Spitalizare da/nu?

Spitalizare da/nu? | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

Dragile mele,

am nevoie acum de un sfat sau de experientele voastre. Sunt insarcinata in 11 sapt si 3 zile. De 6 saptamani am cele mai groaznice greturi posibil, cu sau fara varsaturi dupa caz si zi. Nu mananc, nu beau, racesc des etc. Cert este ca sunt f aproape de a cadea din picioare. Ca atare mi-am sunat doctorita, care mi-a spus ca dupa ce imi trece viroza curenta, sa ma duc la ea ca vrea sa ma interneze (Municipal). Eu bineinteles ca detest spitalele si as prefera sa nu o fac, dar nu stiu daca nu cumva ar fi bine, tinand seama de faptul ca sunt pe jumatate moarta.

Care este experienta voastra in domeniu? Ati trecut printr-o spitalizare de acest gen? Ce ati face in locul meu?

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Nu am fost in spital in timpul sarcinii tocmai pt ca dr mi-a recomandat sa nu ma duc decat in caz de extrema urgenta. Daca astae si cazul tau, n-ai ce face...dar daca e ceva ce poti face si acasa, mai bine nu!Acum un an si jumatate am vazut sectia de ginecologie la Municipal si arata naspa (paturi multe, mancare super proasta - le dadeau varza la gravidute!) dar acum am inteles ca au renovat si acolo. Poate rezolvi sa stai putin acolo, eventual doar pt investigatii, tratament (poate iti pun perfuzie ca asa ii faceau unei tipe cu sarcina toxica) si dupa aia fuga acasa. Daca nu se poate, important e sa stai acolo fara sa te stresezi ca nu ai cu cine lasa copilul, sau ca nu ai facut mancare acasa sau treburi de-astea..gandeste-te ce e spre binele vostru.
Si inca ceva - la noi dupa 14 sapt greturile au ramas doar o amintire urata,
Multa bafta,
Gio si Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Eu as merge la spital pentru investigatii - oricat de proaste ar fi conditiile. La 7 luni de sarcina m-am internat pentru ca aveam albumina si aratam ca un butoi , mancare imi aduceau de acasa si abia puteam dormi de frica gandacilor dar mi-am rezolvat problema .

Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

burtici ce faceti sunteti bine? bb-ii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

Si eu am patit fix la fel ca si tine si m-am internat vreo 5 zile in spital dupa care m-am simtit fff.bine........mi-au administrat glucoza, mi-au facut toate analizele de sange si urina, si crede-ma mi-a prins bine ca mi-am revenit cat de cat..........crede-ma ca eram de speriat ..........am slabit 11 kg in 6 saptamani....mi-au trecut greturile pe la 16 saptamani cu totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Va multumesc, dragilor!

Inca nu stiu ce voi face. Astept ziua de luni, saptamana viitoare, pt ca in acest w/e suntem nasi si nu avem de ales. Ca sa nu mai spun ca mi-e groaza de nunta asta, ca nu stiu cum "voi face fata".

Eu tot sper sa inceapa sa imi fie ceva mai bine pana luni, dar daca nu imi e, ma internez fara nici o teama. Nu imi fac griji pt copil sau casa, ca are maica-mea grija de ei ca si pana acum. Ca fara ea am muri de foame si in mizerie toti.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Stiu ca nu e bine in spital ,mai ales in cele din Ro, dar eu zic sa te internezi. Sarcina la fel de toxica a avut cumnata mea, mai era si de constitutie foarte mica si slaba (avea si ceva caderi anemice inca dinainte de a ramane insarcinata). Nu s-a obosit sa se duca sa vada ce si cum, n-a vorbit cu nici un dr, pana cand s-a produs tragedia si a pierdut sarcina. Asa ca mai bine previi raul, decat sa-l astepti. Iti doresc sanatate multa, sracina usoara (de la 12 sapt incolo vei avea din ce in ce mai putine greturi sau cu noroc vei scapa de tot) si un bebe sanatos si vioi.

37 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Stii ce , draga carolinah ? Poti sa faci fata cum vrei si poti sa faci si spate pentru ca esti o doamna insarcinata care are voie sa faca de toate !!!!!!!!
Aseara , de exemplu ,dupa cutremur , desi stiam ca sotul meu nu poate pleca de la serviciu, am facut asaaaa un scandal( nu-mi sta in fire ) ca in 1/2 de ora a fost langa mine !

In concluzie - nu te formaliza !
Petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Carolinah, du-te si interneaza-te ca sa te puna pe picioare. O sa-ti administreze glucoza pentru ca de atata nemancat esti slabita.
In legatura cu nunta, poate exista posibilitatea unei incaperi linistite unde te poti retrage sa te odihnesti din cand in cand. Si nu te sfii sa pleci mai devreme de la eveniment daca nu ti-e bine.
Iti doresc sa te inzdravenesti si sa scapi de starea asta de rau!

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput