CRIMINALII TRAIESC PINTRE NOI! RUSINE!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Oare ce avea nemernicul ala in boxa de a meritat o viata de om? De cand politia trebuie sa bata sa zicem un infractor/hot, chiar si prins asupra faptului? Cred ca e ilegal, nu? Cu atat mai mult un minor! E tara lui "Papura Voda" in care drepturile omului sunt facute varza de niste incapabili (vezi si cazul Vladut) pe care-i platim din banii nostri.
Vecine vecine, a meritat oare haleala din boxa ta un pacat de moarte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu imi vine sa cred ca se mai poate intampla asa ceva...de Drepturile Omului nu a auzit nimeni?
Oricat de mult ne deranjeaza copiii strazi sa nu uitam ca ei sunt produsul societatii si ei au ajuns pe strada in mica parte si datorita noua. Ne sunt indiferenti si de multe ori nu le acordam mai multe atentie decat unui caine maidanez...

Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

draga madeleine pozele le poti pune daca iti creezi un cont pe adresa
http://www.webshots.com

sau la profilul tau de aici de pe dc , la album cu atash de unde le ai salvate.

daca mai ai fro nelamurire zi-ne

sau mi le poti trimite pe adresa mea de e-mail si le pun eu
freeandra@yahoo.com

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Andy!
De ce sa ne mai miram ca am fost considerati un popor de "barbari", de-a lungul istoriei?!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Este intradevar dureros!
I-mi pare tare rau pt. Andy!
Vreau totusi sa privim macar pt o clipa si altfel problema!
De ce acest copil nu a fost luat in ingrijire de stat?(era minor si abandonat de parinti,nu?)
Oare de ce cand acesti copii( ai strazii sau abandonati) sunt dusi in institutii de ocrotire a copiilor acestia fug?Acolo au mancare,haine,un pat si o educatie!
Nu vreau sa supar pe nimeni dar cunosc cazuri de copii abandonati care nu au vrut sa fie ajutati!
Pacat insa ca sunt atatia care ar vrea sa fie ajutati dar nu-i ajuta nimeni......
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i dea o viata buna dincolo!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Ionela-roxana, copiii nu vor multe. Nu trebuie sa ai copii ca sa sti asta. Asa cum un parinte gaseste ( sau ar trebui sa gaseasca) metode pentru a-si aduce copilul pe calea cea buna, asa ar trebui sa faca si "statul". Cat discernamant are un copil? Mai ales unul parasit de parinti sau cu situatii grele acasa? Normal ca primul impuls este sa fuga in strada, daca nu au cunoscut ce e ala un camin adevarat, care, sa-mi fie iertat, oricum nu poate fi numit casa de copii.
Radacinile sunt mult mai adanci aici si va dura cateva generatii pana sa se rezolve ceva in problema asta. Educatie si un nivel de trai mai ridicat, care sa reduca la minim cazurile de abandon de copii, conditii bune in camine, orfelinate etc....sunt multe de spus si ar face obiectul unui alt topic.
Nu condamnati alegerile pe care le fac copiii astia, am trait un an pe langa ei si stiu cum e

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Dumnezeu sa'l odihneasca !

e ingrozitor. nu inteleg cum pot exista asemenea specimene. ca oameni nu's. oricum, eu nu ii inteleg pe cei care recurg la violenta fizica de orice fel. striga, urla, injura, daca simti nevoia, dar nu da !
nenorocitul acela trebuie pedepsit.
jurnalistii, avocatii de pe forum, poate chiar politisti ! sariti cu sfaturi, cu idei ! ce se poate face ? noi cu ce putem ajuta ?

e infiorator.

icradulescu, e groaznic de dureros ceea ce ne'ai povestit, dar cate un "dus rece" din acesta e binevenit, zic eu, pentru cei care stam linistiti in confortul casutelor noastre (sau a cutiilor de chibrituri, dar e oricum ceva !) feriti si fara sa stim ce se intampla pe strada. habar nu aveam ca se poate asa ceva. chiar nu'mi vine sa cred. trebuie sa ne deschidem putin ochii !!!
nenorocitul, de fapt nenorocitii aia trebuie sa plateasca !
hai sa nu lasam sa treaca fara sa facem nimic !

spuneti, cum putem ajuta ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

scuze ca m'am ambalat asa, dar ... e frustrant !
chiar m'am enervat !!!!!!!!!
sorry !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nu-mi vine sa cred ce citesc aici ! Doamne, ce oameni !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Andy !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

In mod normal acesti parinti ar trebui pedepsiti, ar trebui sa mearga frumos acolo unde le este locul, la inchisoare.Nu poti abandona un copil si sa-ti duci linistit viatza bine merci mai departe.
In primul rand este vina parintilor ca l-au abandonat pe baiat si ei la ora asta ar trebui sa fie pedepsiti, si in al doilea rand este vina autoritatilor care nu iau masuri in astfel de cazuri , nici sa ajute efectiv copilul abandonat si nici sa aplice legea sa pedepseasca parintii denaturati, nici pe mai departe vad sa faca dreptate in cazul in care unul dintre acesti copii ai strazii este omorat.Este un cerc vicios si vina este a autoritatilor si a sistemului haotic si fara nici o noima.Dintre acesti copii ai strazii normal ca majoritatea de foame, de frig pot ajunge sa fure, sa dea in cap.

Parerea mea...

Mergi la inceput