Ce mai stiti de Andrei Gheorghe?

Ce mai stiti de Andrei Gheorghe? | Autor: ciprianc

Link direct la acest mesaj

Nu am mai auzit nimic despre Andrei Gheorghe. Voi? Am vazut ieri un filmulet primit pe mail, cu AG in direct, cand ii bate pe doi tineri. Filmul este ceva mai vechi, dar se pare ca de atunci nu a mai aprut la tv. Unii spun ca ar fi fost trucate fazele din film, cum ca invitatii ar fi putut sa fie cascadori...etc. Va stept pe voi!
P.S.
Cine nu a vazut filmul, poate sa-mi trimita mailul, ca sa-l trimit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Stiu ca a plecat si de la Antena, iar acum ar fi director intr-una din televiziunile mai mici.
Am vazut si eu acel filmulet, e dintr-o emisiune se pare, dar e clar aranjata: la un moment dat se ia la cearta cu doi invitati si se duce la unul din ei si-i da un pumn in gura. Invitatul cu pricina cade de la lovitura peste o balustrada, care e la o inaltime oarecare. Iti dai seama dupa cum ia lovitura si cade ca e cascador - iar faptul ca o camera era deja pregatita sub balustrada sa arate cazatura spune tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

ciprian,pana in momentul de fata vad ca nu ai raspuns la subiectul cu regele mihai.ai tulburat apele fara sa dai sursa celor zise,ai fost intrebat care e sursa.nici un raspuns!
de lipsit de pe forum vad ca nu lipsesti,nu crezi ca ar fi frumos sa lamuresti oamení?!

ps:subiectul acesta a mai fost discutat nu demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

corina subscriu la ceea ce ai zis.
draga ciprian daca vrei sa-ti mai raspunda cineva si sa continuue discutia te sfatuiesc sa dai si tu o lamurire, nu este mai civilizat asa?

daca nu o sa credem ca esti un nou troll pe dc.

sanatate

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

1. gheorghe e la realitatea tv.
2. nu lasa "contractele" neonorate (nelamurite)!!

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Am vazut emisiune aceea cu Andrei Gheorghe integral, intr-adevar cei 2 erau cascadori.
Ciudat stilul de abordare al lui Andrei, mie personal nu mi-au placut si nu i-am inteles niciodata emisiunile.
Vio

http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

Va multumesc tutror, in primul rand pentru raspunsuri! Multumesc si pentru critici si sunt tot timpul bine venite! :) probabil nu m-am acomodat cu forumurile si faptul ca nu sunt prezent sa raspund asa des si imediat ce lansez un subiect (pentru a corecta erorile din topicul lansat), nu inseamna ca fug de raspunsuri sau de dialog, dar am foarte mult de munca.
Nu vreau sa ma gandesc ca cei care stau si "pandesc" raspunsurile/discutiile de pe forum nu au ce face toata ziua/noaptea, deci cer putina rabdare din partea voastra, nu neaparat cu mine, ci in general, cu lumea.
Va multumesc pentru intelegere si va dorec numai bine!

Ciprian
P.S. Pentru moderatori, pteti sa inchideti acest subiect. Multumesc!

Mergi la inceput