Mamici de ianuarie-februarie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Bravo Coca, eu am luat 10 kg pana acum! Si inca 10 inainte de sarcina cu 4-5 luni!!!!

Apropo de lume pe strada, acum o saptamana pe starada m-a acostat un nebun (se pare ca am priza la asa ceva) intrebandu-ma cat e ceasul! pentru ca i-am spus de 3 ori ca nu am ceas iar el insista, a ridicat mana sa dea in mine. O bagasem pe maneca mai ales ca nu era nimeni mai aproape de 200m. Inainte m-as fi batut parte in parte cu el.....acum, am tras doar o spaima si norocul meu ca nu a dat!

(28 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Sunteti atat de dragute...Ce-i derpt de cand sunt insarcinata ma imbrac tare "colorat". O vanzatoare chiar m-a intrebat: "Cine alege d-voastra sau bebe?" (ii luasem din Cocor lui Dragos 3 camasi f. colorate si uschii).

Ce-i drept asta-i societatea in care traim "Un etern Ciao Darwin"... Iar femeile gravide sunt inca tratate ca niste vinovate care deranjeaza ochiul "cetateanului de rand". De altfel, eu ma gandesc cu groaza la perioada cand voi sta in maternitate cu bebe, intrucat atitudinea asistentelor, infirmierelor lasa mult de dorit...indiferent de cotizatie ...

Coca, maine promit ca o sa-ti scriu ceva dintr-un studiu despre barbati. Sunt sigura ca dupa ce vei citi nu vei mai fii atat de suparata pe sotul tau. Trebuie sa invatam sa-i acceptam asa cum sunt sa-i invatam sa ne accepte asa cum suntem... Si suntem DIFERITI pana-n cele mai mici amanunte... Trebuie sa ne cunoastem reciproc diferentele si sa ni le acceptam. Eu cred ca sotul tau este doar foarte sincer cu tine iar tu nu tb sa te superi pe el. Vrei sa zica, sa gandeasca, sa actioneze ca tine doar formal? Vrei sa te pacalesti cu o floare? Abia astept ziua de maine sa-ti pot trimite acel studiu. O sa vezi ca este tare edificator... Eu chiar am reusit sa discut pb cu Dragos...iar el acum incearca sa priveasca problemele noastre din perspectiva mea de femeie (MACAR INCEARCA, nici eu nu-i cer mai mult). Chiar a ajuns la cursurile lui sa puna la punct studentii care fac discriminari de gen, rasa etc.

pupici

simona, 27 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

'neatza, fetelor

va multumesc ca mi-ati tinut pumnii ieri si bebelina mea e ok.

Imi facusem mai demult programare la eco 4D la dr. Poaia pentru vineri. Daca tot am fost nevoita sa merg ieri la morfo, nu m-as mai duce si vineri. Intereseaza pe cineva programarea?
Daca e vreuna dintre voi interesata, as putea sa sun si sa anunt ca va merge altcineva in locul meu...

Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna dragutelor...Tare mult mai scrieti!
Vin si eu cu doua intrebari:
1) Cum pot intra in posesia cataloagelor pentru bebelusi? Ingeras, stiu ca tu aveai cateva pe care i le-ai dat lui Shobo? Cum se procedeaza? sau de unde le luati?
2) Cum se manifesta contractiile nedureroase?
Posibil sa ajung si eu astazi la municipal!
Va pupicesc pe toate!

Kris & bb 26s si 4z
D.na Dr. Militaru - Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Eu am cataloage primite de la bebelusultau....odata cu prima comanda de la ei. Si cu 3 reviste academia mamicilor numere de asta vara.

(28 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Simona, ca sa fiu sincera ..pe mine nu ma linistesc studiile,ci realitatea..care-mi demonstreaza ca de fapt noi femeile "ne insuram" nu ne mai maritam..Mai nou femeile trebuie sa razbeasca in viata nu berbatii...

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Cocolino, ignora-l. Ii acorzi prea multa atentie sotului tau. Iubeste-te pe tine, ai grija de tine, lasa-l in plata Domnului daca vezi ca nu ai cu cine.
Doamnelor, odihniti-va cat mai aveti vreme in curand o sa scriem la ore mici pe forum:)

Anda, 27+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Kris, eu catalog de la bebelusultau am comandat de pe site iar celealte de care zici tu ca i le-am dat lui Shobo le am fie de la Babyexpo fie de la magazinele de bebelusi. Cand cautam pentru cea mica imi dadeau astia si cate un catalog sau le ceream eu dar direct din magazin.
Contractiile nedureroase le ai atunci cand ti se intareste burta si atat. Daca te si doare devin contractii dureroase si nu prea este bine. Tu nu ai simtit niciodata ca se intareste burta, ca o bila tare devine, si te tine asa cateva secunde sau minute dupa care revine la normal?

"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Anda, daca trebuie sa-l ignor,sa-l las in plata Domnului, de ce puii mei m-am mai maritat??? Sa-mi rezolv tot singura problemele?

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata! Eu iar m-am trezit tarziu ca m-am culcat la 3:30 dimineata. Asa ca...Wiychie eu am inceput de pe acum. Daca nu am somn... Si asta numai din cauza ca ma gandesc prea mult la Seb, el imi da suturi grupa mare. Azi noapte eram pe net si el era fericit ca nu dorm. Vorbeam cu el (mai in soapta, sa nu-l trezim pe tati) si era in al noualea cer. A avut dreptate moasa aia cand a zis ca o sa fie DJ, ca nu ii place deloc sa doarma noaptea.

Multi innainte, Coraly! Zi-ne cum ai petrecut ieri!

Coca, sa sti ca si eu ma alatur la luptele impotriva sotului tau.

Al meu e din ce in ce mai bomboana, imi pune sosetele, ma incalata, ma ajuta cu tot ce ii cer. A inceput sa devina mai constient cu banii, sa se gandeasca intai la Seb, ba chiar devine grijuliu. Of, ce schimba barbatii un copilas!

Va pup!
Ma duc sa pun muraturi printre randurile de aici!

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput