Mamici de ianuarie-februarie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
Candy, la Chicco am vazut ieri sau alaltaieri cantarul digital cu 7.000.000 lei (intr-adevar ENORM) si mai aveau unul normal cu 2.400.000 lei (mie si asta mi s-a parut mult). Si am mai vazut cateva alte marci (putine e adevarat) pe bebelusultau. Parca erau si mai ieftine. Eu sincer nu sunt inca sigura daca sa iau asa ceva sau nu. In principiu tind sa cred ca am avea nevoie dar nu sunt sigura ca merita...
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica
cocolino spune:
Draga Cornelia, eu trag tare, alerg, cat pot de repede ca sa va ajung,dar nu mai pooootttt, am obosit, ca doar mi-a crescut burtica....
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
adita spune:
Eu n-am avut nevoie de cantar la nici unul din copii. ii cantaream o data pe luna la medic si gata.Am inteles ca mai rau te stresezi cu cantaritul des. copilul mananca intr-o zi mai mult, in alta mai putin, esential e sa ia constant in greutate si sa fie vesel si cu un tonus normal, iar astea se vad si cu ochiul liber.
Candy spune:
Coco, cum sa folosesti cantarul numai 1-2 luni??? Pe majoritatea cantarelor se specifica limita de greutate, care este minim 10 kg, dar am vazut si pentru pana la 12-15 kg. E drept ca il poti cantari de medicul de familie, dar eu am citit in toate cartile pentru bebei ca trebuie cantarit macar la 2-3 zile o data, pentru ca faptul ca a castigat in greutate (exceptia perioada de imediat dupa nastere, cand are loc scaderea fiziologica in greutate) este primul indicator al sanatatii lui. Gandeste-te ca el teoretic poate sa manance, dar sa nu asimileze, si atunci nu creste in greutate.
tomasa spune:
Adita, mie nu-mi raspunzi
? Si doar te-am rugat asa frumos...
Irina, 28+ sapt.
oana cretu spune:
Tomasa, poate gasesti adresa aia, ca daca e asa ieftina, fac comanda acolo, sa nu mai se duca mama sa cumpere material si sa se duca la tapiter. Te rog, caut-o!
Ingerasu, Coca, am rezolvat-o, sper sa gaseasca Tomasa adresa aceea, si se rezolva. Yupiii!!!
Candy, sa sti ca si aici sunt foarte scumpe cantarele, si nici eu nu iau, ca oricum, cum ti-au zis si fetele, o data pe luna, cand merg la pediatru, il cantareste el. Si daca nu ia in greutate, se vede. In fine, decizia e a ta, dar eu zic ca nu merita.
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
cocolino spune:
Candy, scaderea in greutate trebuie sa aiba loc, OBLIGATORIU,in spital.De altfel nici nu te externeaza pana nu scade,ptr ca apoi sa inceapa sa ia in greutate..Cat despre cantar, ai 4 pareri contra.Asa cum zicea si Oana, decizia iti apartine,dar...parerea noastra este ca arunci banutii..Asa cum ti-a spus si Adita,care e deja mamica nu-ti va folosi...
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
tomasa spune:
Oana, cred ca l-am gasit doar ca incarca f. greu. Iti dau PM.
Irina, 28+ sapt.
Lali spune:
Candy, eu am luat cantar digital de la Selgros, cu 2 milioane de la o firma specializata in cantare din Ungaria. Este special pentu bebe, pana la 20 kg si dupa ce mai creste copilul se da cosuletul jos si ramane cantar de picioare pentru copil. Cele de la Chicco sunt intr-adevar foarte scumpe.
Parerile sunt impartite, mama mea spunea ca pentru ea a fost foarte folositor ca ne-a umarit mereu, chiar ne cantarea inainte si dupa masa ca sa vada daca am supt destul. Eu am luat cantar ca mi s-a parut si oferta buna, acum fiecare face ce vrea, evident.
Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal
adita spune:
N-am zis ca nu foloseste cantarul. e destul de util, dar la o adica te poti lipsi de el, mai ales ca costa atatia bani