Mamici de ianuarie-februarie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 2
ingerasu spune:
Mai Oana, ce sa-ti zic eu acum de Bia ca nu stiu cum o sa fie. Sper sa nu fie zglobie ca o sa aiba de a face cu ta-su. Mi-a zis ca o lasa la baieti abia dupa 50 de ani
, nici ta-su nu-i normal. I-am zis ca nu vreau fata batrana ca dupa aceea nu se mai uita nimeni la ea. Deci paznic are ea, nu o sa duca lipsa - stai linistita.
Crinuta eu nu mai am pofta de nimic. Duminica si ieri chiar imi venea sa sar si peste masa de pranz, nu inteleg de ce, ca eu eram tare mancacioasa. Poate si din cauza ca s-o fi micsorat stomacul si nu mai este nevoie de atata mancare?
Leta felicitari de greutate, chiar ai o fetita cu "greutate".
Candy vad ca pana la urma ai gasit ce vroiai. Pana la urma cat ai dat pe masa de la Brevi? Si eu o sa-mi cumpar acele biberoane, am inteles ca sunt tare bune.
"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate
Leta spune:
Ingerasu, sa stii ca greutatea bebelinei corespunde virstei...adica sarcian are 27s3z, iar greutatea este pentru 27s4zile, cf. graficelor dr. Iosup.
Adica e "mai grasa" doar cu o zi. N-as zice ca e "cu greutate"...
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias
crinuta spune:
Leta, imi pare rau ca nu am fost si eu cu tine, ca tare ma binedispune Iosup. Sper sa aibe dreptate, ca pana acum toti asa mi-au spus.
Nu mi-ati raspuns la intrebarea cu dezinsectia. E important de stiut, deoarece trebuie sa ajung la medicul de familie.
Amaya, sa stii ca Flixonase nu e riscant in sarcina. Asa se spune in general, sa nu se foloseasca picaturi de nas, dar nu am auzit pe nimeni sa aibe probleme din cauza asta, si asa cum ti-am spus eu am folosit Flixonase in primele 2 saptamani( 1 pic seara in fiecare nara) si totul arata ok pana acum.
Stii cate mamici au folosit Bixtonim sau Rinofug? Mama Simonei a folosit Rinofug toata sarcina, si Simonica e ok.
Pe de alta parte ma gandesc ca nici daca nu respiram bine nu e ok pt bb, de aceea am pus Olynth pt copii. De altfel, am inteles ca si Radoi recomanda in sarcina, deci stau linistita. Maine il intreb pe Nayel.
Celelalte picaturi pe baza de apa de mare nu sunt bune de nimic. Nazomer cum e ? E romanesc?
pupici
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Leta spune:
Da, Crinuta, e super OK Iosup. Si cred ca are dreptate.
Pentru cele cu nasul infundat. Cind am fost racita, prin luna a 4-a, am folosit alifie chinezeasca mentolata - m-am uns intre nas si gura, deasupra buzei superioare - si s-a desfundat!
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias
oana cretu spune:
Crinuta, treningul asta in magazin e cel putin 50 euro! Eu l-am luat bine e pe eBay. Sunt destul de scumpe hainutele, dar e si din cauza ca suntem pe Coasta de Azur, ca in alte parti sunt mai ieftine. Aici...sunt oameni cu bani. Mai putin noi:(
Asa, ingerasu, sa aiba George grija de ea, sa nu o fure altul:)) Dar el ce crede, ca mi-o trimite la 50 ani aici?:))
Fetelor, voi nu aveti pofta de mancare, si eu nu am voie, si am o pofta de innebunesc uneori. O dau cu apa sa uit.
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
amary19 spune:
Simona si eu am UM 16 aprilie si sunt in saptamina 27. Mai precis 27s3z. Cum esti tu in 26? Sau nu ti-ai actualizat profilul?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
sara18 spune:
RamonaS, sa va traiasca fetita Sara sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!ce mandra ma simt ca are acelasi nume ca si mine!!!!!!!!

Amary19, mie mi s-a intamplat chiar azi dimineata dupa o perioada in care uitasem de ele.dar m-am linistit , a fost temporar si acum sunt ok.
Cocolino, de unde ti-ai luat patutul? cat a costat?

Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
http://community.webshots.com/user/sara18103
oana cretu spune:
Cornelia, am inceput sa va confund pe voi, cuscrele:)) Imi pare rau ca nu poti face comanda. Dar vad ca persoana care le vindea (avea mai multe culori) le-a scos de la vanzare dupa ce l-am luat eu. Innainte le dadea cu 27 euro, si a scazut pretul si am profitat si noi.
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
ingerasu spune:
Leta eu ma informasem de aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap27 si la cat de slabuta esti tu si burtica mica pe care o aveai nu mi-am inchipuit ca are atata micuta.
"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate
Leta spune:
Mda, se pare ca informatiile care apar la Odisee nu prea coincid cu cele de pe aparatele eco morfo...
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias