lasa f mult de dorit... anormal pt o gravida in 9 luni. se pare ca e si f. f. slabuta...)
eu nu o cunosc pe tipa, dar m'a impresionat f mult cazul ei. vine craciunul, si din nou mi'am dorit f mult sa am bebe de craciunul asta (macar in burtica). dar iara va fi un craciun trist pentru mine. de asta as vrea mult sa o ajut pe fata. macar fetele care pot avea copii sa se bucure de ei...
voiam sa va intreb daca nu stiti cumva un centru in cluj care sa se ocupe de mame singure, cu situatie materiala nasoala, care vor sa faca tot posibilul sa isi pastreze si sa'si creasca copiii... trebuie sa existe asa ceva.
(ca sa nu mai vorbim ca doctorul care i'a monitorizat sarcina (deocamdata nu dau nume) i'a dat de inteles ca poate naste cu el doar daca cotizeaza corespunzator... ceea ce fata clar nu are de unde... )
situatia e disperata, fara doar si poate.
va rog mult, poate ma puteti ajuta cu o idee.
v'am pupat si va multumesc mult !
si ma bucur sa gasesc atatea clujence pe forum !

si din nou imi cer scuze de deranj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Pe strada Avram Iancu, este, din cate imi amintesc eu un centru de ocrotire a mamei si copilului. Succes!

Raluca mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna fetelor... am dat iar de net!!!!
Noi ne-am mutat vreo 2 luni la mama si abia acum am ajuns si pe acasa si ne-am reconectat la net.... si de asta n-am mai dat eu nici un semn de viata....
Suntem super o.k., Elise creste uimitor de repede( acum are 8 kg) si tare ne-a mai fost dor de discutii cu voi fetele....
Sa va spun in cateva vorbe ce am patit: ca toti oamenii care asteptau bebe mic ne-am apucat si noi sa renovam( principalul motiv era o mica problema cu igrasia in una din camere), dar dupa ce ca am investit aproape cvadruplu din cat credeam initial si au terminat cu 2 luni mai tarziu, fapt pt. care am stat mai mult la mama decat acasa, am descoperit cu stupoare dupa alte 2 luni ca igrasia a revenit cu forte proaspete mai abitir ca inainte!!!!!!!!!!!!!!!!!
Concluzie: camera respectiva e folosita pe post de depozit si pe noi ne bate serios gandul sa ne mutam....asta trebuia sa facem din start.......
........dar sa lasam la o parte treburile "tehnice", ca probabil nu sunt eu prima care pateste chestii de genul asta!
Am citit intre timp toate mesajele postate de voi in astea 2 luni, si am ajuns si eu la zi cu evenimentele...
Felicitari in primul rand pt. bebe Alesio( caruia i-am vazut paginutza, si e un dulce mic) si multa sanatate mamicii lui, salutari tuturor mamicilor si bebicilor...si vad ca e multa, multa lume noua, pupici si pentru voi.....
Sper sa pun niste poze cu noi cat mai curand...
So happy i'm back!!!
Florina, Elise si tati Mihai va pupa pe toti

Mergi la inceput